Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

keske hastayım anne bugün cok kırgınlık var üzerimde deseydin hayatım ya :sinifsinif:

off simoşum sormaaa ne yapsam faydasız öyle dediğimde de koşa koşa bana geliyo neyin var ateşinmi var doktora gidelimmi eyvah eyvah diyen velveleci bi kadın oluyo

hay allah ya nasıl gecti peki gün, neler yaptın hazırlık olarak . hemde tek basına dimi ?

poğça yaptım mayalı,irmik helvası yaptım,görümcecim kek yaptı,kayganada börek yaptı ama kızdığım nokta ayy çok güzelmiş helva kim yaptı diye sorulunca olayı kendisine mal etmesi.. poğça içinde öyle yaptı.. bide evde malzeme var deyip bi dışarı çıktı çıkış o çıkış ben evde cebelleştim durdum elimi neye atsam bitmiş yok.. gittim kendi evimden getirdim başka şeye attım o da yok haydaaaa akannehir zamanda kısıtlıydı gündüz ayrı gece ayrı misafir çağırmış..misafirler gelince de oturdu yerine kımıldamadı hiç. görümcem hamile diye kımıldamadı..
olsun yaa salak var nasıl olsa koşuşturur..

tünaydın .. hatunlar bu gün tükkanı açan olmamış le...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisablam bugün tam monti menüsü olmuş..... harika ...vereliniortak
off simoşum sormaaa ne yapsam faydasız öyle dediğimde de koşa koşa bana geliyo neyin var ateşinmi var doktora gidelimmi eyvah eyvah diyen velveleci bi kadın oluyo
ALLAH kolaylık versin nuro.....

senin sıgara iş ne oldu epeydir sormadık .?

alkisalkisalkisalkisalkisalkisablam bugün tam monti menüsü olmuş..... harika ...vereliniortak

ALLAH kolaylık versin nuro.....

senin sıgara iş ne oldu epeydir sormadık .?
Sağol aebenim hatalarmdn ders almaya çalışıyormohaoldumsmile
Bu arada dün akşam şekersiz marmlatmı yaptm,senin verdiğin tarifle.
Çok güzel oldu
Eşim,çocklr ıyyy bu ne falan dediler.
Azarladım hepsini.a.s
Kızımla çarşıya gidioz.bayanssulusmile
Menümü gelince yazarmopuyorumnanaktan

belki burada motive olurum diyet çabalarım hep hüsranla bitti.Bilgisi olan varmı astım ilacı kullanıyorum kilo yaparmı bu ilaçlar.

ben anlamadım gruba nasıl giriliyo 53 kilodan 71 kiloya çıktım acil kilo vermeliyim 2 ay içersinde.
TAKIMLARA GıRMEK ıÇıN BAŞVURU TOPıGı VAR GÜZELıM ....http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iflama-yarismasina-katilmak-isteyenler-9.html
BURAYA YAZ SENı ÇAGIRAN TAKIM OLUR ....
BZıM TAKIMDA YER YOK CANIM . AMA LıSTEYE GıRMEDENDE YAZABıLıRSıN TABı. ELıMıZDEN GELENı YAPARIZ ..
ASTIM ıLACI HAKKINDA BıR BıLGıM YOK CANIM PROSODÜRÜNÜ OKU ıSTERSEN .a.s.

nerdesiniz yahuuu?? buarada sigara işi bitti aebencim :) kapattım o sayfayı çoktaaaann :umursamaz:

bedişşş ne haber gece kuşuu ....
dön artık yuvaya bak yakında özkede geliyor ....

Son düzenleme:
bedişşş ne haber gece kuşuu ....
dön artık yuvaya bak yakında özkede geliyor ....

oo burdamıydın sen enişte yok dimi iyilik nolsun dıyete donmem lazımda yuvaya resmi dönüş yapamam ya o kadar gezentı oldumkı anlatamam haftada 1 2 gun zor oturuyorum evde bırde tasınma işleri var falan var sen neler yapıyosun cocuklar nasıl tosunu ısır benım için

kaydirigubbakcemile3nası bildin evet enişte yok evde gene gitti yaban ellere...

genemi taşınıyorsun kıs? bu kaçıncı sumu çıkıyo altından .delikafadulden
tosun horulduyo valla ... öperim sabah ...kaydirigubbakcemile3.
elhamdülillah çok iyiyim aynen bildigin gibi .:1hug:..
bebiş işleri ne durumda .sengözlerimebaksanab.. msnde yok yazamıyorum sizlere .-tatlicadiarzu-

bilyorsun zaten kızımınkini kulanıyordum oda ayda yılda bir oda şifre koymuş bende hiç sormadım ....
zeteb bedim takımve monti linki günde 1 kaç sattimi alıyor daha fazlasına gerek yok o bile çok bana . benin netle yada başka yerle pek alakam yok sadece burası okadar . k.kdabile başka yere bakmıyorumdesem yeridir . oda yetiyor zaten o olaydan sonra bana bu bile fazla geliyor aslında ..yerimseniben.

kalkayım artık eşim olmayınca uykuda gelmiyor ama sabah erken kalkılacak sen yatarsın gene ögleden sonraya kadar uykucu seni.lülülülülülü tek dilegim sana bi evlat versinde en azından normal saatinde yat kalk ...kaydirigubbakcemile3ama sen onuda kendine benzetirsin 4 de yatıp 4de kalkar.sırnaşık şeysırnaşık şey.
hadi öptüm seni iyi geceler tekenle sana .:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…