Şeniztakımlar arasında en çok paylaşım ve motivasyon bizim takımda ver diyebilirim . Bizim takım çok hareketli seviyorum beya takımımdaki cadıları ve ablalarımı
tabi canım hiç fark yok, sen giy o ilk resimdeki şortunla t-shirtünü farkı anlarsın o zamankaydirigubbakcemile2 nasıl gitmiş göbişin bacaklarınyeni foto ekledim suuracım ama pek bi fark yok gibi görünüyo yaaa :)
Nuro yıĞenımız gelıyormu suura sormuŞtu ama gÖrmedın galıba
valla yeğen geliyomu bilmem ama regl gelmedi henüz :kedi:
Gözleriiiiiiiiiiii aşkaaaaaaaaaaa güleeeeeeeeeeeen tazeee sööğüüüüüüt dalısııııııııııııııınnnn, nurocugum bugün bu şarkıyı sana armağan eder gözlerinden öperim lülülülülülü
bekleyelim bakalım bir kaç gün . Dualarım regli olmamandan yana olacak nurom .
Kıyamammmmm ben seninle kavga edermiyimmmm hiiiiççç, ama nuro varya yeni bilinmeyen ve alınamayan kupalar servisi numarası vermiş telekom 11828
Ayyyyy öleceğim gülmekten yaaaaa
bak şimdi hayatım (19+07=26) (3-1=2) (26+2 =28 :jeyyar:lülülülülülüsırnaşık şey matematiiiiiik yalannnn söylemeeezzzzzz 28 yıllll yahuuuu en son kupayı aldınızda televizyonlar siyah beyazdı düşün artııııık şakkıdı:dance:
amanın helecanlandım şincik yarın sabah test yapsan yaaaa hadi inş olmazsın regl açarsın yolu bizde arkandan gelirizsırnaşık şeyvalla yeğen geliyomu bilmem ama regl gelmedi henüz :kedi:
bu arada hilalcim fotonu gördüm ve vucudunda anormallik olmadığına karar verdim :) süpersin bence.. bence yağlarından değil o arkadaşlarından arın :roflol:
amanın helecanlandım şincik yarın sabah test yapsan yaaaa hadi inş olmazsın regl açarsın yolu bizde arkandan gelirizsırnaşık şey
alkisalkisalkis bencedevereliniortak
valla azönce bişeyler almaya dışarı çıktığımda eczanenin önünden de geçtim alsammı bi tane dedim sonrada negatif çıksada 5 gün sonra tekrarlarım diye düşünüp almamaya karar verdim :) çok ilgili olmamaya çalışıyorum geleceği varsa öyle de böyle de gelir nasıl olsa bebiş :)
istanbul eğitim ve araştırma hastanesi sitesinde hesaplattım.. beden kitle ındeksim 25. normal kiloluymuşum. ama idealim 50-55 mişşş akannehir
hadi bakalım bsaredelim senin sabrın taşana kadar bekleyelimkaydirigubbakcemile3 hayırlısı inş.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeakannehir
bana ideal 59-60 diyor sana nasıl 50-55 derkafamçokkarıştı
bende vaz geçtim okumakten bune len .
bende vaz geçtim okumakten bune len .
benim yaptığım adrestemi yaptın? google'a beden kite endeksi yaz arattır. ilk çıkan adres istanbul eği.araştırma hastanesinin adresi. orada hesaplat bak..bende öğrenince şok olsum.
suuracım siz bebek düşünüyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?