nazlişkom günaydın nasıl gidiyo evlilik taze gelinim zemuszemus
rahat olmayı başarabildin mi :kedi:
oy bedişim günaydın öpücügün alındı güzelim .....Şeniziyi gecelker canım dadlı ruyalar aebenım naslım simosum digerleri hepinize gunaydın şimdiden öpüldünüsss
Şenizkıyamam nazlım ne b gerginlik fıstıgım ay sen çok çekingensin ve içine kapalı anlaşıldı ..sengözlerimebaksanabgünaydınlar 6. takımın çıtırları
Şeniz
evlilik güzel gidiyor canım . Yok canım malesef rahat olmayı başaramadım . Bir terapiste gideceğim sanırım araştıyorum biryer ...
oy bedişim günaydın öpücügün alındı güzelim .....Şeniz
gel bacım gel bence kıvama gelmişin çıkar pisikleti tozunu al .lülülülülülü
Şenizkıyamam nazlım ne b gerginlik fıstıgım ay sen çok çekingensin ve içine kapalı anlaşıldı ..sengözlerimebaksanab
Şeniz
oy bedişim günaydın öpücügün alındı güzelim .....Şeniz
gel bacım gel bence kıvama gelmişin çıkar pisikleti tozunu al .lülülülülülü
Şenizkıyamam nazlım ne b gerginlik fıstıgım ay sen çok çekingensin ve içine kapalı anlaşıldı ..sengözlerimebaksanab
Şeniz
canım çok yeni evlisin daha dur bakalım olmıcak diye bişey mi var
inan ve kendini kasma yeter
bunu yaşamış ve acaba bende bir problem mi var diye düşünmüş bir insan olarak yazıyorum bunları , sadece iş beynimizde bitiyor
günaydın ablişim Şeniz
evet ablacığım ben çok çekingen ve utangaç bir yapıya sahibim . hep utanmıştım böyle konular konuşulduğunda yada anlatıldığında hiç dinlemedim de keşke meraklı olup dinleseydim. ozaman bu kadar zorlanmazdım herhalde ....
bu konuda ya çok bilecen yada benim gibi hiiiçç bişi bilmeden bırakıcan kendini....evet ablacığım ben çok çekingen ve utangaç bir yapıya sahibim . hep utanmıştım böyle konular konuşulduğunda yada anlatıldığında hiç dinlemedim de keşke meraklı olup dinleseydim. ozaman bu kadar zorlanmazdım herhalde ....
bu konuda ya çok bilecen yada benim gibi hiiiçç bişi bilmeden bırakıcan kendini....bence ilk adımı senin atman lazım içinden gelerek ancak böyle yenersin korkunu yerimseniben
ay melek bu yazıyı ben yazdım sandım kıs imzamı atayım bari...sempatiksalakcinnibizde de hiç konuşulmazdı böyle konular nazlıcım
hatta hani gelinlerle konuşurlarmış ya önceden çok meral ediyorum ne anlatıyolar kaydirigubbakcemile3 kimse bana bişey demedi ya :roflol: :roflol:
senin de dediğin gibi kimse ölmüyor bundan, bu kadar eziyet verici bişey olsa kimse yapmazdı di mi aklinialirimsmile
ay melek bu yazıyı ben yazdım sandım kıs imzamı atayım bari...sempatiksalakcinni
benlede kimse konuşmadı hiç kimse kenara çekip bu böyle yada şöyle gibilerinden bişey anlatmadı . Sizinle konuşunca çok rahatlıyorum . Iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum .bizde de hiç konuşulmazdı böyle konular nazlıcım
hatta hani gelinlerle konuşurlarmış ya önceden çok meral ediyorum ne anlatıyolar kaydirigubbakcemile3 kimse bana bişey demedi ya :roflol: :roflol:
Senin de dediğin gibi kimse ölmüyor bundan, bu kadar eziyet verici bişey olsa kimse yapmazdı di mi aklinialirimsmile
bu konuda ya çok bilecen yada benim gibi hiiiçç bişi bilmeden bırakıcan kendini....bence ilk adımı senin atman lazım içinden gelerek ancak böyle yenersin korkunu yerimseniben
benlede kimse konuşmadı hiç kimse kenara çekip bu böyle yada şöyle gibilerinden bişey anlatmadı . Sizinle konuşunca çok rahatlıyorum . Iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum .
doğru ablacığım haklısın ilk adımı benim atmam lazım . Inşallah en kısa zamanda atarım o adımı
:roflol::roflol:YA NE DEMESSİN......biz de pek cahil gitmişiz be ablam :roflol:
kandırdı mı bu kocalar bizi yanlış bişey yapmıyoruz di mi :roflol: :roflol: :roflol:
canımıniçi kayınvaliden sizinle mi şuan ?
eğer yoksa akşam güzel mi yemek hazırla ,giyin cicili bicili ,kafandan da olcak mı olmıcak mı düşüncesini at ,herşeyi akışına bırak :jeyyar: :jeyyar:
kaynanam dün akşam geldi malesef canım .
tünaydın cancağızlarımm Şeniz
sohbet baya koyuu heee fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?