Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben çıkıyorum kızlarr artık kocacık da kalktı bizde şöyle birtatil kahvaltısı yapalım:)
herkese mutlu günlerr

8. TAKIM * *153.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 98,0 / 98,0 / 0,0 / 0,00% )
AySeCeYlİn ( 61,0 / 60,5 / 0,5 / 0,82% ) eski üye
NİLBERA ( 64,3 / 64,0 / 0,3 / 0,47% )
SEHER YILDIZI ( 78,6 / 79,5 / -0,9 / -1,15% )
selmaY ( 55,4 / 55,6 / -0,2 -0,36% )
elimphia ( 86,2 / 85,4 / 0,8 / 0,93% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 443,5 / 443,0 / 0,5 / 0,11% )

kardeş takım size zahmet kontrol edermsnz

listen tamamdır azracığım . Bende birazdan bırakıcam . Kilo bildirmeyen arkadaşlar var . Gelmezlerse aynı yazacağım .

Saat 11: 30 u geÇtı ve bugÜn ÇĞlene kadar burda olacaĞımı sÖyledım ve kılo bıldırmryen arkadaŞlar var .... Bu hafta hepınızı sabıt yazıyorum . ınŞallah bıldırım yapmama konusunda ıyı nedenlerınız vardır .

canımcım bişey olursa ben buralardayım

kaydirigubbakcemile5

takimim takimim güzel takimim ben geldim.herkeze hayirli cumalar.bir haftqadirki giremiyorum bütün günümüz sabahtan geceye kadar bahcede ugrasmakla geciyor.diyetime hic dikkat edemedim ne geldiyse yedim yufkalar bükmeler griller hic sormayin ama bahcede calismam ise yariyor kilom 75,3
esim cuma namazina gitti gelene kadar burdayim.ben bir gecmise göz atim.

kızlar çok ama çok özür dilerim saat 10da uyandım elektrikler yok busaate kadar pc başında oturdum.....

Eğer çok gecikmediysem kilo bildirimini yapayım

53.8 / 53.4 /0.4 / %0.75

Nazcım çok ama çok özür diliyorum tekrar..... Bundan sonra önceden olduğu gibi perşembe akşamından yapacağım bildirimimi..... Bugün dersim yok diye sabah bildirim yaparım dedim am elektrikler yoktu.... Sinirden kudurdum resmen....

Hepinizden tekrar çok özür diliyorum.

rica ediyorum sinemciğim senin geçerli bir nedenin var ve sen haftaiçi her fırsatta gelip bizimle paylaşımda bulunuyorsun . ama takımda olupta sadece cuma günü bildirim yapmaya gelenlerler . cuma günü gelebiliyorlarsa hafta içide gelebilirler takımda olmayan arkadaşlarımız bile daha çok paylaşımda bulunuyor . biraz sonra çıkıcam onun için listemi yapıp gönderdim canım .

Tamam nazcım bende takrar çok özür diliyorum bu arada bende p.tesi akşam yola çıkacağım, cuma akşam ankarada olacağım 4 gün antalyadayım.. gerçi tekrar yazarım buradan gelemeyeceğim zaman....

Birinizin telefonunu alıp haftaya cuma günü bildirimi mesaj atarak telefondan yapsam olur mu?

haklisin canim bu tas kafami yardi.ama gecekten bu hafta gercekten bütün gün bahcedeydik.esim izne cikti bahceyi bitirelim diye.aksam eve gelincede cay yap kahve getir cocuga bak yemin ederim sana hic halim kalmiyor zaten gelis saati 22 -23 den önce olmuyor.ALLAHtan pazartesi is basi yapicak kurtuluyorum.
hepinizden cok özür diliyorum bu hafta icin ama haftaya hersey normale dönüyor:kedi:

ha birde cuma günü yani bugün nasil girdime gelince esim cuma namazina gitti camiye.giderken senide bahceye birakim dedi ama ben birikmis camasirlar var onlari makinaya atim evi toplayim iste baane cikardim.öyle iste.

olur canım neden olmasın ben özelden numaramı yazarım oraya mesaj atabilirsin .

Evetttt kimsecikler yok bugün takımın çoğunun tatil planları vardı..... opuyorumnanaktan

Bende birazcık çıkıp yürüyüş yapayım bari......

Canlar sabah babamın tansiyonu yükseldi apar topar hastahaneye gitmek zorunda kaldık, yazmadım kilo bildirimimi. 11.30 gibi eve geldik ama tam o arada kk ne bağlandım başlığı açarken tekrar bağlantım koptu yazamadım size , çok özür dilerim, öyle korktum ki sabah babam için :sinifsinif: şimdi iyi şükürler olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…