Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sorun yok canim ben de spor yapmiyorum

Hayır aktif olmayan herkese aynı tepkiyi veriyorum ben işte aktif olsan onları da görürdün
Şimdi altta adını gördüğüm için, buradasın diye yazdım
Anladım canım. Tamam sorun yok. İnşallah bu hafta burayı ihmal etmeyeceğim.

Diyorum ya tabi haklısın. Sadece sanki bir tek ben grubu bilerek ihmal ediyormuşum gibi oldu da ondan üzüldüm.
Üzülmek yok kuzum sende buraya takılsan gelmeyenler o kadar belli oluyor kı sen bile farkında olursun hepimizin sıkıntısı var valla buraya gelmesem psijolojim bozulurdu burası iyiki var kafamız dağılıyor gel gel buraya bağımlı kalırsın

Birşey soracaktım canım sana. Bu vücuttaki keto düzeyini ölçme işi falan şartmı, bir de bu süreçte vitamin destek almak gerekiyor mu
Şart değil
Eğer karbonu aşmazsan direk ketosistesin
Vitamin olarak ilerleyen dönmelerde magnezyum desteği alabilirsin.
Tabi şuan ki değerlerinin normal olduğunu varsayıyorum.ben mesela d vit kullanıyorum,yerlerde çünkü

Aslında yazmayacaktim seni canım, hem korumadasin hem de spor yapacak vaktin yok diye ama dışlanmış gibi olur diye yapmadım. Zaten yeniden yapacağız listeyi.
Ayyyy ne tatlısın gerçekten geçen sefer üzülmüştüm....Allah bütün dualarını kabul etsin bütün sınavlarında muvaffak etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…