Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bilemiyorum ya sorma. Hiç dikkat etmiyorum bıraktığımdan beri grubu. İnş yeniden ve yakında gorurum bende 60ları çok ıyısın
görürsün canım bence dikkat ettiğinde güzel veriyordun.
evet herkes ne kadar kilo vermiş zayıfsın falan diyor ama bana yetmiyor 7lere çok yakın iyice uzaklaşmak 67 yi dahi görmek istemiyorum tartıda artık

75 mı diyelim yoksa daha düşük bir rakam mı yazalim

Hadi bakalım inşallah
Geçen hafta diğer takımlar çok kötüydü bu hafta bu derecelere ihtiyacımız var ☺
Mezuniyet kilosu icin %80 %90 bir seyler hesaplanmiyor muydu bizim dememizle olcak mi bugun 76 kusur geldim 75 e az kaldi 70 diyebiliriz cnm

Mezuniyet kilosu icin %80 %90 bir seyler hesaplanmiyor muydu bizim dememizle olcak mi bugun 76 kusur geldim 75 e az kaldi 70 diyebiliriz cnm
Evet canım normalde 80 kilo uzeri icin hedef kilonun yüzde 80 i ,80 kilo altı için hedef kilonun yüzde 90 i ni verince mezun olunuyor

Gecen haftalarda konusmustuk ama ben 75 olarak yazmayı unuttum canım bu cuma 70 olarak yazarim listeyi yarın hazırlarim ☺

Tmm cnm tesekkur ederim eline saglik

Tamamdır. Teşekkür ederim. İnşallah bu hafta mezun olursam 1-2 hafta ara vericem. Sonra free listede olsa yine katılıcam.

görürsün canım bence dikkat ettiğinde güzel veriyordun.
evet herkes ne kadar kilo vermiş zayıfsın falan diyor ama bana yetmiyor 7lere çok yakın iyice uzaklaşmak 67 yi dahi görmek istemiyorum tartıda artık
En az bir yıl korumalı ya yoksa ben Yanı hızlı alıyorum eski yeme duzenıme geçince. Yada hızlı verdiğim için mi kolay alıyorum oda olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…