Sınıfta kaldın otır sıfırKalori takibi yaptığım bir site vardı geçen sene bu zamanlar kilom 66 imiş 1 yılda aldığım yol 0
Katnabahar patates ne alaka kız hemde kızartma degişikAkşama karnabahar var menüde yoğurtlayıp yiyeceğim ekstra içine ne koyabilirim önceden patates kızartıp beraber yiyordum
Abla bekle şu cuma günü atlatayım birlikte başlayalım 5 günüm kaldı pazartesi başlayalım olurmuBence vücut chia yi tanımıyor alışık olduğumuz bir besin değil kinoa da aynı olmuştu bende. Neyse bugün son günümdü. Yarın yulafa geçiyorum nasılsa. Cumaya kadar tartilmayacağim inşallah kendime hakim olabilirim. Korumaya gectiysem bu sefer naparim bilmiyorum. Oruca devam ederim büyük ihtimal.
Özelden sayfaları bana atarmısın bende takibe alayımm bende düşünüyorum sabah 12 kahvaltı akşam 6 ama neler yenmiyo onu bilmiyorumSelam kizlar herkese bugün dışardaydim sabahtan beri yeni eve geldim kilom sabit
Evde ne pişerse onlardan yiyorum canim kendime ayrı pek hazirlayamiyorum bi süre sonra bıkıp bırakıyorum cok azdı zaten fazla yemedim ama yemesen daha iyi olurdu tabikiif yapmaya çalışıyorum diyelim instada takip ettiğim bazı diyet sayfaları if yaparak cok güzel kilo veriyolar
Yaz helvası gördümde kışıda şimdi duydumOnun adı ne zaman kış helvası oldu niye benim haberim yok
Kiz yol ustu orayi bilmeyende ne biliyimGeberme sen hemi her yeride biliyo
Hastanenin ordaki hacıbeymi onun her yerde şubesi varKiz yol ustu orayi bilmeyende ne biliyim
Guzel mekandi ama hayatimda ilk iskenderi orda yedim ve bayildim
zaten verilen kilo değil yüzde hesabi oluyorHiç adaletli bir rakip olmamış seninki bacım eskiden ben kendime yakın rakip seçiyordum o zamanlar @Umutdeniz4 vardı kiloma yakın hepsi benden çok zayıftı sende kendi kilona yakın biriyle rakip ol sana haksızlık oluyor böyle ben seni tutuyorum
Ne Hacibeyi cahilHastanenin ordaki hacıbeymi onun her yerde şubesi var
Ne dedim ben
Ben öyle biliyorum kışın yeniyo yaOnun adı ne zaman kış helvası oldu niye benim haberim yok
Tamm canımÖzelden sayfaları bana atarmısın bende takibe alayımm bende düşünüyorum sabah 12 kahvaltı akşam 6 ama neler yenmiyo onu bilmiyorum
Ben çorba içiyorum, pilav yiyorum ve özel bir pişmiş salata tarzında etli yemeklerini yiyorum. Türkiye'deki Çin lokantalarında tavuk , dana, koyun etleri kullanılıyor. O tarz böcek ve iğrenç şeyler yok tabiikiÇin yemeği hiç yemedim. Nedense kötü bir sürpriz yasayacakmişim gibi geliyor. Akşam akşam durun herkesin iştahını kacirayim. Bir belgeselde böcek bildiğin siyah siyah kurtçuklari bir tavada güzelce kavurdular. Sonra dut yaprağı gibi bir şeye sarıp iple bağladılar onu sosla pişirip bir güzel yediler.
Diloşum ne yediğini gördün mü kuzum...
Fazla bi yasaklama yok 8 saat yiyip 16 saat yememe üzerine kurulu aşırıya kaçmadan istediğinizi yiyebiliyoruz ama belli saatten sonra düşük kalorilide olsa yemiyoruz ac durdukça yağ yakımı oluyomusÖzelden sayfaları bana atarmısın bende takibe alayımm bende düşünüyorum sabah 12 kahvaltı akşam 6 ama neler yenmiyo onu bilmiyorum
İkiside var kız karıştırmışım hacıbeyde var hacıbaba daNe Hacibeyi cahilHacibaba
Hastane palandoken mi
Yol uzerinde vardi bitane oraya gidiyoduk biz
Bu da benim cahilligimİkiside var kız karıştırmışım hacıbeyde var hacıbaba da
Evet eski tadı olmuyor hiç.soyle diyeyim daha once 42 gun şekersiz yaptım, bozdum. evet pek gerçekçi değil ama soyle de bir durum var eskisi gibi aramiyorsun ,o tatli krizleri bitiyor ve yedigin tatli agir geliyor midene tadi cok guzel gelmiyo eskisi gibi
Bonus um canım neden yapamayasın yaparsın. Menülerini de yaz hergün böylelikle düzen oluşur inşallah.Bu ufaklık bu hafta beni ezmemeli bildiğim herşeyi yapmalıyım ya
Karar verdim günde 2 diyet yapıcam görecek oaypare ackerman Yani görmeli
Allah şifa versin inşallah spn olur canım.Bugün ikinci serumumu alıcam inş.. şubatın ilk haftası tekrar doktora kontrole gidicem inş geçer artık çok yoruldum..
Evet eski tadı olmuyor hiç.soyle diyeyim daha once 42 gun şekersiz yaptım, bozdum. evet pek gerçekçi değil ama soyle de bir durum var eskisi gibi aramiyorsun ,o tatli krizleri bitiyor ve yedigin tatli agir geliyor midene tadi cok guzel gelmiyo eskisi gibi
Bonus um canım neden yapamayasın yaparsın. Menülerini de yaz hergün böylelikle düzen oluıurBu ufaklık bu hafta beni ezmemeli bildiğim herşeyi yapmalıyım ya
Karar verdim günde 2 diyet yapıcam görecek oaypare ackerman Yani görmeli
Bugün ikinci serumumu alıcam inş.. şubatın ilk haftası tekrar doktora kontrole gidicem inş geçer artık çok yoruldum..
Sağol canım. Nöbet bitti eve geldim azcık uyumuşum. Yemek ye topla derken zaman geçti .Kolay gelsin tatlım. Sorunsuz bir nöbet dilerim. Yarısı geçmiş bile. Canım hiç hindistan cevizli kahve içmemiştim o kadar güzel demek...Sen icemedin ben de içmiş gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?