- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
piyanist var guzel, purge var o da cok iyi özellikle 2 ve 3.filmi seri şeklinde bu , forrest gump iyi, pk var o güzelFilm olsun canim dizimiz var da su an izleyesimiz gelmedivalla fantastik haric hersey olabilir fantastik olunca esim dalga geciyo
Haklisin kaptanim insan bunaliyo bi süre sonra. Sende de bi pozitif enerji var he ne zaman bana yazsan icim ferahliyo nedense
Evet ya sasirdim valla baya ucmussunuz bu hafta cünkü. Masallah çifter cifter eksi gördum ama neyse nasip degilmis 1.lik olsun siz gonlumun birincisisinizBizde 1. Oluruz dedik ama bebemmm olamadık malesef önümüzdeki maçlara bakacaz artık Hasibe bile kurtaramadı bizi
Gorende her gun geziyorum sanacak
Kar da eridi gitti sogugu kaldı
Aaa o kadar azmi kaldi inanmiyorum ne cabuk gecti bi sene yaAaa o kadar var mi daha, 23 nisan gecesi de ilk sahur yanlış hatırlamıyorsam, hesaplı başladınız o zaman
Tamam canim cok tesekkür ederim bakicam hemenpiyanist var guzel, purge var o da cok iyi özellikle 2 ve 3.filmi seri şeklinde bu , forrest gump iyi, pk var o güzel
Ne guzel oyle bir etki bırakıyorsam coook mutlu oldum canımHaklisin kaptanim insan bunaliyo bi süre sonra. Sende de bi pozitif enerji var he ne zaman bana yazsan icim ferahliyo nedense
Garibimin başımızdan ayrıldıgımı varGorende her gun geziyorum sanacak
Kar da eridi gitti sogugu kaldı
Yok yok hava atma 4 gündür evdeyim cikmadim disariAmaç o zatençok sosyetik gezgin kaptanımız var diye hava atacağım
Yazarim tabiki de fazla sıkmak istemiyorum dertlerimle saati kac paraysa söyle psikolog hesabi yapalimNe guzel oyle bir etki bırakıyorsam coook mutlu oldum canım
Icin daralinca yazsana hemen bana canim ben burdayim genelde
Gerci son haftalarda benim modum da düşük ama iki uc gundur daha iyiyim
Zaman cabuk geciyor gercekten gecen sene burdaydikAaa o kadar azmi kaldi inanmiyorum ne cabuk gecti bi sene ya
Aaa dogru dimiii ayy su an cok duygulandim. Zaten aglamaya yer ariyorum 2 3 gundür deZaman cabuk geciyor gercekten gecen sene burdaydik
Olsun canım her zaman dinlerimYazarim tabiki de fazla sıkmak istemiyorum dertlerimle saati kac paraysa söyle psikolog hesabi yapalim
Senin modun neden düşük?
Hep iyi olNe guzel oyle bir etki bırakıyorsam coook mutlu oldum canım
Icin daralinca yazsana hemen bana canim ben burdayim genelde
Gerci son haftalarda benim modum da düşük ama iki uc gundur daha iyiyim
Teşekkür ederim canım. Ama bitmedi şu hastalık bitsin hiçbirşey yapamıyorum toparlanıp tekrardan başlıycam.Tamam canım listeyi paylaşmadım daha hemen ekliyorum hayirli olsun mezuniyetin
Aaaaaa sahurda yanıma arkidişler buldummmmAaa dogru dimiii ayy su an cok duygulandim. Zaten aglamaya yer ariyorum 2 3 gundür de
Hatirladim sahurda falan da konusuyoduk vay be inanamadim cidden. Koca 1 yil gitmis
Ben kalmiyordum genelde sahura ,telefonu erken kapatiyordum sonra sabah mesajlari okuyordumAaa dogru dimiii ayy su an cok duygulandim. Zaten aglamaya yer ariyorum 2 3 gundür de
Hatirladim sahurda falan da konusuyoduk vay be inanamadim cidden. Koca 1 yil gitmis
Bugün yorma kendini artık canım30 dakika eliptik yapmıştım
Şimdi kalkar tekrar yaparım aslın da yapmayacaktım ama madem rakip olduk sporu fazlalaştırıyorum
Tamam canim duruma gore yeniden listeye ekleriz ❤Teşekkür ederim canım. Ama bitmedi şu hastalık bitsin hiçbirşey yapamıyorum toparlanıp tekrardan başlıycam.
Bu sene bende olurumAaaaaa sahurda yanıma arkidişler buldummmm
Evet ben uyumam geneldeAaaaaa sahurda yanıma arkidişler buldummmm
Evet hatirladimBen kalmiyordum genelde sahura ,telefonu erken kapatiyordum sonra sabah mesajlari okuyordum
Yok ben bugünden başlayacağımBugün yorma kendini artık canımyarın başlarız
Aslinda 29 subatta bitecekti ama ben seviye 6 yi 2 hafta uzatmak zorunda kaldim. Orjinal takvim su sekildeydiAaa o kadar var mi daha, 23 nisan gecesi de ilk sahur yanlış hatırlamıyorsam, hesaplı başladınız o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?