Tamam canımBencede burda aynı hedefe yönelik kişilerle sohbet ettmek insanı motive ediyor.
Benim şu an da ne durumda bilmiyorum ama geçmiş de bende çok sık dvit kullandım. Ben yavaştan başlayım o zaman. Uygun bir zamanda da kan tahlili verir duruma bakarım.
Burayı bırakınca bende artı görüyorum malesef
Şu 7 lerden bir kurtulamadım
Evet evet biliyorum canım. Ben de öyle bir alınganlık yapmıştım da. Kırılmadım yani haklısınız çünkü.
Küllen yalan getir karşıma hadi getirBunlar hep göz boyamasac bas daldığını cümle alem biliyor
Ben de öyle ama sınavı atlattım canım,sen de yaparsın eminim.Şuan masada ne var biliyormusun sarı leblebi hurma siyah çekirdek tuzlu fıstık şekerli beyaz leblebi içi çikolata dolgulu renkli şekerlemesınanıyorum anacım sınanıyorum
Bugün cuma kaçamak del ama konuşmak serbestBen cıs adı veya kendisini paylaşmak yok demiyor muyum.
Bizim cısımız yok ki
Bizim cısımız yok
Siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz
Eki Görüntüle 2569917
Sporda sana yetişebilir miyim kiNegocum meryangel elalise gitti,biz rakip miyiz ben başkasına bakayım mı. Özellikle sporda kapışır mıyız.
bilmiyorum artik ben saglam teslim ettim cizik mizik hic bisi yoktu ona gore temiz bakacaksim exime
Canim seni severim bak eltin aramiza girmesinnaif tatli birisin sana bisi diyemiyorum birak ona diyeyim
Teee Ya Rabb’i
Valla yemedim tek lokma, şimdi de spora başlıyorumSende mi bürütüs
Burdayim canimTebriklerrrrbirinci olmuş takim ❤ Kaptanlığını sorgulayan baağyaaannn burada mi acaba
Herkese 1 hedef koyunca senin 900 gözüme şiddideHerkesin verebileceğine göre hedef koyuyorum, kendin koy hedefleri çok istiyorsan
Yemedin ama paylaştınValla yemedim tek lokma, şimdi de spora başlıyorum
6. Takım farkıııı hepimizi tebrik ediyorum
Hiç bişey anlamıyorum acayip meraktayımBombagibi vardı ya o
Herkese 1 koymadım kız 500 koyduklarım da var, işin şakası bir yana ben düz sayı olsun dedim ondanHerkese 1 hedef koyunca senin 900 gözüme şiddidehedeflere lafım yok
Çenen degil heryerin çalışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?