- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Kaptanim bisey sorcam ama yanlis anlama bu soruyu bana sorduklarinda sinir oluyorum ben ama onlarin niyeti fesatBende hizlandirip izlemistim yetişmeyecek diye 2018 de :))
Yaaa bende hızlandiriyodumm yok yok sarıcım daha istemiyorim kendimi cok yıprattim esim cocugum gerek yokOfff off ramazan hoca cok tatli ya:) yalniz beyin nasil endekslendiyse direkt spora bagladin
Vazgecme sürekli girnapalim bizim ülkenin düzeni de böyle alt tarafi bi is istiyosun ama nerdeyse prof düzeyinde olmani bekliyolar.
Bende ramazan hocadan izliyorum videolari 1.5 kat hizli yapip çünkü uzun oldugu icin sıkılıyorum not alirken :)
Hayirlisi olsun hakkinda insallah canim ❤Yaaa bende hızlandiriyodumm yok yok sarıcım daha istemiyorim kendimi cok yıprattim esim cocugum gerek yok
Aynen canım su an mutluyum cok sukur yaHayirlisi olsun hakkinda insallah canim ❤
Soyle bakalimSen ne yicen ben biliyorumki
Kac yaşındaydın canim az önce okumustum ama unuttumAynen canım su an mutluyum cok sukur ya
30 yasındayım canım 4.5 yasinda kızım var.senin yas kac sarıcivcivcikcikKac yaşındaydın canim az önce okumustum ama unuttumkucuk mu cocugun
Bende 26 yaşındayım canim :) ya sorma isim almaya calistim bunu kabul etti sistem sadece30 yasındayım canım 4.5 yasinda kızım var.senin yas kac sarıcivcivcikcikadının tamamını yazmak
Don dur mAAAAA
Cok fena ya zaafım benim dondurmadondurma kacamak sayilmiyo benim icin canim vucudum o kadar alistiki
AllahımmmBende 26 yaşındayım canim :) ya sorma isim almaya calistim bunu kabul etti sistem sadecebende ugrasamadim biraktim öyle
Canım mezun olduğumda babam özel sektöre girmemi istemedi .biliyorsun dükkanda olunca oraya gittim.kisir döngü gibi devam ettiKaptanim bisey sorcam ama yanlis anlama bu soruyu bana sorduklarinda sinir oluyorum ben ama onlarin niyeti fesat
Sen hic calistinmi ziraat muh olarak yoksa tercih mi etmedin ya da orda is mi bulamadin
Merhaba ablacımMeraba
Bu sabah 86 ydim
İlk kilomu yazdim böylelikle
0.2 ile atanamamakCanım mezun olduğumda babam özel sektöre girmemi istemedi .biliyorsun dükkanda olunca oraya gittim.kisir döngü gibi devam etti
3 ayda çalış dediler o sene 0.2 ile atanamadım
2018 de son 1 hafta çalışma izni verdiler 1 haftayla olacak iş gibi
Iste bu sene ilk defa tam anlamıyla çalışacak vaktim var
Merhaba ablacım
Ben daha izne ayrıldığın kilona bakacağım cuma telaşı bitsin
Anladim kaptanim hayirlisi buymus demekki olsunCanım mezun olduğumda babam özel sektöre girmemi istemedi .biliyorsun dükkanda olunca oraya gittim.kisir döngü gibi devam etti
3 ayda çalış dediler o sene 0.2 ile atanamadım
2018 de son 1 hafta çalışma izni verdiler 1 haftayla olacak iş gibi
Iste bu sene ilk defa tam anlamıyla çalışacak vaktim var
Merhaba ablacım
Ben daha izne ayrıldığın kilona bakacağım cuma telaşı bitsin
Dsı ye atanacaktim yedek listeye bile girdim ama nasip kısmet olmadı insallah bu sene hepimiz emeklerinin karşılığını alırız0.2 ile atanamamakkaptanım allah kolaylik versin emekleriniz sel olsun aksın bu seneye insallah
Aynenn canım hayırlısı buymuş o zaman baska bir ile gidecektimAnladim kaptanim hayirlisi buymus demekki olsun
Kaptanim matematik iyiydi senin dimi arada bi yardim alsam olur mu malum dersaneye gitmeyince cözemedigini sorma sansin olmuyoDsı ye atanacaktim yedek listeye bile girdim ama nasip kısmet olmadı insallah bu sene hepimiz emeklerinin karşılığını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?