Sorun yok canim ben de spor yapmiyorumOoooo temas yok temas yok
Tesekkur ederim ❤
Insallah
Tesekkur ederim cnm ❤
Ben kurada olmam belki spor yapamiyorum cunku
Yuzde hesplaninca kilosunun fazla olmasinin onemi kalmiyorki
Cnm ben spor yapamadigim icin gecen eslesmedede yoktum. Simdi benimle eslesen arkadas spor yapiyorsa onun motivasyonunuda dusurmeyeyim. Ya beni eslesmeden cikar ya da benim gibi spor yapamayip sadece kilo olarak eslesmek isteyen olursa onunla eslestir
Hayirli olsun cnm. Bakalim bi degerlendirmeye alsinlarda belki degistirebilirler beni seninle. Spor yapamiyorum ya seninde spor konusunda motivasyonunu dusurmek istemem.
İnşallah başarırsın canımYa ben de hiç birlmiyorum tam keto beslenmeyi de. İşte deneyeceğim inşallah :) Karbonu azaltıp, şekeri keseceğim.
Vur parçala onu gülümseMaynahhh dediği lafa bahhkovalım biz bunu yaa zati bugün gıcık oldum
Anladım canım. Tamam sorun yok. İnşallah bu hafta burayı ihmal etmeyeceğim.Hayır aktif olmayan herkese aynı tepkiyi veriyorum ben işte aktif olsan onları da görürdün
Şimdi altta adını gördüğüm için, buradasın diye yazdım
Hele bide bana bahhh13-14 saat burda olunca ister istemez mesaj sayısı cok oluyor
4264 mesaj yazmıssın canımHele bide bana bahhh
Hedefinin üzerine kat çıkan biri olarak tebrik ediyorum canimm
Üzülmek yok kuzum sende buraya takılsan gelmeyenler o kadar belli oluyor kı sen bile farkında olursun hepimizin sıkıntısı var valla buraya gelmesem psijolojim bozulurdu burası iyiki var kafamız dağılıyor gel gel buraya bağımlı kalırsınDiyorum ya tabi haklısın. Sadece sanki bir tek ben grubu bilerek ihmal ediyormuşum gibi oldu da ondan üzüldüm.
Külliyen yalan bugun sadece o kadar yazmışımdır4264 mesaj yazmıssın canım
Artıkın rakibem dellll o benimVur parçala onu gülümse
Şart değil
Birşey soracaktım canım sana. Bu vücuttaki keto düzeyini ölçme işi falan şartmı, bir de bu süreçte vitamin destek almak gerekiyor mu
Aleyküm selam
Ayyyy ne tatlısın gerçekten geçen sefer üzülmüştüm....Allah bütün dualarını kabul etsin bütün sınavlarında muvaffak etsinAslında yazmayacaktim seni canım, hem korumadasin hem de spor yapacak vaktin yok diye ama dışlanmış gibi olur diye yapmadım. Zaten yeniden yapacağız listeyi.
Mola da mısın
Sana da sana daAleyküm selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?