Hic öyle kar yemedim :)))Ayyy ne guzelBurada olsa pekmezleyip yerdim, içim titreye titreye
Hic öyle kar yemedim :)))
Haz haz haz ????? Tanımlanamayan kelimeO anlamaz öyle şeylerden dimimalipina
Egede meshurdur canim dagdan kar toplayıp pekmezleyip yiyolar. Bende ilk burda yedimHic öyle kar yemedim :)))
yaa kuzum benimHala atarlıyım ama azcuk
Bende seni gördüğüme sevindim
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin
Oo ne güzel yaşıtlar
yok aslında vaktinde gittimm ama cocuklar geciktiErken mi gittin
aaa bizlede paylassan ne guzel olurduListe kız arkadaş vermişti sağolsun da henüz yapamadım
ya bizimde oyle ama gec kagidi ile gonderiyo mudurBenim büyük 10.sınıfta geç kalırsak almıyolar diyo
evet canım liseEvet 3.sınıfta, iyi çok şükür o da okulla uğraşıyor, uğraşıyoruz
Lise miydi?
eflal deyince ;camasir suyu , birbiri ardina dizdigin kuculmus kotlarÇok işim var bugün, ev çok dağıldı her yer kağıt oldu, dün süsleri yırtıp oynadılar.
Kahvaltı mı hazırlıyım, gece öksürüğü de uyutmuyor bir haftadır
Gelirim sonra
sen baya vermistin kuzu ya3.5 kaldı canım, tabi bu ilk hedef, sonra 60 düşünüyorum bakalım
eflal ordan cikamazSana bdv diyeti öneriyorum
Ne çok mesaj yazmışım sabah sabah beğeni manyağı oldum
Yaaa bizde malatyadayken yapiyoduk oyleAaa biz dağlara gidip poşetlere basıp getiririz, bir de kapı kapı dağıtırız
Nereesi orasi kaptanimSabah 8 'den beri cook güzel kar yağıyor her yer bembeyaz oldu ❄❄❄
Günaydın canım ❤Günaydın hatunlar
Bizim burda yakın dağ yok belki ondandirEgede meshurdur canim dagdan kar toplayıp pekmezleyip yiyolar. Bende ilk burda yedim
Ankaradayım canımNereesi orasi kaptanim
Ben kot giymiyorum ki kuzum elbiseydiyaa kuzum benim
yok aslında vaktinde gittimm ama cocuklar gecikti
aaa bizlede paylassan ne guzel olurdu
ya bizimde oyle ama gec kagidi ile gonderiyo mudur
evet canım lise
eflal deyince ;camasir suyu , birbiri ardina dizdigin kuculmus kotlar
sen baya vermistin kuzu ya
eflal ordan cikamaz
Yaaa bizde malatyadayken yapiyoduk oylesimdi izmirde kar hasreti cekiyoruz
Halının üzerindeki tartının tadı hiç bişeyde yokkEvde ki tartıya kusum ben artık, annemin tartısı yeni, dün 57 lerde gösterdi beni
Ooo ne güzel masa tam benlik olmuş. Ellerine sağlık canım
evet kuzum farkındayım doğum günü pastamdı ondan yedimAnanaass
Diyette ananas tüketmeyi çok severim, hem sağlıklı hem tok tutar metabolizma çalıştırır hem de yağ yakar.
Menünü çok sevdim.Suyunu ve sporunu da görelim
Büşracım seni çok seviyorum ama menülerini beğenmedim. Gereksiz pilavlar dolmalar görüyorum. Yaş pastayı hiç görmek istemiyorum.
Kilo kaybın da seni tatmin ediyor mu bu şekilde mi ilerlemek istiyorsun bilmiyorum ama biraz daha kısıp daha güzel kilolar verebilirsin bence
Bulgur kaşık hesabı olsa daha iyi anlaşılır canım. Menü güzel su güzel spor nerde
Kız naptın sabah sabah o şeker hamurunu.
Yanlış hatırlamıyorsam sen korumadasin. Öyleyse güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü, az da olsa spor var
Suyu da görsek güzel olur
Menü güzel su güzel. 3 günlük açlık maşallah yaa
Spor yok muydu
Süper menü güzel su arttirilabilir spor
ne sürgünler yedimLinç olur mu birlikte bişey yapıyosak herkes ayak uydursun diye diyor kişisel algılama lütfen.
@Ytmz Büşrayada çok dedi banada diyor en çok bana demesi gerekiyor bazen.
Tabiki herkes istediği gibi kilo verebilir ama takım olunca birlik olmak gerekiyo birlikte yemeyelim diye
Ne sürgünler yedim yediğimide yedim ama düzeldi biraz biraz eskisi kadar değilimGöremezsin çünkü sayfada sohbete dahil olup okumuyorsun :)
@Ytmz en çok söylediğim kişidir heralde burda.
Yersen sopa şart Büşra biliyorsunevet kuzum farkındayım doğum günü pastamdı ondan yedim
ne sürgünler yedim
Ne sürgünler yedim yediğimide yedim ama düzeldi biraz biraz eskisi kadar değilimEvet en çok ben kişisel algılama canım bende çok sopayla döver gibi laflar ama bizim iyiliğimiz için sonuçta
Yersen sopa şart Büşra biliyorsun
Böyle böyle hedefe geldin değil mi
Vallahide öyle oldu spor yapamıyorum ama dengeli beslenmeye çalkşıyorum yersem haftasonu kaçamakYersen sopa şart Büşra biliyorsun
Böyle böyle hedefe geldin değil mi
Adım kadınsı yetmez miKeçeyle falan süslesen mi acaba? Kadınsı olur biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?