Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kapitanın bir şey sorucam . Ben bu hafta galiba mezun olcam inşaAllah böyle giderse. Ama şöyle bir sorun var ben hem devam etmek hemde biraz ara vermek istiyorum. Mezun olduktan sonra 1-2 hafta sonra tekrar katıla biliyormuyuz? Yada beni izne ayıra bilirmisin?

Formu kopyalayıp alıntılıyormuyum.

Eki Görüntüle 2574014

Cumayaa bu tipe burunmemek icin

Hepimiz cumaya kadar gunluk 300 ip atlasak ne dersiniz spora ek olarak takimcak
Super olur aslında
Takımcak motive olmak kadar kıymetli bir sey yok
Kesinlikle katılıyorum
Bu hafta mezun olursan inşallah olursun canım mezuniyet sonrası dönebilmek icin mezuniyet kilonun altında olman gerekiyor,
Izin icin 8 hafta geçmesi gerekli şimdi izine ayıramayız canım

Ben tüm vucüt epilasyon yaptırıp,iki kese attırır öyle gelirim cuma günü

Tam ben sana yazıyordum hatırlamam mı:) iyiyim sen nasılsın. Baya bır aldım 74görmüştüm bikaç gun önce malesef. Sende nasıl durumlar
iyiyim canım bende ilk defa bu kadar azimli gidiyorum 65 lerdeyim ilk hedefime vardım. bakalım
ne ara 74 oldun canım ya bir ara yazın gelcem diye sonra yok oldun

iyiyim canım bende ilk defa bu kadar azimli gidiyorum 65 lerdeyim ilk hedefime vardım. bakalım
ne ara 74 oldun canım ya bir ara yazın gelcem diye sonra yok oldun
Bilemiyorum ya sorma. Hiç dikkat etmiyorum bıraktığımdan beri grubu. İnş yeniden ve yakında gorurum bende 60ları çok ıyısın

İş hayatında insanin tadı kavinca tüm güne yansıyo gercekten allah yardimcij olsun canim benim
nasılsınız kızlar
hamdolsun sen nasilsin canim
Harikaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…