Aboww kaptanım benim simdi 69 ayrilisim o vakte kadar listeye giremiyorum demiSınavlar bitti nasilsa artık hedefine ulaşırsın canım
Deneme süresi 2 hafta canım ,listeye girişin eksi olacak bu nedenle en uygun zamanda listeye alırım
Bugünün sözü geçerliliğini yitirmiş olabilirAbla bugunun sozunu onceden almistim
Ayrıldığın kilodan %5 fazla olduğun için girebiliyorsun canımAboww kaptanım benim simdi 69 ayrilisim o vakte kadar listeye giremiyorum demi
Yok yok takıma zararım olmasın vericem insallah ne zaman nasipse girerim artıkAyrıldığın kilodan %5 fazla olduğun için girebiliyorsun canım
Tamam canım ❤Yok yok takıma zararım olmasın vericem insallah ne zaman nasipse girerim artık
evet daha duzenli olurum artikSınavlar bitti nasilsa artık hedefine ulaşırsın canım
Deneme süresi 2 hafta canım ,listeye girişin eksi olacak bu nedenle en uygun zamanda listeye alırım
ondan olabilir kuzu yoksa ben zor veriyorum şimi dikkat ettiğimde gidiyor. ama ilaç kullanırken yapıyordum şimdi temizimAhhh ah kaderim gibi metom da güzel olsaydi ne var sankikiymetini bil tatlım. Şaşirtmalar çok iyi gelmiş görülen o....
Çok erken kapatmışsın akşamı canım 16 ile başlasaydın keskeaksam yemegimi simdiden yedim 18 saat aclik yapmayi dusunuyorum
Teşekkür ederim KaptanımDaha vakit var canım sıkıntı değil de cook geçmiş olsun çabucak iyileşir insallah
Artılardan kurtulmussun canım neyseki ,kızın nasıl olduArtılarım gitsin diye bekledim pazartesi +2 vardı.bu sabahta artıydım.
Kızda hasta bende hasta oldum.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107
Bu hafta 106,8
Tamam canım teşekkür ederimHasibenin bildirimi
Geçen hafta 79
Bu hafta 79,4
Uğraşma dinlen canım, spor yapanlar az çok belli zatenİyi hissetmiyorum bakamıycam listeye kusura bakmayın.
Artılardan kurtulmussun canım neyseki ,kızın nasıl oldu
Zincire başladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?