- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Birbirinizin oldunuz hepsini gördüm havvaBen ispiklerim mmmm herşeyi gördüm havvaaa
Zevkleeeee defol ulennnnnnnn yatacak yerimiz yohhKizlar beni kovun gideyim ya lutfen
Bilmiyorum gercekse de o baya obezite boyutundaydi o zaman.. yani ciddi bi sekilde diyetisyenle yurutse daha iyi..ama söylediğine göre sadece 5 kilo fazlasi varmis
Hic bilmiyorum ben yaBirbirinizin oldunuz hepsini gördüm havvaen sevdigim repliklerdendir
Bende 100 tane yaptim buraya yazmaktanKaptanim ben bugün yemege temizlige daldim zıpzıp yapmayi unuttum
Sabah gorur sopasini gormek istemiyorsan yemeNego gormeden gizlice yesek
Dondurma krizlerin devam mi ediyorBen yarın mc donalds a gitcem dondurma yemeye yine basladi dondurma krizlerim
Hadi takimi kapatip uyuyalimKizlar beni kovun gideyim ya lutfen
Hic bi firsati kacirma varyaZevkleeeee defol ulennnnnnnn yatacak yerimiz yohh
Yani benim ustumde takimda degilim rahatligi var ben bile yiyemem. Zaten ilk takimdan ayrildigim zamanlar biraz fazla kacirinca mide fesati geciriyodum cikariyodum hep bende böyle bi psikopatim istebenim de 6 kilo fazlam var
6 dilim papatya ekmek yiyebilir miyim hocam
Yok o zaman kesin trollmus
Deliha canim izlemediysen izle :) bide seni 5 kisi dağa kaldirsin var kziinca söylüyoHic bilmiyorum ben ya
Çok şey kaçırmışım keşke burda olaydım çagırmıyonuzda ne fenasınız 12. Takımdaydım yanı başınızda bi dürteydinizKimki o
Ben takimdayken vardı biri öyle habire yiyodu bu o galibaya da ikinci vaka
Bende kaldim ama gidecegim yazmaktan yoruldumGidemiyorummmmbaglandim kaldim
Evet kaptanim bi dönem cok bikmistim ama uzun sürmediBende 100 tane yaptim buraya yazmaktan
Sabah gorur sopasini gormek istemiyorsan yeme
Dondurma krizlerin devam mi ediyor
Hadi takimi kapatip uyuyalim
Ya bende daha izinden donmeden bigun biraz abarttim iki gun mide agrisi cektim bida asla abartmamam lazim mide kuculdu artik eskisi gibi degil kiYani benim ustumde takimda degilim rahatligi var ben bile yiyemem. Zaten ilk takimdan ayrildigim zamanlar biraz fazla kacirinca mide fesati geciriyodum cikariyodum hep bende böyle bi psikopatim iste
Sende daha gitmedinmi hoca sabah ezanına abdest alıyo
Kapaliydi takim siz yoktunuz kiÇok şey kaçırmışım keşke burda olaydım çagırmıyonuzda ne fenasınız 12. Takımdaydım yanı başınızda bi dürteydiniz
Tamam kız gelsin bu sefer ilk seni dürtüklücemÇok şey kaçırmışım keşke burda olaydım çagırmıyonuzda ne fenasınız 12. Takımdaydım yanı başınızda bi dürteydiniz
Haftalik kacamak hakkimi kullancam kiz
Hee hatirladim onu yer yer üzülürdü kesin trolldü bana da mesaj atmisti cok üzülüyorum nasil yapabilirim falan diye benxe nasil üzülmüştüm kiza (eger kizsa) bazen safligim tutuyo
sen ne zamandan beri burdasin yani 12. Takimda hangi ayda vardinÇok şey kaçırmışım keşke burda olaydım çagırmıyonuzda ne fenasınız 12. Takımdaydım yanı başınızda bi dürteydiniz
Ya bende oyleyimEvet kaptanim bi dönem cok bikmistim ama uzun sürmedidondurma benim vazgecilmezim ya
Paranormal olaylar dönüyor burdaKapaliydi takim siz yoktunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?