Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ohcanımadeysın delimisin sen vücudun çok güzel gözüküyor resimde sen arkadaşlarını takma kafana canım benim..... opuyorumnanaktan

Gözdemmmm illaki burdan bulaşacaksın dimi biz Fenerbahçelilere, şampiyonlukta türkiye kupasında hatta şampiyonlar ligine katılma ihtimali kalmamış bir takımın taraftarı olarak çok ayıp çok.....
Sen fenerbahçenin Türkiye Kupasını alamadığı yılı hesaplamadan önce enson FENERBAHÇEMı ne zaman yenebilmişsiniz bir onu hesaplamaya çalışsana.... zemuszemus

sen en azından test çözebiliyosun ben bıraktım bu aralar dersleri tamamen bilmiyorumkismile

aa ben yaşa göre ideal kilo hesapladan baktım 2 kilo vermelisiniz ideal kilo 55 diyo hadiyaa dedim
ben başka yerden baktığımda 49-51 diyodu

ben ders çalışmaya yeni başladım da ondan canım ekimden beri dersshaneye gidiyorum 2 soru çözmüş değildim. staj okul kurslar fln derken endimi kpssye adapte edemiyordum şimdi biraz rahtladım hem alese hem kpssye olsun diye mat. çalışıyorum 2 ay sıkıcam dişimi artık senee bırakmak istemiyorum bu Kpssyi

kızlar artık ben çıkıyorum kocişin arkidişinin düğünü var ist.da oraya gitcek ona bir şeyler bakıcaz hediye fln. birde kermes varmış yine strazburg cad. ihh'nınmış bu da ona uğrarız vakit olursa yarın görüşmek üzere, iyi akşamlaropuyorumnanaktan

saol canım...ayrıca fener için söylediklerinede sonuna kadar katılıyorum.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis vereliniortak

canım bende kpss çalışıyorum ama zor oluyor adapte olamıyorum küçük kızım var 14 aylık çok engel oluyor..uykuna göre oturup çalışmam gerekiyor..aslında sabah erken kalksam olcak ama o kadar yoruluyorumki 8 de anca kalkabiliyorum ((

hemen git albence şimdiki testlerrr harikaaa varsa kesin beklemeden öğrenirsin tatlımm Şeniz

GÜnaydın ablam hoŞgeldİn .

hoşbulduk tatlımda biraz geç hoşbulduk oldu tam size seslendim sabah kapı çaldı kızlar ders çalışmaya eve geldilerr
karınlarını doyurup sonrada evden çıkmam gerektiii :1no2:

kaydirigubbakcemile3 işte insan görmüş geçirmiş olunc a böyle bir iki cümleyle özetleyiveriyor durumu bizde uzatıp duruyoruzkaydirigubbakcemile3

günaydınlar ablacım

yaniii değirmende ağartmadık saçlarımızıı sositososito

of ulem offff -tatlicadiarzu-

melekim doğum günün kutlu olsun ablamm nice senelere sevdiklerinlee el ele omuz omuzaaa Şeniz

saol canım...ayrıca fener için söylediklerinede sonuna kadar katılıyorum.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis vereliniortak

vay beee ne kaddem çok fenerli varız takımdasositososito
sağol ablam

tek başıma bir doğum günü işte kimse yok yanımda
oy oy ailesini de özlermş, evliliğin ıssız yanı bu galiba, alışmalıyız ama bende sadece kocamla kutladım:gitme: neyse deşme yaramı meleğim ama çok şükür kocalarımız var bak yalnız değilsin bizler varız üzülme olur mu:teselli:

gaza getirmeye çalışıyosunuz beniiii lmaz: kanmaaaaamm a.s

maşallah ne irade var sende ben şimdiye kaç test yapmıştım dünden başlayarak:roflol:

bu araada bnim kocanın kıl bie müşterisi son dakikada iş getirmiş. hazırlandım çoraplarım bile ayağımda(ki ben dışarıya çıkmaan 1dk fln önce çorap giyerim normlade pek sevmeyiz birbirimzi) bekliyorummirmirmirmir:çok üzgünüm:

yaaa normalden geç mi çıkacak mesaisi mi varki

geç geliyor canım benim eşim ,bu akşam daha bir çok koydu sanki yanlızlık :çok üzgünüm:

Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar
Yeryüzünde sizin kadar yalnızım
Bir haykırsam belki duyulur sesim
Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım

Kaderim bu, böyle yazılmış yazım
Hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm
Bir yalnızlık şarkısı söyler sazım

Tatmadığım zvek kalmadı dünyada
Hangi kalbe girdimse kaldı izim
Taşa geçer, kendime geçmez sözüm

yaaaaa
üzme kendini sağlıklısın sıhhatlisin seni seven bir kocan var yakında gidersin ailenin yanına daAllah başka dert vermesin. dinleme öyle şarkılar boşver sen ne dinle hmmm
amann salla dertleri amman unut her şeyi her şey güzel olacak bak gör sen(böyleydi di mi yanlış yazmadımkaydirigubbakcemile3)

efkarlandım bak

ağlar ağlar otururum ben bu akşam artık mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…