Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Abla bekle şu cuma günü atlatayım birlikte başlayalım 5 günüm kaldı pazartesi başlayalım olurmu

Özelden sayfaları bana atarmısın bende takibe alayımm bende düşünüyorum sabah 12 kahvaltı akşam 6 ama neler yenmiyo onu bilmiyorum

zaten verilen kilo değil yüzde hesabi oluyor

Ben çorba içiyorum, pilav yiyorum ve özel bir pişmiş salata tarzında etli yemeklerini yiyorum. Türkiye'deki Çin lokantalarında tavuk , dana, koyun etleri kullanılıyor. O tarz böcek ve iğrenç şeyler yok tabiiki

Özelden sayfaları bana atarmısın bende takibe alayımm bende düşünüyorum sabah 12 kahvaltı akşam 6 ama neler yenmiyo onu bilmiyorum
Fazla bi yasaklama yok 8 saat yiyip 16 saat yememe üzerine kurulu aşırıya kaçmadan istediğinizi yiyebiliyoruz ama belli saatten sonra düşük kalorilide olsa yemiyoruz ac durdukça yağ yakımı oluyomus

soyle diyeyim daha once 42 gun şekersiz yaptım, bozdum. evet pek gerçekçi değil ama soyle de bir durum var eskisi gibi aramiyorsun ,o tatli krizleri bitiyor ve yedigin tatli agir geliyor midene tadi cok guzel gelmiyo eskisi gibi
Evet eski tadı olmuyor hiç.
Bu ufaklık bu hafta beni ezmemeli bildiğim herşeyi yapmalıyım ya

Karar verdim günde 2 diyet yapıcam görecek o aypare ackerman Yani görmeli
Bonus um canım neden yapamayasın yaparsın. Menülerini de yaz hergün böylelikle düzen oluşur inşallah.
Bugün ikinci serumumu alıcam inş.. şubatın ilk haftası tekrar doktora kontrole gidicem inş geçer artık çok yoruldum..
Allah şifa versin inşallah spn olur canım.

soyle diyeyim daha once 42 gun şekersiz yaptım, bozdum. evet pek gerçekçi değil ama soyle de bir durum var eskisi gibi aramiyorsun ,o tatli krizleri bitiyor ve yedigin tatli agir geliyor midene tadi cok guzel gelmiyo eskisi gibi
Evet eski tadı olmuyor hiç.
Bu ufaklık bu hafta beni ezmemeli bildiğim herşeyi yapmalıyım ya

Karar verdim günde 2 diyet yapıcam görecek o aypare ackerman Yani görmeli
Bonus um canım neden yapamayasın yaparsın. Menülerini de yaz hergün böylelikle düzen oluıur
Bugün ikinci serumumu alıcam inş.. şubatın ilk haftası tekrar doktora kontrole gidicem inş geçer artık çok yoruldum..

Kolay gelsin tatlım. Sorunsuz bir nöbet dilerim. Yarısı geçmiş bile. Canım hiç hindistan cevizli kahve içmemiştim o kadar güzel demek...Sen icemedin ben de içmiş gibi oldum
Sağol canım. Nöbet bitti eve geldim azcık uyumuşum. Yemek ye topla derken zaman geçti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…