- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
Kıyamammmmm ben seninle kavga edermiyimmmm hiiiiççç, ama nuro varya yeni bilinmeyen ve alınamayan kupalar servisi numarası vermiş telekom 11828
Ayyyyy öleceğim gülmekten yaaaaa
bak şimdi hayatım (19+07=26) (3-1=2) (26+2 =28 :jeyyar:lülülülülülüsırnaşık şey matematiiiiiik yalannnn söylemeeezzzzzz 28 yıllll yahuuuu en son kupayı aldınızda televizyonlar siyah beyazdı düşün artııııık şakkıdı:dance:
Şeniz
benim halimi bir görseniz kucağımda 1112 sayfalık bir test kitabı bir yandan soru çözüyorum sabahtan beri bir yandanda gruba bakıyorumkaydirigubbakcemile3 bayadır evde değildim bütün gün bugün böyle takılıyorum
Ohcanımadeysİn delimisin sen vücudun çok güzel gözüküyor resimde sen arkadaşlarını takma kafana canım benim..... opuyorumnanaktan
Gözdemmmm illaki burdan bulaşacaksın dimi biz Fenerbahçelilere, şampiyonlukta türkiye kupasında hatta şampiyonlar ligine katılma ihtimali kalmamış bir takımın taraftarı olarak çok ayıp çok.....
Sen fenerbahçenin Türkiye Kupasını alamadığı yılı hesaplamadan önce enson FENERBAHÇEMİ ne zaman yenebilmişsiniz bir onu hesaplamaya çalışsana.... zemuszemus
sen en azından test çözebiliyosun ben bıraktım bu aralar dersleri tamamen bilmiyorumkismile
Ohcanımadeysİn delimisin sen vücudun çok güzel gözüküyor resimde sen arkadaşlarını takma kafana canım benim..... opuyorumnanaktan
Gözdemmmm illaki burdan bulaşacaksın dimi biz Fenerbahçelilere, şampiyonlukta türkiye kupasında hatta şampiyonlar ligine katılma ihtimali kalmamış bir takımın taraftarı olarak çok ayıp çok.....
Sen fenerbahçenin Türkiye Kupasını alamadığı yılı hesaplamadan önce enson FENERBAHÇEMİ ne zaman yenebilmişsiniz bir onu hesaplamaya çalışsana.... zemuszemus
ben ders çalışmaya yeni başladım da ondan canım ekimden beri dersshaneye gidiyorum 2 soru çözmüş değildim. staj okul kurslar fln derken endimi kpssye adapte edemiyordum şimdi biraz rahtladım hem alese hem kpssye olsun diye mat. çalışıyorum 2 ay sıkıcam dişimi artık senee bırakmak istemiyorum bu Kpssyi
kızlar artık ben çıkıyorum kocişin arkidişinin düğünü var ist.da oraya gitcek ona bir şeyler bakıcaz hediye fln. birde kermes varmış yine strazburg cad. ihh'nınmış bu da ona uğrarız vakit olursa yarın görüşmek üzere, iyi akşamlaropuyorumnanaktan
valla azönce bişeyler almaya dışarı çıktığımda eczanenin önünden de geçtim alsammı bi tane dedim sonrada negatif çıksada 5 gün sonra tekrarlarım diye düşünüp almamaya karar verdim :) çok ilgili olmamaya çalışıyorum geleceği varsa öyle de böyle de gelir nasıl olsa bebiş :)
GÜnaydın ablam hoŞgeldİn .
kaydirigubbakcemile3 işte insan görmüş geçirmiş olunc a böyle bir iki cümleyle özetleyiveriyor durumu bizde uzatıp duruyoruzkaydirigubbakcemile3
günaydınlar ablacım
Günaydın....opuyorumnanaktan Ben hiç bir zaman böyle bir durum yaşamayacağım sanıyordum.... Artık beynimde çözdüm diye bir güven gelmişti kendime, ama anladımki o kadar güven boşunaymış her zaman irademizle savaşmamız lazım....
melekim doğum günün kutlu olsun ablamm nice senelere sevdiklerinlee el ele omuz omuzaaa Şeniz
hemen git albence şimdiki testlerrr harikaaa varsa kesin beklemeden öğrenirsin tatlımm Şeniz
saol canım...ayrıca fener için söylediklerinede sonuna kadar katılıyorum.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis vereliniortak
vay beee ne kaddem çok fenerli varız takımdasositosositocanım bende kpss çalışıyorum ama zor oluyor adapte olamıyorum küçük kızım var 14 aylık çok engel oluyor..uykuna göre oturup çalışmam gerekiyor..aslında sabah erken kalksam olcak ama o kadar yoruluyorumki 8 de anca kalkabiliyorum((
oy oy ailesini de özlermş, evliliğin ıssız yanı bu galiba, alışmalıyız ama bende sadece kocamla kutladım:gitme: neyse deşme yaramı meleğim ama çok şükür kocalarımız var bak yalnız değilsin bizler varız üzülme olur mu:teselli:sağol ablam
tek başıma bir doğum günü işte kimse yok yanımda
gaza getirmeye çalışıyosunuz beniiiilmaz: kanmaaaaamm a.s
kocam da yok canımcım ya çalışıyor
yaaa normalden geç mi çıkacak mesaisi mi varki
geç geliyor canım benim eşim ,bu akşam daha bir çok koydu sanki yanlızlık:çok üzgünüm:
Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar
Yeryüzünde sizin kadar yalnızım
Bir haykırsam belki duyulur sesim
Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım
Kaderim bu, böyle yazılmış yazım
Hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm
Bir yalnızlık şarkısı söyler sazım
Tatmadığım zvek kalmadı dünyada
Hangi kalbe girdimse kaldı izim
Taşa geçer, kendime geçmez sözüm
yaaaaa
üzme kendini sağlıklısın sıhhatlisin seni seven bir kocan var yakında gidersin ailenin yanına daAllah başka dert vermesin. dinleme öyle şarkılar boşver sen ne dinle hmmm
amann salla dertleri amman unut her şeyi her şey güzel olacak bak gör sen(böyleydi di mi yanlış yazmadımkaydirigubbakcemile3)
elifcim nerelisin hangi üniden mezunsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?