Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Ben hastayım canım yine, bugün spor yokSonunda geldim eve. Ne yaptınız kızlar nasılsınız.
Nego canım damar toplanması için ayrıca geçmiş olsun ama dediğin gibi başka bir doktora görünmekte fayda var, belki yanlış yorumlamıştır.
Karnabar mantısı yapmadım, fırında karnabar pane yaptımAfiyet olsun tatlım...tereyağlı salçalı sos da döktün mü üzerine ohhhhh ...missss
Sağol canım inşaallahNego geçmiş olsun canım tek doktora kalma derim
Allah seni diyorum ne alaka düştü sonraben bi ramazana girmeden yaparım öyle alışveriş
Bi yakışıklı gördüm sankiiSonunda geldim eve. Ne yaptınız kızlar nasılsınız.
Nego canım damar toplanması için ayrıca geçmiş olsun ama dediğin gibi başka bir doktora görünmekte fayda var, belki yanlış yorumlamıştır.
Kıtır salatandan yapsana canımŞu an deli gibi acıktım zaten,ben de salata yapayım diye düşündüm.
Pazartesiye kalmasakmı acepp cumartesi olsa neyse abla pazartesi olsun cuma günü regl günü ama tartı günüde en azından artı gelmem pazartesi başlıyalım inş Allah nasip olursaSüper olur hem de...regl falan olayım deme ama... Beklicim şekerim... valla içimden geciyordu Allah gönlüme göre verdi ne diyim
Abla nasılsın iyimisinn@Nefes yaren yumurtacı güzeli neredesin yavrum.Hasretinden prangalar eskiticim bak gelmezsen. Çocuklar iyiler mi umarım her şey yolundadır....Öyle işte...beni kimse merak etmiyor bir gelsen sevgili rakibim nasılsın desen belki iyi değilimdir
Günü erken kapatıyorsun canım yemek yiyemezsin ama çay icYine bir gün açım
Metabolizmanın alarma geçmemesi adına kefir,salata,yoğurt gibi hafif şeyler ye canım benceBen bugün 13.00 gibi yedim ilk yemeğimi, kahvaltı yaptım, ekmeği biraz fazla kaçırdım. Eve şimdi geldim ve akşam üzeri sadece 2 ceviz yedim. Şu an açlık hissetmiyorum. Sizce saat geç oldu deyip yememek mı mantıklı yoksa biseyler hazırlayıp yemek mi
Aç hissediyorsan ye,işkence etme kendineAcıktım aslında ama dayansam mi acaba.
Eeee anlat heyecanlıYine bir gün açım
Gulumse24 benimde oruç tutmam lazım, tam zamanı, hastalıklar bir bıraksa beni başlıycam
aynen toplu oruç süper olurOruca başlarsak toplu başlayalım diycem kesin regl oluruz
Kolay gelsin canımArkadaşlar hızlıca okudum cevap yazamadım, hemen çıkacağım. Yakında yoğun olacağım diyordum ya işte o günler geldi. Mecburen biraz burdan uzak kalacağım. Akşamları kısa da olsa uğramaya çalışacağım ama çok yazamazsam merak etmeyin olur mu.
Tutamadıkları oruçlar sanırımKizlar noluyo bu toplu oruc dediginiz ne orucu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?