Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ama üzüldüm yani böyle biraz sert çıkılınca da
Bende üzülüyorum emek veren biri olarak, menüler nerde demekten, koyduğum hedeflere cevap verilmemesinden, menü yorumlarının umursanmamasından dolayı. Benim bundan hiç bir çıkarım, faydam yok biliyorsun ki.

Ama üzüldüm yani böyle biraz sert çıkılınca da
Yok kuzum herşey bizim için emin ol bak bugun akşama kadar hastanedeydim sabah telefonu şarjdan çektim %100 doluydu %10 la eve geldim seninle ilgisi yok negonun dediğinin hepimiz için geçerli motive önemli katılım olmazsa diyette olmuyor malesef

Bende üzülüyorum emek veren biri olarak, menüler nerde demekten, koyduğum hedeflere cevap verilmemesinden, menü yorumlarının umursanmamasından dolayı. Benim bundan hiç bir çıkarım, faydam yok biliyorsun ki.
Diyorum ya tabi haklısın. Sadece sanki bir tek ben grubu bilerek ihmal ediyormuşum gibi oldu da ondan üzüldüm.

Yatsın dinlensin canım, inşallah bu ilaç da iyi gelir ona.

Yeter Allah bereket versin
Yaşlı başlı karıyım harfleri anca görüyom
Hı yaşlısın
size bir surprizimmm vaaaarrrr
Hayırdır
Diyorum ya tabi haklısın. Sadece sanki bir tek ben grubu bilerek ihmal ediyormuşum gibi oldu da ondan üzüldüm.
Hayır aktif olmayan herkese aynı tepkiyi veriyorum ben işte aktif olsan onları da görürdün
Şimdi altta adını gördüğüm için, buradasın diye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…