Bu hafta hastalıkların etkisi ile biraz modun düştü canım ama yeniden başlamalısın yaza fit girmek istemez misinZıpzıp canım sanki azmim düştü bu hafta . Bir türlü düzene giremedim. Diyet yaparken daha iyiydim. Şimdi hem kilo aldım hem moralim bozuk. Napsam geri başlasam bilemiyorum. @HasibeG bu aralar çocuklara yetişemiyorum.hele bir de hasta küçük ne yiyor ne içiyor. Ama vardır bir hayır diyorum. İnşallah yeniden başlarım.
Bugün uye olmuş:))Geçen geldin aklıma kayboldu bu kız dedim.meğer adını değişmişinherkes kilo aldı merak etme
Kuzum sen bir yerden tutun başla gerisi gelir. Sağlıklı beslenmek moralimize de iyi geliyor. Hasta çocuklara enerji dolu bir anne lazım. Kilo aldiysak vermeyi de biliriz nolmus yani...Kalk bir ıhlamur veya türevi bitki çayı yap. İç sıcak sıcak ...çocuklara sevdiğin bir şarkıyı söyle...keyfin yerine gelsin azcik...hadi canım...kendimize üzülüp durmakla gitmiyor yağlar...Zıpzıp canım sanki azmim düştü bu hafta . Bir türlü düzene giremedim. Diyet yaparken daha iyiydim. Şimdi hem kilo aldım hem moralim bozuk. Napsam geri başlasam bilemiyorum. @HasibeG bu aralar çocuklara yetişemiyorum.hele bir de hasta küçük ne yiyor ne içiyor. Ama vardır bir hayır diyorum. İnşallah yeniden başlarım.
Inşaallah yarın güzel haberlerle gelirsin dualarımız kızınla canımHerkese merhaba sizlerle aile gibi oldum ve yakınlık hissettiğim için dua isteyeceğim kızım İçin ☺ Büyük kızım yaren’in yarın ve Pazar günü yüzme yarışları var 4 tane yarışa katılacak toplam da aylardır hazırlanıyor
Duygusal ve heyecanlıyım sizlerin de duasında yer alsın istiyorum meleğim bu mübarek günde
Yarın güzel haberlerini mutlaka vereceğim sizlere şimdiden çok teşekkür ederim
İnşallah canımInşaallah yarın güzel haberlerle gelirsin dualarımız kızınla canım
Bugun kaydoldum malicim yeni geldim insallah irademi tutup biraz zayiflamak istiyorumGeçen geldin aklıma kayboldu bu kız dedim.meğer adını değişmişinherkes kilo aldı merak etme
Hosbuldum canım benim sagol sen nasilsin ne var ne yok
Kız beni de hatırladın mı simaykimyacımBugun kaydoldum malicim yeni geldim insallah irademi tutup biraz zayiflamak istiyorumçok özlemis olabilirim
yok tatlim ac derken gunu erken kapatiyorum artik 5e dogru o saatten sonra agzima bisey atmiyorum :)Aç kalacakmışsın sanırım ben mi yanlış anladım buna üzüldümmm
Tabii ki canımHerkese merhaba sizlerle aile gibi oldum ve yakınlık hissettiğim için dua isteyeceğim kızım İçin ☺ Büyük kızım yaren’in yarın ve Pazar günü yüzme yarışları var 4 tane yarışa katılacak toplam da aylardır hazırlanıyor
Duygusal ve heyecanlıyım sizlerin de duasında yer alsın istiyorum meleğim bu mübarek günde
Yarın güzel haberlerini mutlaka vereceğim sizlere şimdiden çok teşekkür ederim
Çok çok teşekkür ederim inşallah Çok aminTabii ki canım... en hayırlı neticeleri alsın yarencik....
Canim hayaller triplex villa gercekler gelinin altinini napsak da alsak
Ben de tam bu saatte girdim ki 8 de belli oluyor ya... Dökülmek normal Yılbaşını geçtik....Çok zorlu bir dönemeçtiBu hafta takımlar dökülmüş dördüncü olduk kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim
Gerci ben ilk 3e gireriz diyodum amaBu hafta takımlar dökülmüş dördüncü olduk kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim
Hippotalamus hippocum sen misinKız beni de hatırladın mı simaykimyacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?