Tek tek dusuyoruz su 6 lardanDi miiiiiii ilk ben gördümSirada sen ve Songül var hadi inşallah.Darisi size tatlım...
Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.Nevrestenin babası vefat etmiş
Eğer hala öyleyse yazmiyim onları.Gülümseyle tosbik birbirlerini istiyolardı onların dışında kura çek istersen
Evet canım salı günü ketoya başladım.
Önce makrolarımı hesapladım.keto kafası var YouTube da.önce onları izle,sonra facede ketojenik dayanışma Grubu var.
Karbonhidrat sınırlı,şeker yok.
Ama şöyle yeşilliklerdeki,salçadaki karbonu bile sayıyorsun,bırak patatesi unu
Süt,yoğurt yasak,en azından başlangıçta.
Şeker içeren kök besinler,meyveler yasak
Aslında çok zor değil,başlarsan destek olurum
retro_hippo
bende şeker orucuna başlamayı düşünüyorum yaa ketto yapabilir miyim emin değilimDeğil yahu.başta bana da zor gelmişti ama bu sefer kızım için mecburum
Hesaplayıcı program var girip ona yazıyorum o söylüyo zaten makroda açık kalanları.
Ve inanılmaz bir şekilde acıkmıyorum.
En azından kızım ideal kilosuna gelene kadar bırakamam
Elhan ablacım süpersin sonunda 5ler gelmiş tebrik ederim seniGeçen haftaki beni gördüm canım bu duygularında. Sakın bırakma cok asıl. Sen azından ne yapman gerekini biliyorsun ben sıfır kaçamak su spora rağmen verememiştim. Sen şahitsin kabakla kilo aldigima.SchonerDuft Hızır gibi yetişti bana bir program gönderdi regl günüme rast gelmesine rağmen beş günde 1.5 kilo verdim. Başladığımda 61 kiloydum yani cuma tartimdan fazlaydim...Tabi o bir kilo ödem de olabilir onu attırdı en azından. Ya da Karatay yapabilirsin. Kilon fazla olduğu için çabuk verdirir. Benim kilomda Karatay çok etkili olamıyor. Bakalım bu 10 günlük program bitsin tekrar deneyebilirim Karatayi belki direnç göstermez bu saatten sonra. Bonusum hiç üzülme hemen düzenli beslenmeye geç...
Girmiyim cnm.. benim kilo işi belli değil maalesef.. bide kardeşimin düğünü için annemlere gidicem orda dikkat edemem..Yavrum listeye girsen ne güzel olur. Tebrikler kuzum...
Onuda birlikte vereceğiz insallahKızlar son vereceğim 9.5 kilo kaldı bu beni çok mutlu ediyoooorr çookk
Girmiyim cnm.. benim kilo işi belli değil maalesef.. bide kardeşimin düğünü için annemlere gidicem orda dikkat edemem..
henüz baş dönmem be halsizliğim tam olarak geçmedi.. ara ara geliyo halsiz kalıyorum çabuk yoruluyorum..retro_hippo nasıl oldun hippo? Demir eksikliğin için doğal şeyler denedin mi?
Free liste cnm.. sağlık sebebi ile izine çıktım ya.. aslında ben normal çıktım da bahar sormuş zipzipe niye çıktı diye böle böle deyince sağlık izni yazmış..Ama sen listede görünüyon sanki , ben mi ynlış gördüm
Onu biliyom kız ama üst listede gördüm gibi geldi de ondan dedimFree liste cnm.. sağlık sebebi ile izine çıktım ya.. aslında ben normal çıktım da bahar sormuş zipzipe niye çıktı diye böle böle deyince sağlık izni yazmış..
Haşaa tövbe de nicki meryeme benziyo unuttumMeryem dediğin Elhan ablan mi
Ablaa benim agzım bozuk sana saygım sonsuz ben rakip olunca ben benlikten çıkıyorum Allah ne verdiyse saydırıyorum dilimin kemiği yok sana kıyamamTatlım kilosu fazla olanlar daha çabuk ve daha çok kilo veriyor. Çıkarsak kapisalim hiç rakip olmadık senle. Ben isterim
Listeye girmene gerek yok ki canım hedefine cook az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?