- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
sabah 15 kişi akşam 15 kişi misafir kabul etmiş kendi dışarıda fink atsın gelin yapsın herşeyi yarım saatte malzemede yok evde ne yaparsın?????????????????.................. çoookkkk moralim bozuk çoookkkkkkkk.....................
alkisalkisalkisalkisalkisalkisablam bugün tam monti menüsü olmuş..... harika ...vereliniortakMerhabalar arkadaşlara.s.
kızımın yine basket maçı var.babası gitti onunla.
oğlumda spor salonuna gitti.
evde yalnızım.bilgsayr bana kaldı:dance:
millet gelene kadar kalkmycm başındn:teytey:
Bugünkü menüm şöyle.
KAHVALTI
domates salatalık
light peynir
zeytin
1.5 dilim tambuğdy ekmek
1tatlı kaşığı şekersiz marmelat
ÖĞLE
tavuklu mantar sote
yoğurt
salata
AKŞAM
domatesli spagetti yağsız
üzerine bol yoğurt
az ligh peynir
SPOR
15 dakika yürüyüş
100 mekik
1 saat bisiklet
ALLAH kolaylık versin nurooff simoşum sormaaane yapsam faydasız öyle dediğimde de koşa koşa bana geliyo neyin var ateşinmi var doktora gidelimmi eyvah eyvah diyen velveleci bi kadın oluyo
Sağol aebenim hatalarmdn ders almaya çalışıyormohaoldumsmilealkisalkisalkisalkisalkisalkisablam bugün tam monti menüsü olmuş..... harika ...vereliniortak
ALLAH kolaylık versin nuro.....
senin sıgara iş ne oldu epeydir sormadık .?
TAKIMLARA GıRMEK ıÇıN BAŞVURU TOPıGı VAR GÜZELıM ....http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iflama-yarismasina-katilmak-isteyenler-9.htmlben anlamadım gruba nasıl giriliyo 53 kilodan 71 kiloya çıktım acil kilo vermeliyim 2 ay içersinde.
nasıl yanı kapattın içmeyerekmi içerekmi .?nerdesiniz yahuuu?? buarada sigara işi bitti aebencim :) kapattım o sayfayı çoktaaaann :umursamaz:
bedişşş ne haber gece kuşuu ....
dön artık yuvaya bak yakında özkede geliyor ....
kaydirigubbakcemile3nası bildin evet enişte yok evde gene gitti yaban ellere...oo burdamıydın sen enişte yok dimi iyilik nolsun dıyete donmem lazımda yuvaya resmi dönüş yapamam ya o kadar gezentı oldumkı anlatamam haftada 1 2 gun zor oturuyorum evde bırde tasınma işleri var falan var sen neler yapıyosun cocuklar nasıl tosunu ısır benım için
bilyorsun zaten kızımınkini kulanıyordum oda ayda yılda bir oda şifre koymuş bende hiç sormadım ....neden yok msn
nasıl yanı kapattın içmeyerekmi içerekmi .?
umarim içmemek yönünde anlamışımdır .:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?