Bennnnnnnn bennnnn bennnnnnnnnHarikaaaaavar mı katılmak isteyen
Cumaya kadar günlük 300 ip atlama
1.tutku
2.artemis
Takımca bizi hamam paklar anlaşıldı bu hafta ıslasınlar haftaya cumaya yumuşarız cuma güzel sonuç gelirben yaptırdım bi fark olmadı
Oraya da çok yağıyor sürekli görüyorsunuzŞu beyaza bi doğu anadolu bölgesi sevinemiyo nedense
Yagmasada çok Soyuk ya yağınca hiç çekilmez oluyor dogalgazlar aldı başını gidiyo bana 654 eltime 889 lira geldi daha kışın başıOraya da çok yağıyor sürekli görüyorsunuz
Doğru canım Allah yardımcınız olsunYagmasada çok Soyuk ya yağınca hiç çekilmez oluyor dogalgazlar aldı başını gidiyo bana 654 eltime 889 lira geldi daha kışın başı
Aminnn çekilmez bir memleket inş atamamız hemen olur giderizDoğru canım Allah yardımcınız olsun
Inşallah canımAminnn çekilmez bir memleket inş atamamız hemen olur gideriz
Iyi akşamlar canım nasıl oldunIyi akşamlar kizlar herkese
Sağol canım daha iyiyim ama tam atlatamadim biraz iş yapiyim hemen yoruluyorum. Sen nasılsın ❤Inşallah canım
Iyi akşamlar canım nasıl oldun
Evet farkındayım, herkes kendi yediklerinden sorumlu değil mi zaten? Menü yazıp yazmamam da seni ilgilendirmiyor. Beni azarlar gibi konuşma.
Ben yaptırsam -3 kgben yaptırdım bi fark olmadı
Coneemmmm
Dikkat et canım cook yorma kendini,Sağol canım daha iyiyim ama tam atlatamadim biraz iş yapiyim hemen yoruluyorum. Sen nasılsın ❤
Gordum canım mesajını da senlik bir durum yok ki sen olması gerekeni yazmışsınKizlar kazenin mesajini gordunuz mu
Boyle bir seye sebep oldugum icin uzuldum acikcasi.
bence de hasibe abla sen neden üzülüyorsun ki , sonucta kacamak yapani uyarmak görevimiz bizimGordum canım mesajını da senlik bir durum yok ki sen olması gerekeni yazmışsın
Ikinci üyeliğini almış ve banlanmis
Sen niye üzülüyorsun canım, ilk mesajında da gayet düzgün yazmıştın, onun yaptığına rağmen tekrar ikinci mesajını da düzgün bir dille yazmışsın. Burası zayıflama takımı,tabiki kurallara uymayan uyarilacakti. Kendini kötü hissetmene gerek yok.Kizlar kazenin mesajini gordunuz mu
Boyle bir seye sebep oldugum icin uzuldum acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?