- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Allah seni diyorum ne alaka düştü sonraYılbaşında savaş çıkacakmış gibi çılgınca alışveriş yapanlardan sen sakın yarabbim
Haşatımız çıktı resmen
Evet yaa :) Bakalım cumaya nolcak :)Oooffff aynı gramı vermişiz
Çok geçmiş olsun canımKemik içinde oluyormuş, Dr çok hoşuma gitmedi ilgisizdi, başka doktora gitmeyi de hep erteledim. Beyin kanaması falan geçirme riski varmış vs
Alsınlar kız müşteri veli nimettirYılbaşında savaş çıkacakmış gibi çılgınca alışveriş yapanlardan sen sakın yarabbim
Haşatımız çıktı resmen
Bence peynir yoğurt domates ye ekmeksiz yanına çay.... gece çok acıkırsınBen bugün 13.00 gibi yedim ilk yemeğimi, kahvaltı yaptım, ekmeği biraz fazla kaçırdım. Eve şimdi geldim ve akşam üzeri sadece 2 ceviz yedim. Şu an açlık hissetmiyorum. Sizce saat geç oldu deyip yememek mı mantıklı yoksa biseyler hazırlayıp yemek mi
Eğer çok acıkmayacaksansa yeme bence.Ben bugün 13.00 gibi yedim ilk yemeğimi, kahvaltı yaptım, ekmeği biraz fazla kaçırdım. Eve şimdi geldim ve akşam üzeri sadece 2 ceviz yedim. Şu an açlık hissetmiyorum. Sizce saat geç oldu deyip yememek mı mantıklı yoksa biseyler hazırlayıp yemek mi
Şu an deli gibi acıktım zaten,ben de salata yapayım diye düşündüm.Bence peynir yoğurt domates ye ekmeksiz yanına çay.... gece çok acıkırsın
Acıktım aslında ama dayansam mi acaba.Eğer çok acıkmayacaksansa yeme bence.
Süper olur hem de...regl falan olayım deme ama... Beklicim şekerim... valla içimden geciyordu Allah gönlüme göre verdi ne diyimAbla bekle şu cuma günü atlatayım birlikte başlayalım 5 günüm kaldı pazartesi başlayalım olurmu
Afiyet olsun tatlım...tereyağlı salçalı sos da döktün mü üzerine ohhhhh ...missssBenim menüm de karnabar, fırında pişiyor şimdi, yanına yoğurt yiyicem bu kadar
Çok güzel oluyor deneyin haş karnabahar pattes kızartma ikisini bir kapta karıştır üzerine sarımsaklı yoğurt missKatnabahar patates ne alaka kız hemde kızartma degişik
Yoğurt yesen..Acıktım aslında ama dayansam mi acaba.
Çok açsan ye tabiAcıktım aslında ama dayansam mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?