- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
günaydın elifçiğim . benim ruh halimi yansıtıyor bu resim . oturduğum yerde gözlerim kapanıyor ya ..mafoldumben
vallahi benim bugün iş görüşmem var.. haziranda gideceğimiz tatil rezervasyonumda var :) eğer olumlu sonuçlanırsa iptalmi edicem tatiliçok karışığım yaaa.. nerdeyse beni almasınlar diye dua edicem :) o sebeple maaşı yüksek tutucam.. geçen haftada bi yerle görüştüm maaşı yüksek tuttum 200 tl fazla söylemişim biz o kadar veremeyiz dedi 100 tl indirdim.. yok biz şu sınırın dışına çıkamayız dedi bende bu sınırın altına inemem dedim :))))
hayırlı olsun nurom . hep bir planın olduğu zaman işyerleri kabul eder zaten . benim kardeşim işten ayrıldı . benim düğün haftası yeni iş için çağırdılar . onunda bütün planları suya düşmüştü ozaman ...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
valla dediğin doğru.. geçen senede durdum durdum kulağımdan ameliyat olmaya karar verdim doktora gittim gerekli testleri filmleri çektirdim borusana kabul edilince kalmıştı.. hayırlısı tatlım :)
günaydın fıstıklar nasılsınız?
bende zombi gibiyim nazlım gece görümcemleri havaalanına götürdük ,4buçukta yattım zombi gibiyim
nurom hakkında hayırlısı olsun inşallah
Hoşgeldin sinem opuyorumnanaktan
Ben birşey paylaşmak istiyorum sizlerle, dün akşam yasin bana evlenme teklif etti, ve ben inanılması çok güç ama kararsız ben evet dedim. İçimden öyle geldi. İçime sindi demekki. Şaşkınım mutluyum huzurluyum aptal aşık gibi dolanıyorum ortalarda. Temmuz başında nişan, ocak ta da düğün yapalım diyor, ya ben bu 2 ayda nasıl hazırlanırım nişana akannehir
günaydın fıstıklar nasılsınız?
bende zombi gibiyim nazlım gece görümcemleri havaalanına götürdük ,4buçukta yattım zombi gibiyim
nurom hakkında hayırlısı olsun inşallah
GÜnaydın ablam nasılsın ..
uçtun lem uçtunnn
günaydınn milletttt
Günaydın uykusuzum yorgunum halsizim ablamı özledim ohaoldumsmile
Bir dünya şey işte siz nasılsınız
nazım fıstığımm iyidir ne olsuunnn
hayat meşakketi uğraşıyok işteee benneyaptımki
tek teselli edenn ortamın güzelliğiii blkonuma hayat geldii bahsetmişimdir belki şehir dışında bir sitedeyim bennn
olabildiğince yeşil bir ortamdayımm piknik yapmaya doğa yürüyüşüne aileler bizim buralara geliyorlarrr :asigim:
evimin en güzel mevsimiii annemler geldi dünn evin ortamını görünceee gitmedilerr ruhları açıldıı
muhteşem bir görüntü var dışardaaa
kırlangıçların balkonumda 5 yıldır yuvaları varr neşeyle yuvalarına girip çıkıyorlarrr
gözümmün aldığı heryer yemyeşill
şimdi teyzemde gelecek balkon sefası edeceğizzz a.s
günlük dertler aynı devamm fisfisfis
günaydın uykusuzum yorgunum halsizim ablamı özledim ohaoldumsmile
bir dünya şey işte siz nasılsınız
Günaydın uykusuzum yorgunum halsizim ablamı özledim ohaoldumsmile
Bir dünya şey işte siz nasılsınız
gel benim balkonaaa dünyayıı 7 kattann görrrr kuşlar böceklerrr :asigim:
bak size bişey anlatayım da gülünnn :roflol:
babam benim çok kiloluuu 120 kilocukkk kaydirigubbakcemile3
şimdi akın akın insan doğa yürüyüşü için buraya geliyorr onları gördükçe sinir oluyorrr
bi gün gönül diyoki diyo alacakmış uzun kkalası eline yukardan geleni verip dövecekmişş :roflol:
lem kiloda yok bunlarda manyakmı bu millet niye yürüyolar koşuyolar diyooo :roflol:
artis çok ortalıktaa şortlarla bandalallarla eline su şişesini alan kır koşusuna çıkmış
babamı afakan basıyo tabeeee delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?