Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın elifçiğim . benim ruh halimi yansıtıyor bu resim . oturduğum yerde gözlerim kapanıyor ya ..mafoldumben

vallahi benim bugün iş görüşmem var.. haziranda gideceğimiz tatil rezervasyonumda var :) eğer olumlu sonuçlanırsa iptalmi edicem tatili çok karışığım yaaa.. nerdeyse beni almasınlar diye dua edicem :) o sebeple maaşı yüksek tutucam.. geçen haftada bi yerle görüştüm maaşı yüksek tuttum 200 tl fazla söylemişim biz o kadar veremeyiz dedi 100 tl indirdim.. yok biz şu sınırın dışına çıkamayız dedi bende bu sınırın altına inemem dedim :))))

hayırlı olsun nurom . hep bir planın olduğu zaman işyerleri kabul eder zaten . benim kardeşim işten ayrıldı . benim düğün haftası yeni iş için çağırdılar . onunda bütün planları suya düşmüştü ozaman ...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla dediğin doğru.. geçen senede durdum durdum kulağımdan ameliyat olmaya karar verdim doktora gittim gerekli testleri filmleri çektirdim borusana kabul edilince kalmıştı.. hayırlısı tatlım :)

valla dediğin doğru.. geçen senede durdum durdum kulağımdan ameliyat olmaya karar verdim doktora gittim gerekli testleri filmleri çektirdim borusana kabul edilince kalmıştı.. hayırlısı tatlım :)

amin canım ALLAH gönlüne göre hayırlı olanı versin inşallah . saat kaçta iş görüşmen sonucu bildir bize ...

günaydın fıstıklar nasılsınız?

bende zombi gibiyim nazlım gece görümcemleri havaalanına götürdük ,4buçukta yattım zombi gibiyim

nurom hakkında hayırlısı olsun inşallah

uçtun lem uçtunnn

günaydınn milletttt

günaydın fıstıklar nasılsınız?

bende zombi gibiyim nazlım gece görümcemleri havaalanına götürdük ,4buçukta yattım zombi gibiyim

nurom hakkında hayırlısı olsun inşallah

bizde 3 gündür akraba ziyaretleri derken eve geç gelip geç yatıyoruz . onun için sersem gibi hisediyorum kendimi sabah kalkamıyorum . bu haftada geçsede rahatlasak artık . yoksa ben bayılıcam .

Günaydın uykusuzum yorgunum halsizim ablamı özledim ohaoldumsmile
Bir dünya şey işte siz nasılsınız

GÜnaydın ablam nasılsın ..

nazım fıstığımm iyidir ne olsuunnn
hayat meşakketi uğraşıyok işteee benneyaptımki

tek teselli edenn ortamın güzelliğiii blkonuma hayat geldii bahsetmişimdir belki şehir dışında bir sitedeyim bennn
olabildiğince yeşil bir ortamdayımm piknik yapmaya doğa yürüyüşüne aileler bizim buralara geliyorlarrr :asigim:
evimin en güzel mevsimiii annemler geldi dünn evin ortamını görünceee gitmedilerr ruhları açıldıı
muhteşem bir görüntü var dışardaaa
kırlangıçların balkonumda 5 yıldır yuvaları varr neşeyle yuvalarına girip çıkıyorlarrr
gözümmün aldığı heryer yemyeşill
şimdi teyzemde gelecek balkon sefası edeceğizzz a.s

günlük dertler aynı devamm fisfisfis

ne güzel ablam . çok şanslısın biz beton yığınının içindeyiz . nereye baksak koca koca binalar . ilelerde olurda emekli olursam en çok istediğim şey . KARADENİZ ORDUDA oturmak . ALLAH KISMET EDERSE EŞİMLE BÖYLE BİR İSTEĞİMİZ VAR

Günaydın uykusuzum yorgunum halsizim ablamı özledim ohaoldumsmile
Bir dünya şey işte siz nasılsınız

gel benim balkonaaa dünyayıı 7 kattann görrrr kuşlar böceklerrr :asigim:
bak size bişey anlatayım da gülünnn :roflol:

babam benim çok kiloluuu 120 kilocukkk kaydirigubbakcemile3

şimdi akın akın insan doğa yürüyüşü için buraya geliyorr onları gördükçe sinir oluyorrr
bi gün gönül diyoki diyo alacakmış uzun kkalası eline yukardan geleni verip dövecekmişş :roflol:

lem kiloda yok bunlarda manyakmı bu millet niye yürüyolar koşuyolar diyooo :roflol:

artis çok ortalıktaa şortlarla bandalallarla eline su şişesini alan kır koşusuna çıkmış
babamı afakan basıyo tabeeee delikafadulden

çok şeker ya . bende spora giderken incecik dal gibi hatunlar geliyordu uyuz oluyordum onlara . manyak mı bunlar gelip kendilerini yoruyorlar derdim heppp.:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…