8. Takım * *153.etap sonuçları**
rukiye_38 ( 98,0 / 98,0 / 0,0 / 0,00% )
ayseceylin ( 61,0 / 60,5 / 0,5 / 0,82% ) eski üye
nilbera ( 64,3 / 64,0 / 0,3 / 0,47% )
seher yıldızı ( 78,6 / 79,5 / -0,9 / -1,15% )
selmay ( 55,4 / 55,6 / -0,2 -0,36% )
elimphia ( 86,2 / 85,4 / 0,8 / 0,93% )
8. Takım toplam kilo ( 443,5 / 443,0 / 0,5 / 0,11% )
kardeş takım size zahmet kontrol edermsnz
Saat 11: 30 u geÇtİ ve bugÜn ÇĞlene kadar burda olacaĞımı sÖyledİm ve kİlo bİldİrmryen arkadaŞlar var .... Bu hafta hepİnİzİ sabİt yazıyorum . İnŞallah bİldİrİm yapmama konusunda İyİ nedenlerİnİz vardır .
canımcım bişey olursa ben buralardayım
kaydirigubbakcemile5
Saat 11: 30 u geÇtİ ve bugÜn ÇĞlene kadar burda olacaĞımı sÖyledİm ve kİlo bİldİrmryen arkadaŞlar var .... Bu hafta hepİnİzİ sabİt yazıyorum . İnŞallah bİldİrİm yapmama konusunda İyİ nedenlerİnİz vardır .
Nazcım çok ama çok özür diliyorum tekrar..... Bundan sonra önceden olduğu gibi perşembe akşamından yapacağım bildirimimi..... Bugün dersim yok diye sabah bildirim yaparım dedim am elektrikler yoktu.... Sinirden kudurdum resmen....
Hepinizden tekrar çok özür diliyorum.
rica ediyorum sinemciğim senin geçerli bir nedenin var ve sen haftaiçi her fırsatta gelip bizimle paylaşımda bulunuyorsun . ama takımda olupta sadece cuma günü bildirim yapmaya gelenlerler . cuma günü gelebiliyorlarsa hafta içide gelebilirler takımda olmayan arkadaşlarımız bile daha çok paylaşımda bulunuyor . biraz sonra çıkıcam onun için listemi yapıp gönderdim canım .
rica ediyorum sinemciğim senin geçerli bir nedenin var ve sen haftaiçi her fırsatta gelip bizimle paylaşımda bulunuyorsun . ama takımda olupta sadece cuma günü bildirim yapmaya gelenlerler . cuma günü gelebiliyorlarsa hafta içide gelebilirler takımda olmayan arkadaşlarımız bile daha çok paylaşımda bulunuyor . biraz sonra çıkıcam onun için listemi yapıp gönderdim canım .
Tamam nazcım bende takrar çok özür diliyorum bu arada bende p.tesi akşam yola çıkacağım, cuma akşam ankarada olacağım 4 gün antalyadayım.. gerçi tekrar yazarım buradan gelemeyeceğim zaman....
Birinizin telefonunu alıp haftaya cuma günü bildirimi mesaj atarak telefondan yapsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?