Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta hastalıkların etkisi ile biraz modun düştü canım ama yeniden başlamalısın yaza fit girmek istemez misin
Çocuklara yemek yapıyorsundur corba vs onlardan yersin porsiyonlarına dikkat et sadece

Kuzum sen bir yerden tutun başla gerisi gelir. Sağlıklı beslenmek moralimize de iyi geliyor. Hasta çocuklara enerji dolu bir anne lazım. Kilo aldiysak vermeyi de biliriz nolmus yani...Kalk bir ıhlamur veya türevi bitki çayı yap. İç sıcak sıcak ...çocuklara sevdiğin bir şarkıyı söyle...keyfin yerine gelsin azcik...hadi canım...kendimize üzülüp durmakla gitmiyor yağlar...

Herkese merhaba sizlerle aile gibi oldum ve yakınlık hissettiğim için dua isteyeceğim kızım İçin Büyük kızım yaren’in yarın ve Pazar günü yüzme yarışları var 4 tane yarışa katılacak toplam da aylardır hazırlanıyor
Duygusal ve heyecanlıyım sizlerin de duasında yer alsın istiyorum meleğim bu mübarek günde
Yarın güzel haberlerini mutlaka vereceğim sizlere şimdiden çok teşekkür ederim

Inşaallah yarın güzel haberlerle gelirsin dualarımız kızınla canım

Tabii ki canım ... en hayırlı neticeleri alsın yarencik....

Bu hafta takımlar dökülmüş dördüncü olduk kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim
Ben de tam bu saatte girdim ki 8 de belli oluyor ya... Dökülmek normal Yılbaşını geçtik....Çok zorlu bir dönemeçti ....ben de tebrik ederim takımdaki herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…