Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar hadi bana da fikir verin
şimdi benim kocam 23 nisan tatilini şehir dışında değerlendirelim diyor.
haftalardır ilkkez h.sonumuz boş olacak artı cum da tatil.
güney doğu veya batı karadeniz turu düşüyorum o da tur olmasın yol uzun olmasın sakin olsun istiyor. abantı seçenek dışı bıraktık çünk geçen 23 nisanda ordaydık çok soğuktu.
ben birazda gitmesek mi tatilde insan az da olsa kilo alıyor ister istemez.dyorum hele güneydoğuyadelikafadulden baklavalar kebaplar verdiğim kiloları koruyamam gibi geliyor. karar veremedim,
ne yapsam ki sizce:bbo:bilmiyorumkismile

selam arkadaşlar..... kurstan çıktım ve eve attım kendimi..... nasılsınız? hepiniz iyisinizdir umarım..... Biraz geçmişe göz atıp geliyorum

opuyorumnanaktan

bu arada kızartma yapmak için haftasonu yağlı kağıt aldım ve dün akşam yaptım ama hiç hoşuma gitmedi.. patlıcanlar lastik gibi olmuş yiyemedim yuttum resmen :sinifsinif: kokuda vardı.. patatesler iyi görünüyodu ama onlar yasak bana hepsini aynı tencerede yaptım ondan mı oldu acaba? bide patlıcanların altında kabaklar vardı onlar güzeldi ama patlıcanlar resmen lastik gibi olmuşş..

tencere .:uhm:tepsi demek istedin galiba nuro .....aklinialirimsmile
az yaglamışındır birde fırının derecesi düşükmü? ızgara fonksiyonu olunca güzel kızarıyor üst rafta .yerimseniben
patatesleri karıştırma .a.s

bir yorumda okumuştum aeben ablamıydı hatırlamıyorum. patlıcanları fırına verirken fırça yardımıyla azıcık yağlıyormuş o zaman güzel oluyormuş.

karadeniz turu yapın dicem bol oksijen spor olur dicem ama bu kül yığınıda zonguldağın üstündemiymiş ne? yazın gitseniz daha iyi karadenize..bu havalarda yağışlı ve serin olur gibi.. bence siz afyon yada balıkesir taraflarına kaplıcalara gidin. bide bebiş yapar gelirsisniz :roflol:

bir yorumda okumuştum aeben ablamıydı hatırlamıyorum. patlıcanları fırına verirken fırça yardımıyla azıcık yağlıyormuş o zaman güzel oluyormuş.

işte ben öyle yaptım ama altında kabak üstünde patlıcan şeklinde oldu.. tebside yer kalmamıştıda öyle yapmıştım..ondanmı acaba lastik gibi oldu?

ortada kuyu var yandan geç nurom .kaydirigubbakcemile3 öylemi yapıyorlar herkes ortadanmı geçiyor dur ben ortaya bi taş doldurayım kenardan geçsinler .sırnaşık şey
konuşmamız lazım . sadece bildirim için takımı meşgül etmek dogru deyil zaten faydada saglamıyor takımda olmak o zaman .
yemek nere olsa var suram bogaz bizde oldukça ..sırnaşık şey

hava soguk nede ollsa tam ısınmadı karadenizdede sıcak bölgelere neden gitmiyorsun çekersin haşemaları ..kaydirigubbakcemile3

ben kaplıc hiç sevemedim sıcak su buhar bayılacak gibi oluyorum.

bebiş işi de imkansız bugün yarın regl olcamsositososito
hiç yaş tahtaya basarmıyım normal zamanda tatile gide miyim ben:kedi: doğurmakta sorun yokta bakacak biri olsa:gitme:

işte ben öyle yaptım ama altında kabak üstünde patlıcan şeklinde oldu.. tebside yer kalmamıştıda öyle yapmıştım..ondanmı acaba lastik gibi oldu?
patlıcanın kendindende olabilir birde kalın dogramış olabilirmisin ?

ya arkadaşlarrrr benimde canım sıkkın bu aralar........

ıyi tamam güzel kilo veriyorumda çok feci etlerimde yumuşama oldu ve göğüste küçüldüğü için biraz sarkma oldu..... Kilo veriliyorda bunların çözümü ne????????? çok moralimi bozuyor bu durum.....mafoldumben

yanlış yazmışım tepsi yazacaktım :) fırını 180 e ayarladım turbo fırın..üflemelilerden yani.. bi dahakine tek tekmi dizsem? yada daha incemi dilsem? çok ince olursada katur kutur olsun istemiyorumya.. bu arada akşam açlıktan öldüm resmen.. patlıcanları yuttum kabaklar ağzımda eriyiverdi zati 1 tanede biber yedim başkada yoktu :1no2: elimde çatalım öylece kalakaldı cokacimcoook halbuki nasılda heyecanlı başlamıştım hazırlamaya cokacimcoook böyle kalakaldım

ablişkom bugün yarın regl olcam. bir de benimki sevmiyor öyle gün boyu denizde takılmayı gezmek görmek kültürlenmek lazımmış, aslında bende katılıyorum. şöyle çoluk çocuk grup halinde gitsek eğlenceli olabilirde iki kişi sıkıcı oluyor.akannehir

doldur kız doldur ortayı kenardan kenardan gitsinler gariiii. lülülülülülü

yüzmeye başla derim canım vücudunun her yerini aynı anda çalıştırıyorsun hemde çok eğlenceli. nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama güzel temiz havzlr var. be antaresin yanında yeni açılan olimpik bir havuz var oraya gidiyorum gayet temiz ve hijyenik.

Bizde y.mahallede oturuyoruz antares çok yakın sitenin önünden servis var zaten oraya.... bir araştırayım bende ücreti ne kadar bu arada?

alemsin yaakaydirigubbakcemile3
kalkıp bir yumurta kırsaydın hemen:icecreampardon bu dondurma oldu:)

sen yapta bakacak birilerini bulursun kız :)
patlıcanın kendindende olabilir birde kalın dogramış olabilirmisin ?
serçe parmağımın kalınlığında doğradım.. şimdi serçe parmağımın fotosunu çekip koyayım buraya :)))

ayy al benden de o kadar valla. benimde sıkılıyo bu duruma.. karnım gevşedi.. airbagler söndü.. sönük bi hatun oldum yahuu. :çok üzgünüm:

Bizde y.mahallede oturuyoruz antares çok yakın sitenin önünden servis var zaten oraya.... bir araştırayım bende ücreti ne kadar bu arada?

üyelik sistemine geçememişlerdi daha bayanlar erkekler ayrı kullanıyor havuzu salı-perşembe tüm gün -cumartesi ve pazar öğleden önce bayanlar içindi. şimdilik girişte 10 tl veriyorsun istediğin kadar kalıyorsun. ama bir kaç haftaya havalar ısınıp yoğunluk olunca seans sistemine geçecekler. benim eşim h.sonu akşamları gidiyor. öğrenip sana yazarım tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…