Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ablam k filekte pirinç ve bol şeker var . sen yulafını ye yağsız sütünle .... ben eşim gelmeden listelere bakıyım ...

selam kıslar kendimi yeni attım daha eve takımıma bi bakim dedim ama kimseler yok yine bu aksam sanırsam bu haftaki performasımızda ii degil napalım saglık olsun aebenim koly gelsin ablacım sandayerimseniben

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 152. ETAP

(09-16 NıSAN)

a.s...

152. HAFTA .BıREYSELDE .

8. TAKIMDAN
1. evdefnaz ........2,9 5,04% ) mezun:teytey:alkisalkisalkis:hooray:

6. TAKIMDAN

2.macigdarkwish..... 2,3 / 4,1 % ) :sm_cool:

4. TAKIMDAN
3.CaglayanCicek ......2.5 /%2.91):teytey:

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 152. ETAP

(09-16 NıSAN)

152..HAFTA TAKIMLARDA .

1)............13. TAKIM ......:hooray:alkisalkisalkis

2)........... 7. TAKIM .alkisalkisalkis

3.).......... 8 .TAKIM ....alkisalkisalkis.

[ı]sınemcım tabrık ederım fıstık breyselde 2. OlmuŞun .....[/ı]
[ı] takımımızda 5. Oldu bu hafta .......[/ı]

kimse kalmamış.. ben bugün gittim kaygananın misafirlerini ağırlamaya, kölelik yapmaya alsanaalsanasmile çok sinirlerim bozuk çooookkkkkk.....................................

sabah 15 kişi akşam 15 kişi misafir kabul etmiş kendi dışarıda fink atsın gelin yapsın herşeyi yarım saatte malzemede yok evde ne yaparsın?????????????????.................. çoookkkk moralim bozuk çoookkkkkkkk.....................

ablam k filekte pirinç ve bol şeker var . sen yulafını ye yağsız sütünle .... ben eşim gelmeden listelere bakıyım ...
Tamamdır aebencm.k flakeslermle vedalaşayım bari.
2 seferdir bimegeliyordu.stok yaptık ablamla.
ben bırakırım ama o hayatta bırakmaz k flakeslrnikaydirigubbakcemile3
ablamda diyettekaydirigubbakcemile5

bugünkü menü
kahvaltı 11:00
1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir,domates,maydanoz

akşam 16:00
1 tabak mercimek çorbası,yoğurt,maydonoz

yok kütahyacım unuturmuyum hiç. :) nasılsın ? hiç uğramıyosun artık buraya? gelsene arada yaaaa.. iyi yapmışın selam vermekle valla canım sıkıldıydı :)

yok kütahyacım unuturmuyum hiç. :) nasılsın ? hiç uğramıyosun artık buraya? gelsene arada yaaaa.. iyi yapmışın selam vermekle valla canım sıkıldıydı :)

iyiyim canım deişiklik yok ben okuyorum sizi ara ara hepinizi seviyorum eski gunleri özlüyorum adapte olamıyorum eskisi gibi denedimde tekrar dönmeyı 2. tkımla kısa sürdü beceremedım 90 a merdıven dayadım bu arada

ara ara insanın motivasyonu kırılıyo öyle :) bende çıktım geri döndüm vs. sırnaşık şey ama şu son zamanlarda motivasyonumuz süper :) sende gel bekliyoruz :) monti diyeti yapıyoruz bu arada :)

ara ara insanın motivasyonu kırılıyo öyle :) bende çıktım geri döndüm vs. sırnaşık şey ama şu son zamanlarda motivasyonumuz süper :) sende gel bekliyoruz :) monti diyeti yapıyoruz bu arada :)

haklısın ama bende bu bi rahatlık bi boşvermişlik rahatsızlık duysam eskisi gibi caresıne bakarımda o yok işte ....maşallah size monti süper evet biliyorum biçok örnegıne sahı oldum ama ben vejeteryanım bana uymuyo malesef

yazın kilo vermen gerektiğini daha iyi anlıcak ve kilolarından rahatsız olucaksın :) çünkü dar kıyafet dahada üzerine yapışıyo insanın.yürümek zorlaşıyo :) bence sen bi u dönüşü yap biran önce :1no2:

:)) pardesüyü cekınce ustune yazda sorun deelde kafama takılan sey hamılelık olacagı yokda olursa fil kıvamında gez

ahahaaahha... yanniiii :)) bencede :))) zati kilo vermeye çalışmamın bi sebebi de o yani.. hamile kalınca eyvah eyvah yaniii :))) iyi geceler küyahyacım ben yatıom.. opuyorumnanaktan kokulu öpücüklerimi gönderiyom seda sayan gibi opuyorumnanaktan :roflol:

iyi gecelker canım dadlı ruyalar aebenım naslım simosum digerleri hepinize gunaydın şimdiden öpüldünüsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…