Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

takımlar arasında en çok paylaşım ve motivasyon bizim takımda ver diyebilirim . Bizim takım çok hareketli seviyorum beya takımımdaki cadıları ve ablalarımı
Şeniz

benim halimi bir görseniz kucağımda 1112 sayfalık bir test kitabı bir yandan soru çözüyorum sabahtan beri bir yandanda gruba bakıyorumkaydirigubbakcemile3 bayadır evde değildim bütün gün bugün böyle takılıyorum

yeni foto ekledim suuracım ama pek bi fark yok gibi görünüyo yaaa :)
tabi canım hiç fark yok, sen giy o ilk resimdeki şortunla t-shirtünü farkı anlarsın o zamankaydirigubbakcemile2 nasıl gitmiş göbişin bacakların

Nuro yıĞenımız gelıyormu suura sormuŞtu ama gÖrmedın galıba

ben sordum,melek sordu,simoş sord şimdi Naz da sormuş olduaklinialirimsmilebilmiyorumkismile

geçmişte çok konuşmuşsunuz kızlar yaa oku oku bitmez bunlaaarrr bende okumaktan vazgeçtim :) ama simoşum bana hediye ettiğin şarkıya karşılık bende sana bi şarkı borcum olsun şekerim elbet bende sana ederim bi şarkı :)

bekleyelim bakalım bir kaç gün . Dualarım regli olmamandan yana olacak nurom .

sağol nazcım hayırlısı bakalım.. :)

way way waayyyy çoluk çocuğun maskarası olduk wayyyy wayy.. :mymeka:

bu arada hilalcim fotonu gördüm ve vucudunda anormallik olmadığına karar verdim :) süpersin bence.. bence yağlarından değil o arkadaşlarından arın :roflol:

valla yeğen geliyomu bilmem ama regl gelmedi henüz :kedi:
amanın helecanlandım şincik yarın sabah test yapsan yaaaa hadi inş olmazsın regl açarsın yolu bizde arkandan gelirizsırnaşık şey

bu arada hilalcim fotonu gördüm ve vucudunda anormallik olmadığına karar verdim :) süpersin bence.. bence yağlarından değil o arkadaşlarından arın :roflol:

alkisalkisalkis bencedevereliniortak

amanın helecanlandım şincik yarın sabah test yapsan yaaaa hadi inş olmazsın regl açarsın yolu bizde arkandan gelirizsırnaşık şey

alkisalkisalkis bencedevereliniortak

valla azönce bişeyler almaya dışarı çıktığımda eczanenin önünden de geçtim alsammı bi tane dedim sonrada negatif çıksada 5 gün sonra tekrarlarım diye düşünüp almamaya karar verdim :) çok ilgili olmamaya çalışıyorum geleceği varsa öyle de böyle de gelir nasıl olsa bebiş :)

anam bunlar delirmiş!!!!! ideal kilom 50-55 miş.... ben hiç bir zaman bu kiloya ulaşamaaammmmm mafoldumben

istanbul eğitim ve araştırma hastanesi sitesinde hesaplattım.. beden kitle ındeksim 25. normal kiloluymuşum. ama idealim 50-55 mişşş akannehir

hadi bakalım bsaredelim senin sabrın taşana kadar bekleyelimkaydirigubbakcemile3 hayırlısı inş.

istanbul eğitim ve araştırma hastanesi sitesinde hesaplattım.. beden kitle ındeksim 25. normal kiloluymuşum. ama idealim 50-55 mişşş akannehir

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeakannehir
bana ideal 59-60 diyor sana nasıl 50-55 derkafamçokkarıştı

hadi bakalım bsaredelim senin sabrın taşana kadar bekleyelimkaydirigubbakcemile3 hayırlısı inş.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeakannehir
bana ideal 59-60 diyor sana nasıl 50-55 derkafamçokkarıştı

benim yaptığım adrestemi yaptın? google'a beden kite endeksi yaz arattır. ilk çıkan adres istanbul eği.araştırma hastanesinin adresi. orada hesaplat bak..bende öğrenince şok olsum.
suuracım siz bebek düşünüyomusunuz?

bende vaz geçtim okumakten bune len .

aeben ablacım biz gözdemle montiye başlıyoruz yarın bu haber var sonraa özgenin bebişi normal doğurmayı düşündüğünü öğrendik, sonra hilal resimlerini koydu ve onu fazla kilosunun olmadığına ikna ettik, sultanım geldi rus gelinleri olcekmiş bir de nuro bebek doğursun sıra bize gelsin diye dört gözle bekliyoruzkaydirigubbakcemile3

banda öyle dedi ama onlaruçmuş ben başka siteden baktım 59 diyor. ben çok önce bir dietisyene gitmiştim benim kemik yağ oranıma bakarak 68 en fazla 65 sana iyi demişti ben babama çekmişim de biraz eşimden daha büyük ellerim bacaklarım vardır.kaydirigubbakcemile3
yaa ben 50 kilo olamam çünkü yağsız vücut ağırlığım 55 kilo benimkaydirigubbakcemile3
düşünüyoruz artık canım yoksa benim bebiş babaya dede diycek eşim aralıkta 30 olacak dakaydirigubbakcemile3
ama ben suriye bursunu kazandım ekimden mayısa kadar nasipse şamda olucam işte hamileliğin son 3 ayımı türkiyede olacak şekilde denk getirmeye çalışcaz şimdilik plan bu ama konu bebiş olunca plan tutmuyor biliyorsun hayırlısı neyse o olsun diyoruz:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…