Msj sayım bumu şimdi ne kadar süreyi göateriyo üye oldugumdan bu gunemi
İvitt bugün çok yoğun market geç çıktım molayaMola da mısın
Kaptansın dedik bağrımıza bastık da bizim kıza yürüyon ne işMola da mısın
bilmiyodum Walla cok cahilimAa bilmiyormusun canım üstte üç nokta var oraya tıkla kim ne kadar mesaj yazdı görebiliyorsun
yaaa hep bu gulumsenin mesaji yuzunden dimiİnsaf yok insaf yom çıkar onu aklından
Yanii haklisin hele bi kilo verelim de sıkılinca aninda alirizaslında bende hedefin 59 ama iki kilocuk pay bırakıyorum yiyip yiyip alıyım 2kilo 59da sabitlerimbölgesel biraz da popiş var , eskiden 107ydi de bereket düşürdük şimdi 44 beden giyiyordum
Allah kimseyi cahil etmesin
aynen öyle yabilmiyodum Walla cok cahilim
yaaa hep bu gulumsenin mesaji yuzunden dimi
Yanii haklisin hele bi kilo verelim de sıkılinca aninda alirizbi porsiyon lahmacun 1 porsiyon baklavaya bakar yani
Hep bu ip hone nin sucuAllah kimseyi cahil etmesin
Bizim takımda yazdığın mesaj sayısı canımMsj sayım bumu şimdi ne kadar süreyi göateriyo üye oldugumdan bu gunemi
Kolay gelsin canımİvitt bugün çok yoğun market geç çıktım molaya
Sende iyi mesaj yazmıssın2 sene once yine bu gruptaydim, 1.5 yil ara vermistim, toplam 3200 olmus
Bugün cok konusuyoruzYaw biraz az yazin yetisemiyorumm10dakkada kac sayfa oluyo
Bakayım hemen :))
Sagol canim
Gülümse kadar başına taş desem altından kalkamazsın yine vicdanım el vermir vermirbilmiyodum Walla cok cahilim
yaaa hep bu gulumsenin mesaji yuzunden dimi
Yanii haklisin hele bi kilo verelim de sıkılinca aninda alirizbi porsiyon lahmacun 1 porsiyon baklavaya bakar yani
Sağolasın zipzipimBizim takımda yazdığın mesaj sayısı canım
Kolay gelsin canım
Sende iyi mesaj yazmıssın
Bugün cok konusuyoruz
Bakayım hemen :))
Selam verdim sadece :))))Kaptansın dedik bağrımıza bastık da bizim kıza yürüyon ne iş
Kesinlikle canım öylesi en iyisi olacak. Bayağı karıştıKalabalık olunca da zor oluyor canım aktif olan olmayan ayarlaması dediğin gibi yapmak en mantıklısı olacak
Duyanda ilk yerli ip honeyi bu üretmiş sanacak kıçı kırık ip honen var diye bizim yoh diyeHep bu ip hone nin sucuinsan zengin olmayiversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?