Gec kalmışsın canım yemek için hafif yemekler ye bu saatteHeeelloooooo kızlar ❤❤❤ Şuan metrodayım eve yeni dönüyoruz, yemek hala yemedim felaket açım. 21435 adım yaptım bugün ❤❤❤
Bende bende su içiyorum migdem gazınıyyyyyy acammmmmm açççççYine bir gün açım
Sende bize katıl canım benim 4 gün bitti 5 kaldı günler uzuyor artık tam zamanı 1 ay sonra 3 aylara giriyoruz bitirelim günler kısaykenGulumse24 benimde oruç tutmam lazım, tam zamanı, hastalıklar bir bıraksa beni başlıycam
Benim misafir cuma geliyoOruca başlarsak toplu başlayalım diycem kesin regl oluruz
Sen bilmezsin yaşın küçükKizlar noluyo bu toplu oruc dediginiz ne orucu?
Olur tabii işlerin rast gelsin seni kocamaaaan seviyoruz unutma e mi?Arkadaşlar hızlıca okudum cevap yazamadım, hemen çıkacağım. Yakında yoğun olacağım diyordum ya işte o günler geldi. Mecburen biraz burdan uzak kalacağım. Akşamları kısa da olsa uğramaya çalışacağım ama çok yazamazsam merak etmeyin olur mu.
Çarptı sanırım.SchonerDuft nasılsın erciyes havası çarptı mi yoksa?
Geçmis olsun canımÇarptı sanırım.
Dışarda çok işim vardı bugün yağmur altında yürüdüm ne kadar bazı yerlere araba ile gitmiş olsam da .
Fibromiyalji den kalbime ağrı giriyor sırtıma vurdu geçmesini bekliyorum.
Kafam dağılsın diye bir bakayım dedim
Kaza orucu mu benimde tutmam lazim ya 4-5 gun bu gunlerde tutmayi dusunuyodumSende bize katıl canım benim 4 gün bitti 5 kaldı günler uzuyor artık tam zamanı 1 ay sonra 3 aylara giriyoruz bitirelim günler kısayken
Bana da farz amaSen bilmezsin yaşın küçük
Çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineÇarptı sanırım.
Dışarda çok işim vardı bugün yağmur altında yürüdüm ne kadar bazı yerlere araba ile gitmiş olsam da .
Karar ver 4 günmü 5 günmüKaza orucu mu benimde tutmam lazim ya 4-5 gun bu gunlerde tutmayi dusunuyodum
Bana da farz ama
Benim de aklımda tahin ekmeği . Geçen keto pizza yaptım çok lezzetli oldu. Tahin acı hissediliyor mu ben hep badem ile yaptım ekmeğimi. Aklımda tahin ile fındık var.10:30
1 yumurta
2 dilim hellim peyniri
Tere
Maydanoz
1 minik dilimTahin ekmeği (unsuz)
14:00
Kgk
19:00
Kremalı kabak zeytinyağında çevirdim
Hellimli,cevizli marul salata
2 dilim hindi füme
Su 3 lt
Spor 3 saat keyfi yüzme 180 puan
@BonusZipzip-
@merryangel
Ah canım rakibem geçmiş olsun.Çarptı sanırım.
Ben de varım kızlaarKarar ver 4 günmü 5 günmü
Olur canım pazartesi başlıyoruz inş AllahBen de varım kızlaar
Karar ver 4 günmü 5 günmü
4 5 gün iyiymiş benim 90 dan fazlaKaza orucu mu benimde tutmam lazim ya 4-5 gun bu gunlerde tutmayi dusunuyodum
Bana da farz ama
Cumartesi baslasaydik yaOlur canım pazartesi başlıyoruz inş Allah
Sende unuttun demi çakkallll
Kazam 4gun ama icim rahat etsin diye 5 tutmayi dusunuyorum
Neden o kadar fazla ki:/4 5 gün iyiymiş benim 90 dan fazla
Bacı nettin sen öyle 90 gün ne 3 ramazan borcun var hee4 5 gün iyiymiş benim 90 dan fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?