Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tünaydın ablam

sohbet çok derin aklinialirimsmile

belli belli derin olduğuuu

bu sorunu yaşayan naz değilll sadece bende çok felaket yaşamıştımmm :1no2:

ama tek problemmm cahiliktenmişşş bilmemezliktenmişş gitti o güzelim günlerrr boşa gittii valla tadını çıkartamadık korkudann :kedi:

naz bu arada kaynananın ne işi var sizde töybe yarabbim yaaa atın şunu evdenn delikafadulden

hepimiz aynıymışız valla :kedi: bende acıcak diye az kaçmadım ,kociş diyordu nerden biliyosun acıcağını , çok kötü ya ilk zamanlar :tomato: :tomato:

Günaydınlar sevgili takımımopuyorumnanaktan
sabah erkenden kalktım o kadar güzeldiki hava dayanaadım.
kahvaltılıkları hazırladım piknik sepetine kocişkomu uyandırdım. zorla parka götürdüm. ohh tertemiz hava yedik içtik, gazetelerimiz okuduk, yürüdük 8den beri yeni attık kendimizi eve. şimdi de dershaneye gitmeden bir bakayım sevgili takımım ne yapıyormuş dedim.

yine güzel güzel günaydınlaşmalar olmuş resimler fln oh ne güzel içim açıldı.

Nazcım ne tarpisti ama okuyunca şok oldum.
abartma o kadar boş ver. ne kadar nişanlımız sevgidiğimiz vsmiz olmuş olsalarda onlar eninde sonunda yabancı adamlardı bizim gözümüzde .
wallahi ne yalan söyleyim ben ilk zamanlar kocamla aynı yatakta yatmaktan bile korkuyordum. hatta bir gece adamcağız söylemesi ayıptır lavaboya kalkmış geri yatacakken ben nasıl korktuysam çığlık çığlığa uykumda duyan bir şey var sanacak, ama alışkın değildik işte.babalarımızın yanında bile ayağımızı uzatıp oturmuş insanlar değiliz. biraz alış, sabet gerisi gelir. kendini de hasta vs. gibi yorumlama hepimiz yaşadık bunları. sonuçta bizler bu konulara alışkın olmayan ailelerden geliyoruz.
benim annemde kızım sen her şeyi biliyorsundur üniversite okumuş kızsın dedi bir şey anlattırmadım böyle bir şey anlatmaya niyetlenen herkesi bir şekilde susturdum. bende hı hııı diye geçiştirdimbilmiyorumkismile
sonra gördüm günümü.:roflol:
snin eşinde çok anlayışlı maşallah. bence birlikte aşarsınız biraz sabret ve anormal olan bir şey varmış gibi düşünme. sorun yaptıkça aklında daha çok yer eder takıntı haline gelir Allah korusun.
çok bilmiş gibi konuşmuşum okuyunca daha 2 yıllık bile evli olmayan birine göre ama çok üzüldüm sen öyle yazınca kaptırmışım:mymeka:

hepimiz aynıymışız valla :kedi: bende acıcak diye az kaçmadım ,kociş diyordu nerden biliyosun acıcağını , çok kötü ya ilk zamanlar :tomato: :tomato:

kocişkon haklıymış,
hepimiz bunları yazınca dedimki kendi kendime ne kadar anlayışlı tatlı kocişkolarımız varmış bizim:asigim:

yok canım benim bilmşlik olurmu hiç . çok sağol canım benim beni çok rahatlattınız . bu sorunu yaşan bir tek ben değilmişim bunu gördüm . ve içim rahatladı eninde sonunda olacak bu iş

bugün eczaneye gideceğim ablacığım almak için benimde aklımdaydı sabh

ben kaçtım . hepinize iyi haftasonları diliyorum . kendinize iyi bakın öpüyorum yanacıklarınızdan .

sonraki günlerdede normal kremiii vazelin felan eşin sürsün ellerineee anladın sen onuuuu a.s

suuracım günaydın canım ohhh ne güzel kahvaltı yapmışsınız parkta

hava çok güzel insanın gözü gönlü açılıyo ,bizde yarın sabah kahvaltıyı dışarda yapıcaz sonra da efese

eşimden korktum deyince sabah eşim uyandı bende odadan çıktı sanıyorum gözümü bi açtım karşımda dikiliyor :1shok: nasıl korktum napıyosun burda diye hesap soruyorum adama sabah sabah bi de kaydirigubbakcemile3

dediğin gibi çok şükür eşlerimiz anlayışlı opuyorumnanaktan

kesinlikle insan dayanamıyor. ben bu aralar sabah akşam parka taşınıyorum yemeklere. yakında evi taşıycamsositososito

ben de çok korkuyorum ya hala da korkuyorum bir anda karşımda görünce. hatta bazen korkudan aklımı kaçıracak gibioluyorum bir başlıyorum ağlamaya bizimki benden çok korkuyo delirdim mi dienaniknanik

izmirde ne güzeldir şimdi. daha çok sıcaklar başlamadan gezin dolaşın yazın o sıcak hiç çekilmiyor.

bak bu kadar övdük adamları akşama sevdikleri bir şey yapalım.
ben irmik helvası yapayım en iyisi bayılır bizimkicokacimcoook(tabiiki ben yemeycemmmm:kedi:)

bende yaprak sarmayla köfte yapçam kocişim sever boshayallersmile

çok kulaklarını çınlattım özledim valla kaydirigubbakcemile3

benim eşim bir iki kez lavabodan çıkarken falan korkutmuştu beni ,eyvahedigeldismile o korku yerleşti şimdi evde kimse olmasa da bir odaya girerken ,çıkarken kontrol ediyorum kimse var mı diye eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ne olacaksa bizim bu halimiz ne tuhaf kadınları biz yaa iyi çekiyorlar bizisırnaşık şey

ben çıkıyorm dershaneye gitmem lazım.
hepimize iyi haftasonları diliyorum. bol bol gezindolaşın eğlenin gülün mutlu huzurlu olun inşAllah

bir de aklımdayken yazayım ankarada oturanlar için
sabah bizimki zaman gazetesi almış iki tane ankara eki vardı. bu sayıda hazırandan ekime kadar yapılacak festivallerden gezilecek yerlerden bahsetmişler. ben aldım sakladım. neler varmış ankarada bilmediğimiz dedim.
haberiniz olsun belki ilgilene olur.

günaydın kızlar
geçmişi okudumda.. herkez korkmuş ilk birliktelikten.. bir ben korkmamışım sırnaşık şey

Merhabalar arkadaşlara.s.
kızımın yine basket maçı var.babası gitti onunla.
oğlumda spor salonuna gitti.
evde yalnızım.bilgsayr bana kaldı:dance:
millet gelene kadar kalkmycm başındn:teytey:
Bugünkü menüm şöyle.
KAHVALTI
domates salatalık
light peynir
zeytin
1.5 dilim tambuğdy ekmek
1tatlı kaşığı şekersiz marmelat
ÖĞLE
tavuklu mantar sote
yoğurt
salata
AKŞAM
domatesli spagetti yağsız
üzerine bol yoğurt
az ligh peynir
SPOR
15 dakika yürüyüş
100 mekik
1 saat bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…