- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Merhaba. Hoşgeldin.Çok güzel menü ve spor
Pazar gün ki bisküvi ve su miktarını beğenmedim, diyet bisküvi olsun bari, onun dışında pazartesi menüsü suyu sporu güzel
Menü, su, spor çok güzel
Kendi diyetine uygun yaptığın için çok fazla yorum yapamıyorum, güzel menü
Menü, su, spor çok güzel
Menü, su, spor çok güzelartık spor yapıyorsun
Menü, su, spor güzelakşam ki ekmek olmamış
Koruma menüsü
Menü, su güzel. Su miktarını daha da artır canım, eskiye göre arttırdın zaten bu iyi ama spor yaptığın günler özelikle +1 litre su iç ki toksinler vücuttan atılsın
Menü çok güzel, su miktarı az canım
Menü, su, spor çok güzel
Menü, su güzelspor neden yapmıyorsun canım?
Menü, su, spor güzelbeyaz ekmek olmamalı biliyorsun
Menü, su çok güzel
Menü, su, spor çok güzelbir gün de spor olmasın dinlensin vücudun bir şey olmaz
Menü, su çok güzel
Menü, su, spor çok güzel
Menü, su güzel
Menü, su güzel
Koruma menüsüsu çok az
Menü, su, spor çok güzel
Menü, su, spor çok güzel
Pasta hiç olmamış canım akşam hem de
Menü, su, spor çok güzel
İki gün üst üste kaçamak hiç beğenmedim
Akşam yemeği epey geç olmuş, güzel menü onun dışında
Pasta kesinlikle olmamış, haftada bir gün kaçamak hakkı o da gündüz yapılsın akşam değil. Diğer menü güzel
Menü, su güzel
Koruma menüsü
Menü, su, spor güzel
Menü, su güzel
Menü, su, su spor güzel
Menü, su, spor çook güzelmercimekli omlet tarifini yazar mısın?
Menü, su güzel
Menü, su, spor çok güzel
Kaçamaklara ceza gelmeli bence sopalı falanMenü yorumlama hakkında bende fikrimi yazmak istiyorum, herkes birbirinin menüsünü sırf yorumlamış olmak için yorumlayacaksa ki kastettiğim afiyet olsun yazmak sadece, o zaman menü yorumlanmış olmuyor.
Tek bir kişinin yorumlaması taraftarıyım ben.
Birde kaçamak görülünce yumuşak olunmasın ki bir yaptırımı olsun diye düşünüyorum.
Günaydınnn.
Cuma 56.3
Pazartesi 55.8
Çok güzel eksiMerhaba. Hoşgeldin.geceden 2 YK yeşil mercimeği ıslatıyorum. Sabah haşlıyorum yumurtayla karışdırıp pişiriyorum.
Teşekkür ederim. WC sorunum vardı cuma az gitmişdi çok şükür Hall oldu.Çok güzel eksi
Tamam canım sağol deniycem
bende 60 ı görmek istiyorum ama 62 de mutlu eder sanırım beni :)3.5 kaldı canım, tabi bu ilk hedef, sonra 60 düşünüyorum bakalım
Eder ederbende 60 ı görmek istiyorum ama 62 de mutlu eder sanırım beni :)
160 CANIM ama emin değilim 62ye düşünce diyetisyene gidip ölçüm yaptırcam o zaman öğrenirim doğrusunu. senin boy kaçEder ederboyun kaçtı senin? 63 de de kendimi iyi hissediyordum ben
O ben degilimdir gııı zati akşam 1 dilim ekmek yedim tabagımı bitiremedim ama ellerine sağlık mis gibi olmuş ortalıkÇok tatlısın ya sen.Doğalgaz diyorsun ama en son ne zaman temizlik yapıldı burda. Hazır ugramisken kimsede yokken ben de elden geçirip öyle yatayım.
Gulumse24 sahur yaparken her yeri ekmek yapmışsın
Tamam her yer temizlendi
Artık uyuyabilirim.
Benim boy da 1.60 canım ama çekmiş olabilirim160 CANIM ama emin değilim 62ye düşünce diyetisyene gidip ölçüm yaptırcam o zaman öğrenirim doğrusunu. senin boy kaç
Cuma günü +600 görünce bende şok olmuştum kaptanım emzirmeyi kestigin için ola bilir dedi bende bu kadar iyimser olmasakmı dedim bence listedeki kişiler için bahane yok olamaz olmamalı sadece regl de ola bilirŞimdi herkes mesela bu menüye yorum yapabilir mi, +600 gelen üstelik listede olan biri, menü doğru düzgün yazmayan, suyu çok az içen, o kadar yoruma rağmen bildiğini yapan bu güzel arkadaşımıza.
Bu iki günlük menü hangi diyete uygun merak ediyorum, bizde böyle menüler yapalım o zaman.
Tavuk dürüm, ayva tatlısı, gözleme
Zipzip-
@Ytmz
@Elalis
happy_mom_
@cgdmk
@-Artemis
@HasibeG
@s i d e l y a
SchonerDuft
@birmuhendisanne
@Elalis
@s i d e l y a
@Yonahime
@Nefes yaren
Gulumse24
@Bonus
Cuma günü +600 görünce bende şok olmuştum kaptanım emzirmeyi kestigin için ola bilir dedi bende bu kadar iyimser olmasakmı dedim bence listedeki kişiler için bahane yok olamaz olmamalı sadece regl de ola bilir
Iyiyim bende canım ❤İyiyim kaptanım, sen nasılsın
Afiyet olsun ablacım ❤
Kacamaklara spor cezası verelim böylece kaçamaklar azalırMenü yorumlama hakkında bende fikrimi yazmak istiyorum, herkes birbirinin menüsünü sırf yorumlamış olmak için yorumlayacaksa ki kastettiğim afiyet olsun yazmak sadece, o zaman menü yorumlanmış olmuyor.
Tek bir kişinin yorumlaması taraftarıyım ben.
Birde kaçamak görülünce yumuşak olunmasın ki bir yaptırımı olsun diye düşünüyorum.
Yapabilirsin tabiki canım kötü menüleri seçip ceza verebiliriz
Güzel eksi canım tebrik ederimKızçelerim günaydınistanbula kış geldi sonunda inanılmaz bir rüzgar var ve yağmurlu bu sabah, servisi beklerken hem şemsiyem kırıldı, hemde soğuk iliklerime kadar işledi sanırım.
Güncel kilo; 58.6 kg
Cuma günü: 59.8 kg
Uzun zamandır devam eden tuvalet problemim var, bakalım inşallah çözülür.
Güzel eksi canım tebrik ederim
Tamam canım
Günaydın canım sabit olmanda güzelKızlarr günaydıınnn, ben yine aynı kilodayım 59.6 ama moralimi bozmuyorum. Yavaş da olsa gidecek ❤❤❤
Günaydın canım güzel eksi tebrik ederimGünaydınnn.
Cuma 56.3
Pazartesi 55.8
Afiyet olsun canımKahvaltı mı ettim sonunda, doğru düzgün öğün yaptım şükür iki günün sonunda.
Çay keyfim bitsin temizlik yapıcam
Ne çok mesaj yazmışım sabah sabah beğeni manyağı oldum
Iyiyim bende canım ❤
Afiyet olsun ablacım ❤
Kacamaklara spor cezası verelim böylece kaçamaklar azalır
Yapabilirsin tabiki canım kötü menüleri seçip ceza verebiliriz
Tamam canım
Günaydın canım sabit olmanda güzel
Günaydın canım güzel eksi tebrik ederim
Afiyet olsun canım
Bizim evdede iki tarti var biri daha az gösteriyor onu cook seviyorum ama fazla tartani dikkate alıyorum:))))Evde ki tartıya kusum ben artık, annemin tartısı yeni, dün 57 lerde gösterdi beni
Bizim evdede iki tarti var biri daha az gösteriyor onu cook seviyorum ama fazla tartani dikkate alıyorum:))))
Sabah 8 'den beri cook güzel kar yağıyor her yer bembeyaz oldu ❄❄❄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?