Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abboooooov gümüsle canını dişine takar bu hafta. Korkumdan başka bir şey demicem. Kurada onunla kapişirsam intikamını benden alır.
Yavvvv davul bile dengi dengine yarım kilomdaki kimseyi rakip olarak istemiyorummm bu hafta agzımın payını aldım yoğurdu üfleyerek yiyecegümmmm

Slm kizlar
Bildirimimi yapayim sonra biraz ev toparlicam emineyi okuldan alana kadar. Gelincede yemek isine bakarim. Aksam ugrarim tekrar

Gecen hafta 81.1
Bugun 79.0
Fark -2.1
Zipzip-
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Carsamba menusuydu cnm o. Cnm 3 gundur kisir istiyordu. 3 gunluk oruclardan onceki ogun olarak yapip yedim bir daha 3 gun bir sey yiyemeyince erir diye dusundum

Evet canım sonradan farkettim

Kız 5 avokado para mı dayanır dicektim ne kdr zengin olduğunu hatırladım kaynağı sizde avokadonun

Geçen haftaki beni gördüm canım bu duygularında. Sakın bırakma cok asıl. Sen azından ne yapman gerekini biliyorsun ben sıfır kaçamak su spora rağmen verememiştim. Sen şahitsin kabakla kilo aldigima. SchonerDuft Hızır gibi yetişti bana bir program gönderdi regl günüme rast gelmesine rağmen beş günde 1.5 kilo verdim. Başladığımda 61 kiloydum yani cuma tartimdan fazlaydim...Tabi o bir kilo ödem de olabilir onu attırdı en azından. Ya da Karatay yapabilirsin. Kilon fazla olduğu için çabuk verdirir. Benim kilomda Karatay çok etkili olamıyor. Bakalım bu 10 günlük program bitsin tekrar deneyebilirim Karatayi belki direnç göstermez bu saatten sonra. Bonusum hiç üzülme hemen düzenli beslenmeye geç...

Teşekkür ederim canım
Hedefe de ulaştın
Tebrik ederim canım
Beni almasan mı listeye, etkilendim yüzdeyi
Jillian başlamak istiyorum ama kilodan birazdaha gitmesini bekliyorum.
Sen bilirsin tabi canım

Serum işe yaramış süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…