Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sen takma bu kadar boyun kısa olsa bile BMI in 21 ki süper bir rakam zayıf grubuna giriyorsun

bence senin sorunun tamamen sporla ilgili aslında zayıfsın ama etin sıkı değil galiba spor yapıp fit görünmen gerek

Ohcanımadeysın son yazdıĞım mesajı ÇÖpe atıyorum delı mısın sÜper gÖzÜkÜyorsun ıncecık hıÇ takma o kılo aldın dıyen arkadaŞını gÖrdÜĞÜnde ondan Önce davran ve Şekerım kılo mu aldın dıye sen sÖyle bence:)

Hilalciğim ya sen ciddimisin ? Nerene vereceksin ya, gayette havalı ve hoş duruyorsun inan, bedenindeki ölçüsüz dediğin yerler de kıyafet manevralarıyla kapatılır bunda ne var? Sen bunu kiloluyum diye dert ediyorsan benim ölmem lazım :sinifsinif:

Ösgeeee salı günü de en yakın arkadaşım doğum yapacak, antalyada... onunda kızı olacak, defne koyacağız kısmet olursa adını, senin cok yakın dimi canım, normal mi düşünüyorsun

ne yakını hayatım ben 2 haftadır ha bire tıkınıyorum en az 5 kg almısımdır bu aksam korka korka tartılacağım, dünyanın kg su var aramızda ama ikimizde 65 lerde kapatacağız inşallah bu sene kışı hihoyyyt yaşasın monti kardeşliğiiiiihihoyyyt benim hiç bilgim yok incelemeye başlayacağım monti topiğini...Ayrıca disiplinli ve sorumluluk sahibi sıfatlarını da çok teşekkür ederek kabul eder, birde şımarırım delikafadulden:asigim:

Dikkatliiiiiiiiiiiii yavruuukuuuş, bende tam onu soracaktım,oldunmu regli nuro? :uhm:
walla ben çıkardım Nuro beni kazma kürekle kovalayacak burdan herkese yaymışım diye:bbo: aaa çok merak ettim napim ilgi alanıma giriyor artık bu konularsengözlerimebaksanab

Ösgeeee salı günü de en yakın arkadaşım doğum yapacak, antalyada... onunda kızı olacak, defne koyacağız kısmet olursa adını, senin cok yakın dimi canım, normal mi düşünüyorsun

:uhm:

katılcanalkisalkisalkis
fıstığım sen o arkadaşlarından dolayı takmışsın kafana yoksa sende bişey yok inan
valla keyfim yerine geldi :))birden 21 bmi yetmiicek gene şişko durucam gibi geldide hayıflandım sen bakma onlara bak ben 5.5 kilomu ne verdim 1 ayda kimse anlamadı arkadaşlarımdan sadece bikaç kişi kızdı çok kilo verdin sen aaa diye
takılma ama 58 istiyosanda öyle ol

kuaföre gittim 30000 bakımı yaptırdım sabah sabah röflem baya uzamıştı neyse hallettim boshayallersmile
gelirkende tavuk döner le salata aldım bide ayranla götürdüm acıkmışım valla eve gelip kendime yemek hazırlııcak halim yoktu
yanımdaki hatunda diyoki sen çok katısın nası doycan onla
ah eve geldim andım onu kaldı bile dönerin sonu:))

takma kafana son aldığın kilocuklar hemmen gider merak etme sen azıcık proteine ağırlık verirsin birazda fazladan spor yaparsan yetişirsin hatta geçersin beni,evet kuzum bu yıl sonu 65 olcam ocaktan itibaren almaya başlıycam bebişimle inşşşşşş:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

bu arada gerçekten disiplinli ve sorumluluk sahibisin şımarabilirsinyerimseniben ben arkadaşlarımdan görüyorum bu kadar dikkatli değiller, nerde akşam ordasabah Allah korusun:Saruboceq:

Çok güzel bir isim normal olacak tatlım yarın dr gidieceğim belli olur ne zaman olacağı inşallahhh her an bekliyorummyerimseniben

30000 bakımımıkaydirigubbakcemile3 güle güle kullan maytap
walla ben cesaret edip bir kere saçmın 2ton koyusuna boyayabildim saçımı ondada kendi saçım uzasın diye 4 gözle bekledim röfle imkansız gözüküyor bana:bbo:

Monti amcam beni doyuruyor deseydinkaydirigubbakcemile3

inşallah canım . bebişinle beraber alırsın kilocukları benide alın aranıza benide denetleyin vurun kafama oklavaları monti amcamla tam gaz yola devam .

İnşallahhhh bebeğimiiizzz ocakta olursa demekki ekimde doğaar ve benim gibi terazi burcu oluuuur yaşasıııın bayanssulusmile Tamam şımarıyorum hayatım sempatiksalakcinni:icecream:

Çok güzel bir isim normal olacak tatlım yarın dr gidieceğim belli olur ne zaman olacağı inşallahhh her an bekliyorummyerimseniben

Durmuzu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ,ismi gibi ömrü de dupduru, ak pak, tertemiz ve su gibi akıcı geçsin :CüvCüv::Saruboceq:

kızlar gerçekten sözleriniz beni çok mutlu etti.
hani bazıları olur ya kendinin zayıf olduğunun farkındadır ama sırf başkalrı söylesin diye aaa ben şişmanım der.sinir olurum öylelerine.öyle bir durumda gibi oldum siz böyle deyince..ama gerçekten kendimi kilolu görüyorum demek benim hain arkadaşlar gerçekten psikolojimi bozmuşlar...

hele biri vardı benimle aynı boydaydı yani 1.72-173 falandı.52 kiloydu..bende hep 62 lerde gezerdim bazen kilo alır 65-66 olrdum..bu 55 oldumu aaa ben 55 kilo oldum hayyyyvan gibi oldum kızımm derdi..bende bön bön bakardım..55 le hayvan oluyorsa acaba ben hangi kategoriye giriyorum
düşünün artık nasıl psikolojim bozuldu (

inşallah canım . bebişinle beraber alırsın kilocukları benide alın aranıza benide denetleyin vurun kafama oklavaları monti amcamla tam gaz yola devam .

yok Nazcım vurmayız oklava fln, sen zaten süper motive oldun Allah bozmasın
gel kaptanım birbirimizi denetliycez inş sende bizi denetle, bizim takımcak her hafta birinci olmamız lazım:hooray:

hadi hayırlısıyla inşAllah tez zamanda sıkıntısız sorunsuz inşAllah:Saruboceq:

İnşallahhhh bebeğimiiizzz ocakta olursa demekki ekimde doğaar ve benim gibi terazi burcu oluuuur yaşasıııın bayanssulusmile Tamam şımarıyorum hayatım sempatiksalakcinni:icecream:
ayy alemsin gözdem hemmen de ne zaman doğacağını fln hesaplamış benimki bir hayal işte ben çok kurarım böyle Rabbim hayırlısıysa gerçekleştirsin inş.

Allahım ne deliler var şu dünyada ama hep bu tvler bu hale getiriyor bizi küçücük bebeler yok kalçam var göbeğim sarktı selülitim olmasın diyor daha da ilkokula gidiyorlarkafamçokkarıştı
kuzum en artık bir annesin her şeyden önemlisi senin sağlıklı olman demekki senin vücudun bu kiloda oluyor ve bence giydiklerinde çok yakışıyor. eğer sağlıklı besleniyorsan,ağırlık hissetmiyorsan, sağlığın sıhhatin yerindeyse boş verrr 63 kilo boyna göre süpperrr:lepi:

bu arada takıma maşallah çok güzel motive ediyorsunzu birbirinizi..

maşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…