- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Hoşgeldin sinem opuyorumnanaktan
Ben birşey paylaşmak istiyorum sizlerle, dün akşam yasin bana evlenme teklif etti, ve ben inanılması çok güç ama kararsız ben evet dedim. İçimden öyle geldi. İçime sindi demekki. Şaşkınım mutluyum huzurluyum aptal aşık gibi dolanıyorum ortalarda. Temmuz başında nişan, ocak ta da düğün yapalım diyor, ya ben bu 2 ayda nasıl hazırlanırım nişana akannehir
Ben birşey paylaşmak istiyorum sizlerle, dün akşam yasin bana evlenme teklif etti, ve ben inanılması çok güç ama kararsız ben evet dedim. İçimden öyle geldi. İçime sindi demekki. Şaşkınım mutluyum huzurluyum aptal aşık gibi dolanıyorum ortalarda. Temmuz başında nişan, ocak ta da düğün yapalım diyor, ya ben bu 2 ayda nasıl hazırlanırım nişana akannehir
Yok Nazcığım akapunkturu bıraktım.... Hatta 2 hafta oldu bırakalı.... Artık kendim devam ediyorum... Ömür boyu akapunkturla yaşayamam sonuçta.....
tabiki canım bir ömür akapunkturla yaşanmaz . ama seni tebrik ediyorum süper kilo verdin ... darısı başıma inşallah
Evet her hafta mutlaka verdim kilo Nazcım..... İnşallah geri almam bu verdiğim kiloları, şu anda beni en çok korkutan şey bu...... O yüzden yanınızdan mezun olsamda hiç ayrılmayıp hep kilo ve menü bildirimi yapacağımmmmm:1hug:
almazsın inşallah canım . sende aebenciğim ablam gibi hiç kopmazsan buradan kilo almazsın eminim az kilo alsan bile burda hep baraber tekrar verdiririz o kiloları sana
selam kıslar kendimi yeni attım daha eve özledim sizleri simos evlenme teklifi almıs cok sevindim cnm benm ama kızlarda sölemiş gerci aceleye gelmesin hiç bişy emin adımlarla ilerle olur mu fstgımyerimseniben
Ben birşey paylaşmak istiyorum sizlerle, dün akşam yasin bana evlenme teklif etti, ve ben inanılması çok güç ama kararsız ben evet dedim. ıçimden öyle geldi. ıçime sindi demekki. Şaşkınım mutluyum huzurluyum aptal aşık gibi dolanıyorum ortalarda. Temmuz başında nişan, ocak ta da düğün yapalım diyor, ya ben bu 2 ayda nasıl hazırlanırım nişana akannehir
ben haberleri izlemiyrum ablam ya moralim bozuluyo ..:kedi:yok olmadıkta gözümüzü tv den ayıramıyokkk:1no2:
yumruklar felan tırıla gidiyoooo :lepi:
yumruk olayı pek bi hoşuma gittide şehitimize kıyamadımm :çok üzgünüm:
haş geldin sinem ...olumunekankayizsmileSelam arkadaşlarrrrr....... Çok güzel bir haftasonu tatilinden sonra bu hafta kendimi bomba gibi hissediyorum......... Bugün kursa gittim geldim ve biraz geçmişe göz atıp sonrada tekrar dersime döneceğim..... Hepinizi kocaman öpüyorummmmmopuyorumnanaktan
:dilcikar::dilcikar:hihoyyytŞenizaaaa 68 olacaksa düz hesap 65 olsun ozaman :)))
valla ben anlamam :umursamaz: zayıfsın 65 çok olur dediniz :umursamaz: :jeyyar:
bilmiyorumkismile hakınızda hayırlısı gözdem .opuyorumnanaktanHoşgeldin sinem
Ben birşey paylaşmak istiyorum sizlerle, dün akşam yasin bana evlenme teklif etti, ve ben inanılması çok güç ama kararsız ben evet dedim. ıçimden öyle geldi. ıçime sindi demekki. Şaşkınım mutluyum huzurluyum aptal aşık gibi dolanıyorum ortalarda. Temmuz başında nişan, ocak ta da düğün yapalım diyor, ya ben bu 2 ayda nasıl hazırlanırım nişana akannehir
eylül ıSTEMEK ıSTEMEK ıS-TE-MEKKKK ...buyrunnnnnnnnnslm arkadaşlar.uzun zamandır yazamıyorum buraya.ilk başlarda çok güzel motive olmuştum sonra bilgisayrım bozuldu,moralimi bozacak bazı şeyler oldu,motivasyon da gittii diyet de.sizler motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz biraz yardımcı olur musunuz bana.
aslında ben bundan sekiz yıl önce falan büyük bir azimle 13 kilo vermiştim şimdi 71 kiloyum 65 olmak istiyorum ama eski azmimi yakalayamıyorum.lütfennnn yardım.
başarı senin içinde eylül sadece çıkarılmayı bekliyor ...sengözlerimebaksanabteşekkür ederim aebencim sen de olmasan kimse cevap yazmayacak bana.başarı öykülerini okuyarak mötive olmaya çalışıyorum.
başarı senin içinde eylül sadece çıkarılmayı bekliyor ...sengözlerimebaksanab
takıma daha sık yaz buralarda ol.... elimden geleni yaparım senide sopalarım ne olacak .sırnaşık şey..
anlat bakalım kaç kilosun neler yapıyorsun nasıl besleniyorsun ?..
ayrıca monti lininede beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?