Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bilmiyorum gercekse de o baya obezite boyutundaydi o zaman.. yani ciddi bi sekilde diyetisyenle yurutse daha iyi..ama söylediğine göre sadece 5 kilo fazlasi varmis

benim de 6 kilo fazlam var
6 dilim papatya ekmek yiyebilir miyim hocam
Yok o zaman kesin trollmus

Kaptanim ben bugün yemege temizlige daldim zıpzıp yapmayi unuttum
Bende 100 tane yaptim buraya yazmaktan
Nego gormeden gizlice yesek
Sabah gorur sopasini gormek istemiyorsan yeme
Ben yarın mc donalds a gitcem dondurma yemeye yine basladi dondurma krizlerim
Dondurma krizlerin devam mi ediyor
Kizlar beni kovun gideyim ya lutfen
Hadi takimi kapatip uyuyalim

benim de 6 kilo fazlam var
6 dilim papatya ekmek yiyebilir miyim hocam
Yok o zaman kesin trollmus
Yani benim ustumde takimda degilim rahatligi var ben bile yiyemem. Zaten ilk takimdan ayrildigim zamanlar biraz fazla kacirinca mide fesati geciriyodum cikariyodum hep bende böyle bi psikopatim iste
Hic bilmiyorum ben ya
Deliha canim izlemediysen izle :) bide seni 5 kisi dağa kaldirsin var kziinca söylüyo

Yani benim ustumde takimda degilim rahatligi var ben bile yiyemem. Zaten ilk takimdan ayrildigim zamanlar biraz fazla kacirinca mide fesati geciriyodum cikariyodum hep bende böyle bi psikopatim iste
Ya bende daha izinden donmeden bigun biraz abarttim iki gun mide agrisi cektim bida asla abartmamam lazim mide kuculdu artik eskisi gibi degil ki

Çok şey kaçırmışım keşke burda olaydım çagırmıyonuzda ne fenasınız 12. Takımdaydım yanı başınızda bi dürteydiniz
sen ne zamandan beri burdasin yani 12. Takimda hangi ayda vardin
Evet kaptanim bi dönem cok bikmistim ama uzun sürmedi dondurma benim vazgecilmezim ya
Ya bende oyleyimsimdi diyorum zayiflayyim yazin bisssuruu dondurma yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…