albümüme 75lik halimi ekledim :)
ben aynen devam ablacığım . herhangi bir değişiklik yok .
selam kızlar.. tünaydın :)
tünaydın 6. takımn güzel hatunları .........a.s.
sabah bebeleri okula birakıp 8. 30 da yürüdüm ay bide baktımkı saat 11 olmuş eve geldim birazda müzigi acıp tepindim 45 dk .. sonrada 250 ip atladım .... çok oldu dimi .sırnaşık şey ay doping almış gibiyim . şimdi kalksan bunların aynını daha yaparım .lülülülülülügenelde baharları hep bitkin olurum . sağğol monti amca......
sonrada bi güzel duş alıp geldim nasılsınız bakalım ....?
ben süperim valla bu haftaya süperr ötesi başladım. fena halda kilo veresim var.....:teytey: bakalım bu hafta zincirleri kırıp 16 senelik kilocuklardan verebileçekmiyim ....:Saruboceq::sm_cool:
tünaydın 6. takımn güzel hatunları .........a.s.
sabah bebeleri okula birakıp 8. 30 da yürüdüm ay bide baktımkı saat 11 olmuş eve geldim birazda müzigi acıp tepindim 45 dk .. sonrada 250 ip atladım .... çok oldu dimi .sırnaşık şey ay doping almış gibiyim . şimdi kalksan bunların aynını daha yaparım .lülülülülülügenelde baharları hep bitkin olurum . sağğol monti amca......
sonrada bi güzel duş alıp geldim nasılsınız bakalım ....?
ben süperim valla bu haftaya süperr ötesi başladım. fena halda kilo veresim var.....:teytey: bakalım bu hafta zincirleri kırıp 16 senelik kilocuklardan verebileçekmiyim ....:Saruboceq::sm_cool:
Albümüme 75lik halimi ekledim :)
sırnaşık şey çok güzel bir yorum ablam bayıldım ...:roflol::sm_cool:fisfisfis
tünaydın bebişi,mmm Şeniz
allahın cadısııı allahın hırslısıı tünaydınn Şeniz
eee tilkinin dönüp dolaşıp gelecegi yer kürkçü dükkanı ....lülülülülülüŞeniznasıl güzel bir enerjidir bu ablam :sm_cool:
yarın sabah yine ve yeniden sil baştan montiye başlıyorum kaydirigubbakcemile3
bu gece misafirlerimi gönderiyorum
hemende şimardı resimlere yaptıgımız yorumlara .:dilcikar::roflol:teşekkürler melekcim.
lillyumcum Şeniz
hedefimi 70 yaptım kızlar.. hayırlı uğurlu olsun :))
eee tilkinin dönüp dolaşıp gelecegi yer kürkçü dükkanı ....lülülülülülüŞeniz
herkes yok olmuş ben gelene kadar .. bende çıkıyorum hayırlı günler....
hemende şimardı resimlere yaptıgımız yorumlara .:dilcikar::roflol:
kilo alma payı koy 2 kilo 68 olsun şunu düz yapalım .sırnaşık şey
Selam arkadaşlarrrrr....... Çok güzel bir haftasonu tatilinden sonra bu hafta kendimi bomba gibi hissediyorum......... Bugün kursa gittim geldim ve biraz geçmişe göz atıp sonrada tekrar dersime döneceğim..... Hepinizi kocaman öpüyorummmmmopuyorumnanaktan
[ı]sİnemcİm tabrİk ederİm fıstık breyselde 2. OlmuŞun .....[/ı]
[ı] takımımızda 5. Oldu bu hafta .......[/ı]
hoşgeldin sinemciğim . tatilinin güzel geçmesine çok sevindim ...
hoşbuldumm..... Çok iyi geldi hepimize tatil....
ama bu hafta sonu yediklerimide biraz kaçırdım tabi...... Ama tartıda çok az bir fark var :kedi: 300 gram kadar.... Bu hafta hem o gidecek hemde üstüne kilo vermem lazım....
Bide benim bilgisayara format atıldı kilo çizelgemi düzenliyemiyorum.... Sayfa sık kullanılanlarda ekliydi kayboldu.... Yenidenmi çizelge hazırlamam lazım şimdi?
ben geldim nurom ... sen en iyi 68 ol aebenimin dediği doğru kilo alma payı kalsın biraz .
300 gr bişey değil canım benim verirsin onları akapunktura devam mı canım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?