çok şeker ya . bende spora giderken incecik dal gibi hatunlar geliyordu uyuz oluyordum onlara . manyak mı bunlar gelip kendilerini yoruyorlar derdim heppp.:jeyyar:
bende koca koca kalçalarıyla hırslı hırslı yürüyenlere nedense gıcık oluyom :kedi:
selam şekerler nasılsınzı...ben iyiyim..bol bol kilo alıyorum devamlı aklımdasınız o yüzdenkaydirigubbakcemile3
72-73lere geldim ..tatildede ayaklarım şişti bi akşam tuz limon tuz limon götürdüm ondan oldu sanırım şimdi tuzu kestim çok rahatsızlık verdi...siz napıyorsunuz şekerler.....inceliyormusunuz
hoşşş geldin nilüüü olsun canım benim bebişimiz doğsun gene verirsin kilolarını ben burdayım her daimmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay nazcım çok hoşsun inanki ..kız sen zayıflamıyormusun ya biara süperdin ..şimdi kaç kilodasın...biz tatile gittik ya yanımızdaki arkadaşın karısı dal gibiydi çok moralim bozuldu nedensekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya resmen tatilin son günleri sıfır morale düşmüş hissettim..hem yorgunluk hem şişmanlık bide üzerine ayaklarım şişince göçtümmm sanki:roflol:ne mayağım yaaaklinialirimsmile
bebek var ama ben biraz aşırı gidiyorum nedense anlamadım gittiii
nuro senin bu görümceyle kaynana alemler valla kaydirigubbakcemile3
yakın mı oturuyosunuz?
senle baya zıt şeylere uyuz oluyoruz nurom . iş hayatına başlamadan önce sabahları yürüyüşe giderdik . senin dediğin gibi koca kalçalı teyzeler kendilerine streç sarıp yürüyorlardı bide haşur huşur seler çıkarırlardı ... ama bizde alemdik sabah yürüdük dönüşte pohaça alıp yerdik .... alsanaalsanasmile
nazlıcım resimlere baktım çok beğendim hepsini ..allah mutluluğunuzu bozmasın kuşum.....
aminnnnnnnnn canım inşallahh....bizim fıstık hareket ediyor artık hissediyorummm...çok tatlı yaaa....allahım isteyen herkeze nasibetsin...daha yeni yeni anlıyorum bebişim var diye...canım benim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?