Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok şeker ya . bende spora giderken incecik dal gibi hatunlar geliyordu uyuz oluyordum onlara . manyak mı bunlar gelip kendilerini yoruyorlar derdim heppp.:jeyyar:

melekkkk Şeniz

şişko şekerrr ooo :roflol:

hafiftende kıskanççç :1closedeyes:

bende çok sinir oluyorum hem zayıf olup hem havalı havalı spor yapanlara ,yürüyüş yapanlara :umursamaz:

nispet mi yapıyolar bize sempatiksalakcinni

Söyleyemem derdimi kimseye
Söyleyemem Derdimi Derman derman olmasin diye
inleyen iu kalbimin sesini
O yar o yar duymasin diye

Sakladim göz yasimi
Vefasiz o yar o yar
Görmesin diye

Söyleyemem derdimi kimseye
Derman derman olmasin diye
inleyen iu kalbimin sesini
O yar o yar duymasin diye

Sakladim göz yasimi
Vefasiz o yar o yar
Görmesin diye

sabahtan beri şevval samdan bu şarkıyı dinliyorum ,efkar yaptım kaydirigubbakcemile3

içimden de diyomki " heh verdiniz şimdi 100 gr eve gidince homini gırtlak yeyin" yada " heh iyi oldu akşama mantı yada börekle verdiğin 100 gr mı telafi edersin" :))) ayy ne dicem size geçenlerde kaynanamlara gittimya gündüz ayrı gece ayrı misafiri vardı diye.. gece görümcemlerin görümceleri eltileri vardı beni görünce nasıl zayıfladın gel anlat dediler bende anlattım montiyi :) benim densiz görümce ne derse beğenirsiniz " ayy biliyomusun abla nuro da bi iştahlı yemek yiyoki sorma :))) ahhahahahha :)) aynı sen gibi yiyo.." o anki suratımın halini görecektiniz kafamçokkarıştı ben normalde çok iştahlı yememki.. çok yavaş çok sakin yerim.. millet yer bitirir ben hala çorbadayımdır.. salak şey.. görümcesine yalakalık olsun diye ağzının içine baka baka laf söylüyo söylediği laf olsa yanii.. onu bozucam bigün ama ne zaman bakalım?

nuro senin bu görümceyle kaynana alemler valla kaydirigubbakcemile3

yakın mı oturuyosunuz?

selam şekerler nasılsınzı...ben iyiyim..bol bol kilo alıyorum devamlı aklımdasınız o yüzdenkaydirigubbakcemile3
72-73lere geldim ..tatildede ayaklarım şişti bi akşam tuz limon tuz limon götürdüm ondan oldu sanırım şimdi tuzu kestim çok rahatsızlık verdi...siz napıyorsunuz şekerler.....inceliyormusunuz

bende koca koca kalçalarıyla hırslı hırslı yürüyenlere nedense gıcık oluyom :kedi:

senle baya zıt şeylere uyuz oluyoruz nurom . iş hayatına başlamadan önce sabahları yürüyüşe giderdik . senin dediğin gibi koca kalçalı teyzeler kendilerine streç sarıp yürüyorlardı bide haşur huşur seler çıkarırlardı ... ama bizde alemdik sabah yürüdük dönüşte pohaça alıp yerdik .... alsanaalsanasmile

hoşşş geldin nilüüü olsun canım benim bebişimiz doğsun gene verirsin kilolarını ben burdayım her daimmm

hoşşş geldin nilüüü olsun canım benim bebişimiz doğsun gene verirsin kilolarını ben burdayım her daimmm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay nazcım çok hoşsun inanki ..kız sen zayıflamıyormusun ya biara süperdin ..şimdi kaç kilodasın...biz tatile gittik ya yanımızdaki arkadaşın karısı dal gibiydi çok moralim bozuldu nedensekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya resmen tatilin son günleri sıfır morale düşmüş hissettim..hem yorgunluk hem şişmanlık bide üzerine ayaklarım şişince göçtümmm sanki:roflol:ne mayağım yaaaklinialirimsmile
bebek var ama ben biraz aşırı gidiyorum nedense anlamadım gittiii

midem kazınıyor benim hiç karnım doymuyor ya ...delikmi açıldı noldu :ecrin_bebek:

en son cuma tartıldığımda 63 kiloydum canım . ben bir ileri 2 geri gidip geliyorum bu gidişle 70 yaşında nine olsamda burda olucam . ama bu iş bitecek bir kaç aya kadar aklıma koydum şu akraba ziyaretleri el öpmeler bir bitse otutcam düzenimi evde oturamıyoruz ya gezmekten . düğün resimlerimi koydum albüme nurom bakabilirsin .

kızlar bide benim eşimin arkadaşlarının karıları hep zayıf ..benim şansımamıdır nedir anlamadım..bitane şişman yok hadi şişmanıda geçtim balık etide yok ben sinir oluyorum bu durumaaa yaaaaaaaaaaaa:umursamaz:

nuro senin bu görümceyle kaynana alemler valla kaydirigubbakcemile3

yakın mı oturuyosunuz?

kaynanam çok yakın görümcede her haftasonu anasına gelir densiz konuşmaları çoktur.. görümcemle ilk kez mezuniyet törenimde tanışmıştım.. sonra kaynanamlara kahvaltıya gittiğimde abisine ne dedi biliyomusun " abi sizin sınıfta düz saçlı bi kız vardı onunla niye çıkmadın " :1shok: :1shok: :1shok: bişey demedim ama içimden de çok şey dedim yani :)

aha işte benim gıcık olduğum tipler bu tipler işte :)))

nazlıcım resimlere baktım çok beğendim hepsini ..allah mutluluğunuzu bozmasın kuşum.....

nazlıcım resimlere baktım çok beğendim hepsini ..allah mutluluğunuzu bozmasın kuşum.....

amin canım sağolasın . ALLAH hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah canım . zamanı geldiğinde ALLAHIM banada bir bebiş versin inşallah .

aminnnnnnnnn canım inşallahh....bizim fıstık hareket ediyor artık hissediyorummm...çok tatlı yaaa....allahım isteyen herkeze nasibetsin...daha yeni yeni anlıyorum bebişim var diye...canım benim .

aminnnnnnnnn canım inşallahh....bizim fıstık hareket ediyor artık hissediyorummm...çok tatlı yaaa....allahım isteyen herkeze nasibetsin...daha yeni yeni anlıyorum bebişim var diye...canım benim .

ne güzel bir duygudur o şimdi . ALLAH hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin . canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…