Ahhh ahhh bu saatte olacak iş miydi canım. Ayrıca çok fena canımı çektirdin.Ay nişanlımla biraz cozuttuk galibaaKokoreç ve 1 adet portakallı kek yedim. Kokoreç ekmeğim çeyrekti ama bana ödül olarak getirmiş, 2 hafta ödül yok dedi. Cok destekcimdir kuzum ya
Hemde bu saatte yedin hic begenmedimAy nişanlımla biraz cozuttuk galibaaKokoreç ve 1 adet portakallı kek yedim. Kokoreç ekmeğim çeyrekti ama bana ödül olarak getirmiş, 2 hafta ödül yok dedi. Cok destekcimdir kuzum ya
Ben 5. Günde bırakmıştım izin vermişti diyetisyen içemiyordum.İyi gidiyor tatlım...diyetimin direği detoks suyum. Severek içiyorum. Caylarimi da hiç aksatmiyorum. Sebzelerde bazen ufak yer değiştirmeler oluyor bazen de bitiremiyorum devam ediyorum...Benim yemekleri eşim yemiyor atamıyorum ben de. Acikmaya fırsat kalmıyor. Öğün atlamamak için arka arkaya yemeye çalışıyorum. Daha önce Karatay' a alistigimdan zor geliyor yemek iki öğün yerdim öğün aralari beş saatten az olmazdı ...alıştım ama ..
Cok sağol önerilerin için canım. Suyu içip gün kurusunu da yiyeceğim degil mi sabahlarıŞu mesajı alıntıladım ama yazamadım cvb .
Suyunu arttır 2 ise 3 iç. Birde geceden 1 su bardağına 2 3 kuru kayısı at sabah uyanınca iç posayi ye üstüne 12 bardak su iç kahvaltıyı da geç yap çıkarsın.
Tencere yemekleri tüket 2 gün boyunca salata türü şeyler de yeme o 2 günde düzelirsin bende çok olurdu 2 hafta çıkamadığım olurdu simdi düzeldim rabbime şükürler olsun
Rakipler geçerli mi yoksa değişecek mi ?
Spor ve kim daha çok verecek diye dimi
Tebrikler arkadaşlar
Kurulan cümlelerin beyne verdiği sinyaller çok önemli . Şöyle kurabilirsin cümleni ;
Şuan .... yemicem daha sonra yicem .
Bu cümle beyni ikna edebilir iradeni güçlendirir.
Öbür türlü isteğim var diyorsun yemicem diye direniyorsun.
Hadi bakalım 1.300 gr gitsin
Bunlar ne böyle ben şok oldum
Çok sağlıksız şeyler
Bu saatteAy nişanlımla biraz cozuttuk galibaaKokoreç ve 1 adet portakallı kek yedim. Kokoreç ekmeğim çeyrekti ama bana ödül olarak getirmiş, 2 hafta ödül yok dedi. Cok destekcimdir kuzum ya
Evet canım aynen öyleCok sağol önerilerin için canım. Suyu içip gün kurusunu da yiyeceğim degil mi sabahları
Eşim koli koli maden suyu aldı. Ne çabuk bitiyor Allah Allah demesini bı görsenBen 5. Günde bırakmıştım izin vermişti diyetisyen içemiyordum.
Iyi yapıyorsun ben işe götürüyordum kalanları tazeyken 3 kaba ayırıp dolaba koyuyordum hazır oluyordu sabaha.
Vücut iyice soklanmış oldu desene bu detoks ile toplam sonucu merak ediyorum
Iyi geceler canim Allah rahatlik versinNeyse kizlar ben kacar yatsi namazini kilip uyuyacam
İyi geceler hepinize
Iyi geceler ablacim Allah rahatlik versinAllah rahatlık versin.
Yarın okulda dersim var. Sohbetiniz çok tatlı ama uyumam lazım... Çok biriktirmeyin sayfaları
Benide ye benideşu diyet disi menüsü olan arkadaşi merak edip buldum akıllara zarar , acaba troll muydubakınız normal bir günü;
12.00: 5 top susamlı ekmek, 11 yeşil zeytin, 13 siyah zeytin, 3 dilim peynir, bir kaşık bal-kaymak, yarım dilim tereyağı, 3 kaşık portakal reçeli, boyoz, 1-2 kaşık ezme, yarım dilim su böreği, 1 kaşık tahin-pekmez, domates, salatalık (özsütün anadolu kahvaltısından almıştım)
17.00: yarım bardak ikisi bir arada, bir ısırık tadelle
Başka bişey yiyemedim hala midem agrıyor
Iyi geceler canim Allah rahatlik versinKızlar ben de yatıyorum iyi geceler. Sabaha görüşürüz öpüyorum
O kafadan bizede versin heveslendim gece geceTek gün olsa hadi neyse, hep böyleydi. Sabah düzgün yese akşam alkol çerez cips oluyordu.
Ooo bayildim olmamıııbu kdar emek veriyosun yazdiklarini elbette dikkate alacagiz
Yoksa burda isimiz ne herkes kendi diyetini evinde yapar. Sonucta bizim icin ugrasiyosun
Ben kendi adima tesekkur ederim canim
yawww sen iste sana en guzelini hazirlarim
Eki Görüntüle 2569735
Bu olur mu caggnim
sagol canimazar azar kurtuluyorum su 6 dan yaa saka gibi
sagol canim benim
ettim eyledin senin verdigin hedefe ulastim yaa sukurr
Waaow super eksi canim
Gece gece cikolata yenmezOoo bayildim olmamıııhele o yanindaki bi kase cikolata aman Tanrimmm didimmm
Kaptanim ben bugün yemege temizlige daldim zıpzıp yapmayi unuttumIyi geceler canim Allah rahatlik versin
kalan kisileri rakip yapiyorum aktifliklerine gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?