Ikinci olduk canım 1,306 yuzdemiz vardiHanimlar gecmisi okumaya calistim ama tamamlayamadimkacinci olduk?
Zipzip- kaptanim moralim cok bozuldu ya sabah tartildim 1 kilo fazla geldim ama regl dönemimdeyim belki ondandir.. yine de cok yiyorum artik bi dur demeliyim yarindan itibaren kesin kararliyim midemi cöplük gibi kullanmicam bu ara dera calisamiyorum stres yaptikca yemeye verdim
Boyum kisa ne yapayim 60-65 olmuyor banaTürk kadının ideal kilosu 60-65tamam 50-55 nedir yahu
Mefkuremle 90lar topiginden tanisiyoruz cnm uzun zamandirSen nerden biliyosun gııı
Tesekkur ederim cnmbireysel üçüncülüğnu tebrk ederim
Bulamiyorum senin de birinciliğini ve azmini tebrik ederim hasibe ablacim , cok güzel kilo verdin maşallah ♥
bence hedefini 70den de asagi cek, 65 falan ,hatta 60 bile olabilir :)
Tamam cuma gunu tum takimi bize bekliyorum hepimizin kilosu az çıkarHerkese tmm dedin ama tam bana göre halıya gerek kalmaz sadece cuma günleri onla tartılırım söz
Aa ben 1. Olmusuzdur dedim gecmisi okurken baya yüksekmis evet ortalamamiz. Olsun 2.lik de harika olmusIkinci olduk canım 1,306 yuzdemiz vardi
Reglin etkiside vardir canım aman dikkat et kilo cabuk aliniyor
O. Vakit 1.60 üzeri sözüm meclisten dışarı diyelimIkinci olduk canım 1,306 yuzdemiz vardi
Reglin etkiside vardir canım aman dikkat et kilo cabuk aliniyor
DerS niye çalışamıyorsun
Boyum kisa ne yapayim 60-65 olmuyor bana
Kilolu halimi gormustun sanirim orda 67 kiloydum
Tanam canım gondereyim bosta duruyor niye atmiyoruz bilmiyorum
Mefkuremi bende çok seviyorum görünce şaşırdım hangimiz önce mezun oluruz diye konuşuyorduk 12. Takımda sonra hiç karşılaşmadık görürsen selam söyleMefkuremle 90lar topiginden tanisiyoruz cnm uzun zamandir
Tesekkur ederim cnm
Program sonunda kaca kadar duserim bilmiyorum yasayip gircez insallah. Sonrasinda 3-4 kilo geri gelir buyuk ihtimal diye dusunuyorum. Ondan sonrada korumaya gecerim insallah. Bu yuzden kesin bir rakam belirleyemiyorum
niye yav bende 170im 55 olmak istiyom
ne tur istersin film mi dizi mi :)))Canim filmcimiz sen miydin bana da bi film onerir misin? :) modum düşük biraz yükseltse fena olmaz:)
program ne zaman bitiyorMefkuremle 90lar topiginden tanisiyoruz cnm uzun zamandir
Tesekkur ederim cnm
Program sonunda kaca kadar duserim bilmiyorum yasayip gircez insallah. Sonrasinda 3-4 kilo geri gelir buyuk ihtimal diye dusunuyorum. Ondan sonrada korumaya gecerim insallah. Bu yuzden kesin bir rakam belirleyemiyorum
Arada oluyor canim yuksek ortalamalar ama ikincilikde guzelAa ben 1. Olmusuzdur dedim gecmisi okurken baya yüksekmis evet ortalamamiz. Olsun 2.lik de harika olmus
Ders konusunda da bilmiyorumki bu ara modum düşük nedensiz yere mutsuzum yorgunum hicbisey yapasim yok sadece yemek öylece oturmak istiyorum
Olur hemşerimBen talibim size
Bizde 1. Oluruz dedik ama bebemmm olamadık malesef önümüzdeki maçlara bakacaz artık Hasibe bile kurtaramadı biziAa ben 1. Olmusuzdur dedim gecmisi okurken baya yüksekmis evet ortalamamiz. Olsun 2.lik de harika olmus
Ders konusunda da bilmiyorumki bu ara modum düşük nedensiz yere mutsuzum yorgunum hicbisey yapasim yok sadece yemek öylece oturmak istiyorum
Hemen soyluyorum cnmMefkuremi bende çok seviyorum görünce şaşırdım hangimiz önce mezun oluruz diye konuşuyorduk 12. Takımda sonra hiç karşılaşmadık görürsen selam söyle
21+40= 61 gunun kaldi insallah cnmne tur istersin film mi dizi mi :)))
program ne zaman bitiyor
Arada oluyor canim yuksek ortalamalar ama ikincilikde guzel
Bazen bende oyle oluyorum canim ,ders calis sure belirle sonra gel bizimle muhabbet et yine calisirsin
Bende tam anlamiyla calisamiyorum
oo 60larda olursun baya da varmisHemen soyluyorum cnm
21+40= 61 gunun kaldi insallah cnm
Aynen aynen boyumu seviyorum ama kiloyu goturmuyor :)))O. Vakit 1.60 üzeri sözüm meclisten dışarı diyelim
İstifcilik ruhumuza işlemiş, hep bunlar fazla değerden
Film olsun canim dizimiz var da su an izleyesimiz gelmedine tur istersin film mi dizi mi :)))
program ne zaman bitiyor
Haklisin kaptanim insan bunaliyo bi süre sonra. Sende de bi pozitif enerji var he ne zaman bana yazsan icim ferahliyo nedenseArada oluyor canim yuksek ortalamalar ama ikincilikde guzel
Bazen bende oyle oluyorum canim ,ders calis sure belirle sonra gel bizimle muhabbet et yine calisirsin
Bende tam anlamiyla calisamiyorum
30 dakika eliptik yapmıştımOlur hemşerim
Hemen soyluyorum cnm
21+40= 61 gunun kaldi insallah cnm
Gorende her gun geziyorum sanacakÇok geziyorsun çok, avm ler bitirdi seni bir de ağaç dallarındaki tontis karlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?