- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Ben tüm vucüt epilasyon yaptırıp,iki kese attırır öyle gelirim cuma günü75 mı diyelim yoksa daha düşük bir rakam mı yazalim
Hadi bakalım inşallah
Geçen hafta diğer takımlar çok kötüydü bu hafta bu derecelere ihtiyacımız var ☺
Harika yaaaBen tüm vucüt epilasyon yaptırıp,iki kese attırır öyle gelirim cuma günü
Formu kopyalayıp alıntılıyormuyum.Tamam canım hadi o zaman guzel bir başlangıç yapalım burda
Ilk sayfadaki kuralları okuyup formu doldurabilir misin
Mezun olduğun kilonun altında olursan.hedef şartı kalmıyor canım ama listeye girişte yüzden 26 a bölünecek
Yada tam 6 ay dolmuş oluyor sanırım bu hafta
Kafam karisti
canım nasılsın .Slm herkese daha önce 14.takımdaydım.uzun süredir takip edemedim takım kapanmış malesef. Tekrar kilo vermek istiyorum takımınızda yer varmı
Super olur aslındaEki Görüntüle 2574014
Cumayaa bu tipe burunmemek icin
Hepimiz cumaya kadar gunluk 300 ip atlasak ne dersiniz spora ek olarak takimcak
Kesinlikle katılıyorum♥ Takımcak motive olmak kadar kıymetli bir sey yok ♥
Bu hafta mezun olursan inşallah olursun canım mezuniyet sonrası dönebilmek icin mezuniyet kilonun altında olman gerekiyor,Kapitanın bir şey sorucam . Ben bu hafta galiba mezun olcam inşaAllah böyle giderse. Ama şöyle bir sorun var ben hem devam etmek hemde biraz ara vermek istiyorum. Mezun olduktan sonra 1-2 hafta sonra tekrar katıla biliyormuyuz? Yada beni izne ayıra bilirmisin?
Ben tüm vucüt epilasyon yaptırıp,iki kese attırır öyle gelirim cuma günü
Tam ben sana yazıyordum hatırlamam mı:) iyiyim sen nasılsın. Baya bır aldım 74görmüştüm bikaç gun önce malesef. Sende nasıl durumlarcanım nasılsın .
hatırladın mı beni. takım geçen sene kapandı . ne kadar aldın
603.etapta 65.4 ile izne ayrılmışsın canımTam ben sana yazıyordum hatırlamam mı:) iyiyim sen nasılsın. Baya bır aldım 74görmüştüm bikaç gun önce malesef. Sende nasıl durumlar
iyiyim canım bende ilk defa bu kadar azimli gidiyorum 65 lerdeyim ilk hedefime vardım. bakalımTam ben sana yazıyordum hatırlamam mı:) iyiyim sen nasılsın. Baya bır aldım 74görmüştüm bikaç gun önce malesef. Sende nasıl durumlar
Felaket durum. Sürekli yemek istiyorum nasıl birşey bu. Neyse yeniden yapabılırım umarım603.etapta 65.4 ile izne ayrılmışsın canım
Selam canım hoşgeldinSelam kızlar.. bugün bi fırsat bulup yazamadım
Moralini bozma canım birlikte başaracağızFelaket durum. Sürekli yemek istiyorum nasıl birşey bu. Neyse yeniden yapabılırım umarım
Bilemiyorum ya sorma. Hiç dikkat etmiyorum bıraktığımdan beri grubu. İnş yeniden ve yakında gorurum bende 60ları çok ıyısıniyiyim canım bende ilk defa bu kadar azimli gidiyorum 65 lerdeyim ilk hedefime vardım. bakalım
ne ara 74 oldun canım ya bir ara yazın gelcem diye sonra yok oldun
ben varim ,baslayalim bugun ☺☺Eki Görüntüle 2574014
Cumayaa bu tipe burunmemek icin
Hepimiz cumaya kadar gunluk 300 ip atlasak ne dersiniz spora ek olarak takimcak
selamm hosgeldin❤❤Selam kızlar.. bugün bi fırsat bulup yazamadım
Harikaaaaaben varim ,baslayalim bugun ☺☺
selamm hosgeldin❤❤
Bende katılmak istiyorumHarikaaaaavar mı katılmak isteyen
Cumaya kadar günlük 300 ip atlama
1.tutku
2.artemis
Ben de varımHarikaaaaavar mı katılmak isteyen
Cumaya kadar günlük 300 ip atlama
1.tutku
2.artemis
Kızlar bugün işte çok canım sıkıldı, saçma sapan şeyler oluyor ve sakin kalmaya çalışıyorum. Kendime sakin kalacağıma dair söz verdim ama insanın belli bir yaştan sonra bazı şeyler daha çok kanına dokunuyormuş... öyle bir içimi dökmek istedim.
Canım işin özü ego patlaması yaşayan insanlarla çalışmak zorundayım ve benim bu tarz insanlarla aynı ortamda bulunmaya tahammülüm yok. Dün ofiste kavga çıktı ve belli nedenlerden dolayı müdahale etmek istemedim. Şimdi düşündükçe ayrı sinir oluyorum. Kötü konuşmak istemiyorum ama 3 kuruşluk insanlar bazılarını nasılda haksızca eziyor...
hamdolsun sen nasilsin canimnasılsınız kızlar
HarikaaaaaaaBen de varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?