Yavvvv davul bile dengi dengine yarım kilomdaki kimseyi rakip olarak istemiyorummmAbboooooov gümüsle canını dişine takar bu hafta.Korkumdan başka bir şey demicem. Kurada onunla kapişirsam intikamını benden alır.
Birileri paylaşsın da görelim, tahmin yapalım.Tamam canım eline sağlık
Az daha bekleyeyim paylasım yaparım
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksiSlm kizlar
Bildirimimi yapayim sonra biraz ev toparlicam emineyi okuldan alana kadar. Gelincede yemek isine bakarim. Aksam ugrarim tekrar
Gecen hafta 81.1
Bugun 79.0
Fark -2.1
Zipzip-
Evet canım sonradan farkettimCarsamba menusuydu cnm o. Cnm 3 gundur kisir istiyordu. 3 gunluk oruclardan onceki ogun olarak yapip yedim bir daha 3 gun bir sey yiyemeyince erir diye dusundum
❤
Kız 5 avokado para mı dayanır dicektim ne kdr zengin olduğunu hatırladımOku biraz bakalım kafana yatacak mı?
Biz diyetisyenle beraber kıza göre uyarladık biraz.
Sabahları siyez ekmeği yiyor.peynir yasak ona,bağırsak geçirgenliği için.
Sabah 2 rafadan yumurta,1 dilim siyez,5 zeytin,3 hindi füme,3 çeri,2 salatalık yedi.öğlen 1 çay bardağı ceviz,çiğ badem,çiğ fındık koydum.
4 te geliyo,vitaminleri içip 5 te yemek yiyoruz.
Sabahları tarçınlı su içiyo ilk.akşamdan çubuk tarçını suya koyuyorum.içine d3k2 damlatıyorm.
Haftada 5 gün avakado yemesi gerekiyor.onu da hafta içine ayarladık.
Yazınca zor gibi geldi bak şmdi
Geçen haftaki beni gördüm canım bu duygularında. Sakın bırakma cok asıl. Sen azından ne yapman gerekini biliyorsun ben sıfır kaçamak su spora rağmen verememiştim. Sen şahitsin kabakla kilo aldigima.Bu cuma güzel bir sonucum yok zaten geçen hafta sabittim fazlasıyla moralim bozuk bu konuda çok üzgünüm.
Tabiki benim hatam var bi kere yediklerimin takibini menü yazmayarak yapamazsam burda düzgün kilo vermemem bunu çok iyi biliyorum.
Kendim yapamadığım için zaten burdayım burda yapabilmek içinde bu şart.
Emek verip yazan herkes hakkını helal etsin ben bi yazdım bi yazmadım.
Bunu düzelticem inşallah sizde beni dürtün aklınıza geldikçe.
Yapmam gerekenleri yapıp çıkıcam erken kilo bildiricem iyi hissetmiyorum bişeylere saldırmadan gidip adam gibi kahvaltımı yapim.
Diğer takımları gezerim birazdanBirileri paylaşsın da görelim, tahmin yapalım.
Benim eltimin üzerine gitme lütfen%2.37
Gümüsleyi ezdim,kırdım,parçaladım
Görürüm inşallah canım ama önce aldiklarimi vermem lazımsonngulen tatlım teşekkür ederim. Ben de renglliydim ona rağmen verdim ya . Darisi sana bebem inşallah o günleri görürüz.
İnsan görseli benden kullanır
Konuş be konuş canım eltim benim beni yalnız buldu demedigi kalmadı döv onuBenim eltimin üzerine gitme lütfeno spora başladı, kas ağırlığı bile yaşıyor olabilir
Teşekkür ederim canımbu kdar emek veriyosun yazdiklarini elbette dikkate alacagiz
Yoksa burda isimiz ne herkes kendi diyetini evinde yapar. Sonucta bizim icin ugrasiyosun
Ben kendi adima tesekkur ederim canim
yawww sen iste sana en guzelini hazirlarim
Eki Görüntüle 2569735
Bu olur mu caggnim
sagol canimazar azar kurtuluyorum su 6 dan yaa saka gibi
sagol canim benim
ettim eyledin senin verdigin hedefe ulastim yaa sukurr
Waaow super eksi canim
Tebrik ederim canımTamam canim sagol, dikkat ederim o zaman yemekten 15 dk sonra falan yerim.
Tesekkur ederim canim ogrenmis oldum
Tebrik ederim rakibem, ben de 62.0basabas gidiyoruz, haftaya 61 goruruz insallah
Demek ki ben de spor yapsam seni gececekmisim
Gecen hafta 62.4
Bu hafta 62.0
Zipzip-
Beni almasan mı listeye, etkilendim yüzdeyi***6.Takım 654.Etap ***
Ytmz(62.6/62.0/0.6/%0.96)
Canfeb(66.4/66.1/0.3/%0.45)
merryangel(69.8/70.0/+0.2/-%0.29)
Bonus(106.8/107.0/+0.2/-0.19)
HasibeG(81.1/79.0/2.1/%2.59)
Elalis(76.0/74.2/1.8/%2.37)
Elhan (60/59.5/0.5/%0.83)
happy_mom_(57.5/56.5/1/%1.74)
S i d e l y a (74.1/73.2/0.9/%1.21)
pastel34(62.1/61.5/0.6/%0.97)
Yonahime (62.2/61.5/0.7/%1.13)
Gulumse25(87.0/86.0/1/%1.15)
Negohatun (69.5/69.4/0.1/%0.02) 646.etapta ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 8 e bölündü
6.Takım Ortalaması :%0.995
Free liste
hasbeenandgone (58.65/58.5/0.15/%0.26)
mavitosbik07 (59.8/59.1/0.7/%1.17)
birmuhendisanne (58.5/58.4/0.1/%0.17)649.Etap ta 56.3 ile bildirimsiz izne ayrılan üye
-Artemis(62.1/62.2/+0.1/-%0.16
cgdmk(62.4/62.0/0.4/%0.64)
Alvillaa ( 73.9/73.1/0.8/%1.09)648.etapta 69.5 ile bildirimsiz izne ayrildı
retro_hippo (74.8/
SchonerDuft (67.1/66.3/0.8/%1.19)
Nefes yaren (77.4) yeni üye, baslangıc tarihi 19 Aralık, baslangıc kilosu 77.4, hedef kilosu 58
rishrose (99.4/96.9/2.6/%2.62)
ezo26(
Diloslara (59.5
malii(99.5
snglmlk
Sen bilirsin tabi canımJillian başlamak istiyorum ama kilodan birazdaha gitmesini bekliyorum.
Evet ya senin fincanlar muhteşem avakadonun heeabını yapıyon o kadar fincanı nasıl aldın gıı müsrifİnsan görseli benden kullanır
Serum işe yaramış süperBende kilo bildirim geç oldu ama misafirim var..
Geçen hafta 74.8
Güncel 72.8
Fark 2
Kızlar bi haftalık olarak görmeyin.. 3 haftadır 0 kaçamak diyetteydim ama ya sabit ya artıydım.. şükür emeklerimin karşılığını almaya başladım..
Ben onu şimdi kurada hasibeye cikartayim da görsün oKonuş be konuş canım eltim benim beni yalnız buldu demedigi kalmadı döv onu
Su an birinciyiz canım diğer takımları bilmiyorum ama 9 ve 12 paylasım yaptıBeni almasan mı listeye, etkilendim yüzdeyi
Kızz biz fakiriz mi dedikEvet ya senin fincanlar muhteşem avakadonun heeabını yapıyon o kadar fincanı nasıl aldın gıı müsrif
Canım birinciliği etkilerse bu hafta alma haftaya girerim benSu an birinciyiz canım diğer takımları bilmiyorum ama 9 ve 12 paylasım yaptı
En kısa sürede başlıyım o zaman .Canım sen zaten kilo olarak bayağı düşüksün, başlamalısın bence. Ben 70 kilodayken sanırım başlamıştım.
Ben onu şimdi kurada hasibeye cikartayim da görsün o
Tamam canım duruma bakalım ona göre paylasım yaparımCanım birinciliği etkilerse bu hafta alma haftaya girerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?