Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tesekkur ederimmm dikkat edicemmm

Bizde seni çok özledik kuzum herkesin geçim derdi var o yüzden pek sesimiz çıkmıyor
Cnm hep söylüyorum çalışmak zor ama ev hanımlığı ayrı bir zor. Kadın olunca hayatın yükünü bir şekilde sırtlamak zorunda kalıyoruz maalesef. Rabbim hepimizin ayrı ayrı yardımcısı olsun inşallah, tüm sıkıntılarımızı feraha çıkartsın.

muhallebi falan yemeyip kacamak yapmazsan olursunnn :)))

55 kiloda fistik gibi olursun :) olculerini aldin mi hic

Yaaaaaa cok heyecanlaniyorum nasil olurumm cook merakla bekliyirum
Off offf aldim aldim olculerimi tatlim cok fena
kaptanim ben bu hafta listede olsam derece gelirdi yuzdem 2.90 falan oluyor heralde :)

Vayyy saygilar efenim bende hesapliyorum ya heyecan veriyo ban

Yavrum mecalim yoktu yemeye...bugün de zorla kahvaltı yaptım. Öğleye doğru enerji olsun diye.

suan hep bolgesel yapiyorum acaba 57ye kadar leslieye mi baslasam arkasina da pilates :)
İnstegramda biri var sedaaltın diye çok güzel videoları var 21 günlük bir programıda var kendiside daha önce kiloluymuş çok güzel zayıflamış programlarına akşam göz attım hergün ayrı bir hareket çokta kolay sıkılmadan yaparsın 10x10 şeklinde 21 gün bi göz at

Hayırdır inş Allah

Hayırdır inş Allah
Canım işin özü ego patlaması yaşayan insanlarla çalışmak zorundayım ve benim bu tarz insanlarla aynı ortamda bulunmaya tahammülüm yok. Dün ofiste kavga çıktı ve belli nedenlerden dolayı müdahale etmek istemedim. Şimdi düşündükçe ayrı sinir oluyorum. Kötü konuşmak istemiyorum ama 3 kuruşluk insanlar bazılarını nasılda haksızca eziyor...

Malesef öyleleri her yerde var canım sadece iş ortamlarında degil herkes kendine yakışanı yapar seninle ilgisi olmadığına sevindim Allah ıslah etsin iyi insanlarla katşılaştırsın rabbim ne diyelim

Haşinliğini sevdiğimin gızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…