Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ikinci olduk canım 1,306 yuzdemiz vardi
Reglin etkiside vardir canım aman dikkat et kilo cabuk aliniyor
DerS niye çalışamıyorsun
Türk kadının ideal kilosu 60-65 tamam 50-55 nedir yahu
Boyum kisa ne yapayim 60-65 olmuyor bana
Kilolu halimi gormustun sanirim orda 67 kiloydum

Sen nerden biliyosun gııı
Mefkuremle 90lar topiginden tanisiyoruz cnm uzun zamandir
Tesekkur ederim cnm
Program sonunda kaca kadar duserim bilmiyorum yasayip gircez insallah. Sonrasinda 3-4 kilo geri gelir buyuk ihtimal diye dusunuyorum. Ondan sonrada korumaya gecerim insallah. Bu yuzden kesin bir rakam belirleyemiyorum

Aa ben 1. Olmusuzdur dedim gecmisi okurken baya yüksekmis evet ortalamamiz. Olsun 2.lik de harika olmus
Ders konusunda da bilmiyorumki bu ara modum düşük nedensiz yere mutsuzum yorgunum hicbisey yapasim yok sadece yemek öylece oturmak istiyorum

DerS niye çalışamıyorsun

Boyum kisa ne yapayim 60-65 olmuyor bana
Kilolu halimi gormustun sanirim orda 67 kiloydum
O. Vakit 1.60 üzeri sözüm meclisten dışarı diyelim

Mefkuremi bende çok seviyorum görünce şaşırdım hangimiz önce mezun oluruz diye konuşuyorduk 12. Takımda sonra hiç karşılaşmadık görürsen selam söyle

Canim filmcimiz sen miydin bana da bi film onerir misin? :) modum düşük biraz yükseltse fena olmaz:)
ne tur istersin film mi dizi mi :)))
program ne zaman bitiyor

Arada oluyor canim yuksek ortalamalar ama ikincilikde guzel
Bazen bende oyle oluyorum canim ,ders calis sure belirle sonra gel bizimle muhabbet et yine calisirsin
Bende tam anlamiyla calisamiyorum

Bizde 1. Oluruz dedik ama bebemmm olamadık malesef önümüzdeki maçlara bakacaz artık Hasibe bile kurtaramadı bizi

Bazen bende oyle oluyorum canim ,ders calis sure belirle sonra gel bizimle muhabbet et yine calisirsin

Çok geziyorsun çok, avm ler bitirdi seni bir de ağaç dallarındaki tontis karlar

ne tur istersin film mi dizi mi :)))

program ne zaman bitiyor
Film olsun canim dizimiz var da su an izleyesimiz gelmedi valla fantastik haric hersey olabilir fantastik olunca esim dalga geciyo
Haklisin kaptanim insan bunaliyo bi süre sonra. Sende de bi pozitif enerji var he ne zaman bana yazsan icim ferahliyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…