Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

balıkesirliyim canım ege mezunuyum
benim ünş hayatımdaki en samimi arkadaşımda balıkesirli o ilahiyat okuyor ankarada,merlezd oturuyolar ama yazlıkları varmış nerdeydi adını unuttum. sanırım balıkesirin ilçeleri merkezden daha güzel
sen izmirde okumuşsun ne güzel, ordan da evlenmişsinaklinialirimsmile

suram saggol özet için ....okadarını okudum sanırım ama resimleri görmedim ..

elifim oy kuzum benim yanlız deyilsin fıstık bizler varız ...

iyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menümü yazaym hemen.
UYANINCA
1bardak ılıksu 6kurukayısı
KAHVALTI
domates,maydanoz
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
1.5 dilim t.b.ekmk
ÖĞLE
1tabak haşlama et yağsız
fırında pişmş kabak biber yoğurtlu
ARA
erik elma
AKŞAM
yoğurtlu patlıcan salatası
domatesli spagetti yoğurtlu
GECE
tarçınlı süt
SPOR
1saat pedal çevirdm
az sonrada bantta yürücm 1saat
50 mekik

afiyet olsun ablası .
menün güzel ve gayet doyurucu olmuş ...cokacimcoook

Suuracm ilahiyat fakültesndemi okuyosn tatlm
yok ablacım Arapça Öğretmenliği benimki arkadaşım ilahiyatta okuyordu

bugün kayınvalidemin de doğum günüymüş

kaydirigubbakcemile3 vay bee boşuna gelin kaynanaya çeker dememişlerkaydirigubbakcemile3

kızlar şimdi geldi kocam ben çıkıyorum müsadenizle ilk fırsatta burdayım öptüm hepiniziŞeniz

yeğenm adapazarı ilahiyat fakültesnde okuyrda suuracm.son sınıf mezun oluyr busene.okadar çok seviyrki okulunu hocalarnı ,ben kıskanym bazen bizden çok sevion hocalarnı diekaydirigubbakcemile3

aeben naber tatlm.valla monti linkine pek yazamyorm canm yaa.
arada okuyrm ama tükkan çok kalabalk.çoğunu tanımym.
dün ablam seda sayanın programnı izlemş.bugn aradı beni.seda sayan platesle zayfkamş ama top değil spor aleti şeklnde dedi.bi araştr dedi bana.bahsettiği bilirsn power plate. güya haftada 3gün 15 dakika bu aleti kullnmak yeterli oluomş.uzun saatlr yorucu egzrszlr yapmaya gerek yokmuş.
tam ablama göre tembel işi.yarn arymda söyliimkaydirigubbakcemile3

BU GÜNÜN MENÜSÜ ..
YARIN CUMA BAKALIM NE KıLOLAR VERıLECEK ...

7.00 ......7 ÇıLEK
8.00....lorlu (%1 yağlı) maydonozlu omlet....salatalık .domates .

13.30...tavuk mantarla ... sogan.. maydonoz ..
1 dlm peynir (%2.5 yağlı) 3 yeşil zeytin ....

17.00 .1 kase marmelatlı. yogurt ....

20 30.... tonlu, lorlu salata .....(pek kafiyeli oldu) havalar ısındı güzel gidiyor salata

80 dk saat yürüyüş . 200 ip atlama ..
20 dk pilates ..

2.5 tl su .....

bu ara hepiniz astınız monti linkini 2 gündür kimse yok .klava:çeneniz takımda çalışıyor ...eyvahedigeldismile

o alati bilmiyorum ama pilatesin daha yogun yapılan halidir mutlaka . kaslar üzerine çalışıyordur dogrumu ??

pilates kl yaktırmaz fazla ama kas geliştirdigi için siz gece uyuken bile kaslarınız yağ yakar .yerimseniben ve fit durmanızı saglar . şekil A gördügünüz gibi.:roflol: ŞAKA Bİ YANA SPOR YAPINDA SAKATLANMADAN NE YAPARSANIZ YAPIN ...kaydirigubbakcemile3
bide sede sayan kilolumuyduki zayıflamış ...sırnaşık şey. daha öncede boy boy reklemları vardı elma kromla lgili...sempatiksalakcinni

eger hiç diyet yapmayan ve spor yapmayan biriyse kilo verir belki ama bol sporve bol diyetli bir geçmişi olan birine ne kadar kilo verdirir orası muamma işte .... şahsen ben helede havalar ısınalı yürüye yürüye Şam a varırdım herhal ..:roflol: AMA TIK YOK İNEMEDİM 62 DEN .kafamçokkarıştı bu bünye ve kişiye göre degişir ablam ya sen z aten baya spor yapıyorsun ...:uhm:

bende menümü yaziiim

sabah
domates salatalık maydonoz lor,peynir yeşil çay

öğle
salata biber yoğurtlaması çorba

akşamda aynısı

aralarda elma ve armut yedim 2 lt su içtim..
sporumu yaptım

:icecream:
hayırdır sende mi boğasın yoksam,
yaaaa dondurmaaa

bende menümü yaziiim

sabah
domates salatalık maydonoz lor,peynir yeşil çay

öğle
salata biber yoğurtlaması çorba

akşamda aynısı

aralarda elma ve armut yedim 2 lt su içtim..
sporumu yaptım

afiyet olsun canım gayet güzel menün yalnız sabah ekmek yemiyrmusun kahvaltıda?

naptın 63e düşmekte kararlı mısın?

takımlar arasında en çok paylaşım ve motivasyon bizim takımda ver diyebilirim . Bizim takım çok hareketli seviyorum beya takımımdaki cadıları ve ablalarımı

bizde seni çok seviyoruzzzzz nazlımmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…