Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

piyanist var guzel, purge var o da cok iyi özellikle 2 ve 3.filmi seri şeklinde bu , forrest gump iyi, pk var o güzel

Bizde 1. Oluruz dedik ama bebemmm olamadık malesef önümüzdeki maçlara bakacaz artık Hasibe bile kurtaramadı bizi
Evet ya sasirdim valla baya ucmussunuz bu hafta cünkü. Masallah çifter cifter eksi gördum ama neyse nasip degilmis 1.lik olsun siz gonlumun birincisisiniz

Aaa o kadar var mi daha, 23 nisan gecesi de ilk sahur yanlış hatırlamıyorsam, hesaplı başladınız o zaman
Aaa o kadar azmi kaldi inanmiyorum ne cabuk gecti bi sene ya
piyanist var guzel, purge var o da cok iyi özellikle 2 ve 3.filmi seri şeklinde bu , forrest gump iyi, pk var o güzel
Tamam canim cok tesekkür ederim bakicam hemen

Haklisin kaptanim insan bunaliyo bi süre sonra. Sende de bi pozitif enerji var he ne zaman bana yazsan icim ferahliyo nedense
Ne guzel oyle bir etki bırakıyorsam coook mutlu oldum canım
Icin daralinca yazsana hemen bana canim ben burdayim genelde
Gerci son haftalarda benim modum da düşük ama iki uc gundur daha iyiyim

Ne guzel oyle bir etki bırakıyorsam coook mutlu oldum canım
Icin daralinca yazsana hemen bana canim ben burdayim genelde
Gerci son haftalarda benim modum da düşük ama iki uc gundur daha iyiyim
Yazarim tabiki de fazla sıkmak istemiyorum dertlerimle saati kac paraysa söyle psikolog hesabi yapalim
Senin modun neden düşük?

Yazarim tabiki de fazla sıkmak istemiyorum dertlerimle saati kac paraysa söyle psikolog hesabi yapalim
Senin modun neden düşük?
Olsun canım her zaman dinlerim
Benim modumun dusuk olmasinin bu hafta biraz reglle etkisi varmis birazda ne yapacagimi bilmemek moralimi bozuyor bazen canım

Aaa o kadar var mi daha, 23 nisan gecesi de ilk sahur yanlış hatırlamıyorsam, hesaplı başladınız o zaman
Aslinda 29 subatta bitecekti ama ben seviye 6 yi 2 hafta uzatmak zorunda kaldim. Orjinal takvim su sekildeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…