benim ünş hayatımdaki en samimi arkadaşımda balıkesirli o ilahiyat okuyor ankarada,merlezd oturuyolar ama yazlıkları varmış nerdeydi adını unuttum. sanırım balıkesirin ilçeleri merkezden daha güzelbalıkesirliyim canım ege mezunuyum
ŞenizŞenizŞenizŞeniz iyiki dogmussun ,,iyiki burdasın ,,, seni çok seviyoruz ......ŞenizŞenizŞenizcanım ablam ya Şeniz
afiyet olsun ablası .iyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menümü yazaym hemen.
UYANINCA
1bardak ılıksu 6kurukayısı
KAHVALTI
domates,maydanoz
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
1.5 dilim t.b.ekmk
ÖĞLE
1tabak haşlama et yağsız
fırında pişmş kabak biber yoğurtlu
ARA
erik elma
AKŞAM
yoğurtlu patlıcan salatası
domatesli spagetti yoğurtlu
GECE
tarçınlı süt
SPOR
1saat pedal çevirdm
az sonrada bantta yürücm 1saat
50 mekik
siz topdan sülelecek bogasınız yane .kaydirigubbakcemile3bugün kayınvalidemin de doğum günüymüş
yok ablacım Arapça Öğretmenliği benimki arkadaşım ilahiyatta okuyorduSuuracm ilahiyat fakültesndemi okuyosn tatlm
bugün kayınvalidemin de doğum günüymüş
bu ara hepiniz astınız monti linkini 2 gündür kimse yok .aeben naber tatlm.valla monti linkine pek yazamyorm canm yaa.
arada okuyrm ama tükkan çok kalabalk.çoğunu tanımym.
dün ablam seda sayanın programnı izlemş.bugn aradı beni.seda sayan platesle zayfkamş ama top değil spor aleti şeklnde dedi.bi araştr dedi bana.bahsettiği bilirsn power plate. güya haftada 3gün 15 dakika bu aleti kullnmak yeterli oluomş.uzun saatlr yorucu egzrszlr yapmaya gerek yokmuş.
tam ablama göre tembel işi.yarn arymda söyliimkaydirigubbakcemile3
siz topdan sülelecek bogasınız yane .kaydirigubbakcemile3
hayırdır sende mi boğasın yoksam,:icecream:
bende menümü yaziiim
sabah
domates salatalık maydonoz lor,peynir yeşil çay
öğle
salata biber yoğurtlaması çorba
akşamda aynısı
aralarda elma ve armut yedim 2 lt su içtim..
sporumu yaptım
takımlar arasında en çok paylaşım ve motivasyon bizim takımda ver diyebilirim . Bizim takım çok hareketli seviyorum beya takımımdaki cadıları ve ablalarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?