Yeter Allah bereket versinNe güzel canım cook sevindim dahada birlikte hedefine ulasacagız
258 mesaj yazmıssın canım
Bu özelliği cok kullanıyorum son mesajları bulma acısından iyi oluyor
Bende üzülüyorum emek veren biri olarak, menüler nerde demekten, koyduğum hedeflere cevap verilmemesinden, menü yorumlarının umursanmamasından dolayı. Benim bundan hiç bir çıkarım, faydam yok biliyorsun ki.Ama üzüldüm yani böyle biraz sert çıkılınca da
Yok kuzum herşey bizim için emin ol bak bugun akşama kadar hastanedeydim sabah telefonu şarjdan çektim %100 doluydu %10 la eve geldim seninle ilgisi yok negonun dediğinin hepimiz için geçerli motive önemli katılım olmazsa diyette olmuyor malesefAma üzüldüm yani böyle biraz sert çıkılınca da
Noldu kız şu bayraklı emoji mi koycansize bir surprizimmm vaaaarrrr
13-14 saat burda olunca ister istemez mesaj sayısı cok oluyorSen gerçekten kaptansın
HiiiiiiAma üzüldüm yani böyle biraz sert çıkılınca da
Diyorum ya tabi haklısın. Sadece sanki bir tek ben grubu bilerek ihmal ediyormuşum gibi oldu da ondan üzüldüm.Bende üzülüyorum emek veren biri olarak, menüler nerde demekten, koyduğum hedeflere cevap verilmemesinden, menü yorumlarının umursanmamasından dolayı. Benim bundan hiç bir çıkarım, faydam yok biliyorsun ki.
AzronegoHepinizinkini dökecem ortaya
Yatsın dinlensin canım, inşallah bu ilaç da iyi gelir ona.Başka migren ilacına başladılar digerini kesti canım hem psikolojik olarak rahatlatacak hemde uyku yapan ilaç oldugu için akşam kullanacak ilacı daha önce bende migren için kullanmıştım tuğçeyede onu başladı doktor inş iyi gelecek hastaneden geldik direk yatağa gitti uyumaya sabaha ancak kalkar cücük
Yaz bana bi 69Beni tutmayın hedef koyup geliyorum
Neymiş süpriz merak ettim :))size bir surprizimmm vaaaarrrr
Hiiiiii
Yavru ketocansın sen kendine gel
Artık kertildik
Yalan söleme günahyok bence ben sert çıktığını düşünmüyorum yazı dili diye belkdiir zaten daha çok gel kafan dağılsın demiş pammık gibidir o♥
Hı yaşlısınYeter Allah bereket versin
Yaşlı başlı karıyım harfleri anca görüyom
Hayırdırsize bir surprizimmm vaaaarrrr
Hayır aktif olmayan herkese aynı tepkiyi veriyorum ben işte aktif olsan onları da görürdünDiyorum ya tabi haklısın. Sadece sanki bir tek ben grubu bilerek ihmal ediyormuşum gibi oldu da ondan üzüldüm.
Aslında yazmayacaktim seni canım, hem korumadasin hem de spor yapacak vaktin yok diye ama dışlanmış gibi olur diye yapmadım. Zaten yeniden yapacağız listeyi.Ben korumadayım ama napsam bilemedim
Maynahhh dediği lafa bahhSen gerçekten kaptansın
Pii nankör 0nun sayesinde kilo verdin, sopamı yedirmemYalan söleme günah
Dövüyor bizi desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?