Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlişkom günaydın nasıl gidiyo evlilik taze gelinim zemuszemus

rahat olmayı başarabildin mi :kedi:

nazlişkom günaydın nasıl gidiyo evlilik taze gelinim zemuszemus

rahat olmayı başarabildin mi :kedi:

evlilik güzel gidiyor canım . Yok canım malesef rahat olmayı başaramadım . Bir terapiste gideceğim sanırım araştıyorum biryer ...

iyi gecelker canım dadlı ruyalar aebenım naslım simosum digerleri hepinize gunaydın şimdiden öpüldünüsss
oy bedişim günaydın öpücügün alındı güzelim .....Şeniz
gel bacım gel bence kıvama gelmişin çıkar pisikleti tozunu al .lülülülülülü
günaydınlar 6. takımın çıtırları
Şenizkıyamam nazlım ne b gerginlik fıstıgım ay sen çok çekingensin ve içine kapalı anlaşıldı ..sengözlerimebaksanab
Şeniz

evlilik güzel gidiyor canım . Yok canım malesef rahat olmayı başaramadım . Bir terapiste gideceğim sanırım araştıyorum biryer ...

canım çok yeni evlisin daha dur bakalım olmıcak diye bişey mi var

inan ve kendini kasma yeter

bunu yaşamış ve acaba bende bir problem mi var diye düşünmüş bir insan olarak yazıyorum bunları , sadece iş beynimizde bitiyor

günaydın ablişim Şeniz

evet ablacığım ben çok çekingen ve utangaç bir yapıya sahibim . hep utanmıştım böyle konular konuşulduğunda yada anlatıldığında hiç dinlemedim de keşke meraklı olup dinleseydim. ozaman bu kadar zorlanmazdım herhalde ....

doğru canım ben beynimde bitirmeliyim bu olayı olucak birşekilde bugüne kadar bundan ölende olmamış . kendimi hazırlamaya çalışıyorum bakalım .

bizde de hiç konuşulmazdı böyle konular nazlıcım

hatta hani gelinlerle konuşurlarmış ya önceden çok meral ediyorum ne anlatıyolar kaydirigubbakcemile3 kimse bana bişey demedi ya :roflol: :roflol:

senin de dediğin gibi kimse ölmüyor bundan, bu kadar eziyet verici bişey olsa kimse yapmazdı di mi aklinialirimsmile

bu konuda ya çok bilecen yada benim gibi hiiiçç bişi bilmeden bırakıcan kendini....bence ilk adımı senin atman lazım içinden gelerek ancak böyle yenersin korkunu yerimseniben

bu konuda ya çok bilecen yada benim gibi hiiiçç bişi bilmeden bırakıcan kendini....bence ilk adımı senin atman lazım içinden gelerek ancak böyle yenersin korkunu yerimseniben

vereliniortak vereliniortak

kesinlikle katılıyorum aebenim içinden gelmeden direk yine olmıcak mı acaba ,ya olmazsa diye odaklandın mı zaten olmuyor

ay melek bu yazıyı ben yazdım sandım kıs imzamı atayım bari...sempatiksalakcinni

benlede kimse konuşmadı hiç kimse kenara çekip bu böyle yada şöyle gibilerinden bişey anlatmadı . Sizinle konuşunca çok rahatlıyorum . Iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum .

doğru ablacığım haklısın ilk adımı benim atmam lazım . Inşallah en kısa zamanda atarım o adımı

canımıniçi kayınvaliden sizinle mi şuan ?

eğer yoksa akşam güzel mi yemek hazırla ,giyin cicili bicili ,kafandan da olcak mı olmıcak mı düşüncesini at ,herşeyi akışına bırak :jeyyar: :jeyyar:

biz de pek cahil gitmişiz be ablam :roflol:

kandırdı mı bu kocalar bizi yanlış bişey yapmıyoruz di mi :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:YA NE DEMESSİN......
nişanlıyken 1 kere yenaktan öpdürdüm diye günlerce sorgulamıştım kendimi ben ne yaptım diye..delikafaduldenakannehir belkide dogrusu buydu ....o yüzden ne acı çektim nede sorun yaşadım .:jeyyar: neyse daha fazla anlatmayayım takım ceza almasın .....:roflol:kafamçokkarıştı

kaynanam dün akşam geldi malesef canım .

kaynanam dün akşam geldi malesef canım .

o zaman yemek kısmını atlayıp erkenden uykunuz gelcek kaydirigubbakcemile3

azcık daha sabretseydi ya şu kayınvaliden kaydirigubbakcemile3

ayy bizim evlendiğimiz ilk 2 günde kayınpederim bizde kalmıştı akannehir akannehir

daha doğrusu kalmak zorunda kalmıştı

naz içki olayına karşı değilseniz kuzumm bir iki kadeh bişeyler iç

gevşeyip rahatlarsın a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…