Çift uyumuna bağ hele yeşil yeşilBonus & @-Artemis
Yonahime & @Diloslara
Gulumse24 & mavitosbik07
@snglmlk & @Negohatun
aklima gelen rakipleri ekledim
Bugun cuma azcik cikileta iznimiz varOoo bayildim olmamıııhele o yanindaki bi kase cikolata aman Tanrimmm didimmm
Ben de diyorum sacmalamaGece gece cikolata yenmez
Bugun cuma azcik cikileta iznimiz var
Ben yarın mc donalds a gitcem dondurma yemeye yine basladi dondurma krizlerimNego gormeden gizlice yesek
Bana bak mezun hanım
Zipzip gormesin duymasin aman diyimBen yarın mc donalds a gitcem dondurma yemeye yine basladi dondurma krizlerim
Takımların sağlık ve selameti için doğru karar vermiş tebrik eederim arkadaşıTakimdan 5 mayisda ayrilmis
25 agustostan beride siteye girmemis
Napim cok korktum cikileta yiyemicem diye zaten bugun tatli krizindeyimBana bak mezun hanımnasil satarsin beni
Valla mecburum yemeye yoksa bi yerlerim siscekZipzip gormesin duymasin aman diyim
Kimki oTakımların sağlık ve selameti için doğru karar vermiş tebrik eederim arkadaşı
e bak kilo alcan sonraNapim cok korktum cikileta yiyemicem diye zaten bugun tatli krizindeyim
Valla mecburum yemeye yoksa bi yerlerim siscekdemin esim de diyo bundan sonra sana kiloyla dondurma alcam böyle basedemiyorum
aynen oymus canimKimki o
Ben takimdayken vardı biri öyle habire yiyodu bu o galibaya da ikinci vaka
Eline Sağlık canimBonus & @-Artemis
Yonahime & @Diloslara
Gulumse24 & mavitosbik07
@snglmlk & @Negohatun
Elalis & merryangel
@Ytmz &birmuhendisanne
Canfeb & ezo26
Elhan & @Nefes yaren
SchonerDuft & rishrose
sidelya & pastelfit
Bulamiyorum & cgdmk
malipina & retro_hippo
Kizlar son rakipleriniz bu sekilde iyi olan kazansin
Haftalik kacamak hakkimi kullancam kize bak kilo alcan sonra
aynen oymus canim
Eline Sağlık canim
E hdi oyle olsunHaftalik kacamak hakkimi kullancam kiz
Hee hatirladim onu yer yer üzülürdü kesin trolldü bana da mesaj atmisti cok üzülüyorum nasil yapabilirim falan diye benxe nasil üzülmüştüm kiza (eger kizsa) bazen safligim tutuyo
Sen biliyorsun o arkadasi ayni zamanda gelmistinizKimki o
Ben takimdayken vardı biri öyle habire yiyodu bu o galibaya da ikinci vaka
Ben ispiklerim mmmm herşeyi gördüm havvaaaNego gormeden gizlice yesek
Bilmiyorum gercekse de o baya obezite boyutundaydi o zaman.. yani ciddi bi sekilde diyetisyenle yurutse daha iyi..ama söylediğine göre sadece 5 kilo fazlasi varmisE hdi oyle olsun
Ay safim benim
Yaa acaba gercek miydi
Ayy neyseki kaderimiz benzemediSen biliyorsun o arkadasi ayni zamanda gelmistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?