dediğin gibi benim arkadaşlarım hep zayıf oldu.34-36 beden..hiç doğru düzgün kilolu arkadaşım olmadı..olanda benden zayıfmış gibi benim kilolarımı taktı hep..kilomu almışsın dediler her gördüklerinde üstelik aynı kiloda olmama rağmen..
hele biri var doğumdan sonra 4 ayda o kadar kiloyu vermiş olmama rağmen hala her gördüğünde aaa sen kilo almışsın diyor .bende hııı evet 10 kilo kadar aldım diyorum..benim kilo almamdan mutlu olacaksa öyle diyeyim madem
Nuroo bugün adet günü de mi var mı belirti geleceğine dair, veya bebişe dair?
dediğin gibi benim arkadaşlarım hep zayıf oldu.34-36 beden..hiç doğru düzgün kilolu arkadaşım olmadı..olanda benden zayıfmış gibi benim kilolarımı taktı hep..kilomu almışsın dediler her gördüklerinde üstelik aynı kiloda olmama rağmen..
hele biri var doğumdan sonra 4 ayda o kadar kiloyu vermiş olmama rağmen hala her gördüğünde aaa sen kilo almışsın diyor .bende hııı evet 10 kilo kadar aldım diyorum..benim kilo almamdan mutlu olacaksa öyle diyeyim madem
çıplak ayağıma,dağınık saçıma ve ütüsüz kıyafetlerime bakmayıverin olurmu :)
Canım sen takma bu kadar boyun kısa olsa bile BMI in 21 ki süper bir rakam zayıf grubuna giriyorsun
bence senin sorunun tamamen sporla ilgili aslında zayıfsın ama etin sıkı değil galiba spor yapıp fit görünmen gerek
ne yakını hayatım ben 2 haftadır ha bire tıkınıyorum en az 5 kg almısımdır bu aksam korka korka tartılacağım, dünyanın kg su var aramızda ama ikimizde 65 lerde kapatacağız inşallah bu sene kışı hihoyyyt yaşasın monti kardeşliğiiiiihihoyyyt benim hiç bilgim yok incelemeye başlayacağım monti topiğini...Ayrıca disiplinli ve sorumluluk sahibi sıfatlarını da çok teşekkür ederek kabul eder, birde şımarırım delikafadulden:asigim:sen bakma arkadaşlarına bence güzellik ideal kilo kimsenin söylediği değil, senin aynada kendini güzel hissettiğin ve sağlıklı olduğun kilondur. çok zayıflıkta fazla kiloda insana kendini mutsuz hissettirir insanlar kendini halsiz hissederler iki durumda da. yine de sen bilirsin canım benseni etkilemek istemem ama diyet yapacağım diye güçten düşmen sağlığından ödün vermen de hiç ii bir şey değil bence.
ben sana menülerimi,harektlerimi özel mesajla da ayrıyetten belirtirim. zaten kilolarımızda yakın temmuz ortasıa 7li kiloları devirmeye başlarız inş.
en güzelini düşünmüşsünüz. anneciğininde ellerinden öperim seni böyle disiplinli sorumluluk sahibi olarak yetiştirdiği içinyerimseniben
ben montiyi düzenli takip ediyorum takıldığın yer olursa elimden geldiğince yardımcı olurumkaydirigubbakcemile5
walla ben çıkardım Nuro beni kazma kürekle kovalayacak burdan herkese yaymışım diye:bbo:Dikkatliiiiiiiiiiiii yavruuukuuuş, bende tam onu soracaktım,oldunmu regli nuro? :uhm:
Ösgeeee salı günü de en yakın arkadaşım doğum yapacak, antalyada... onunda kızı olacak, defne koyacağız kısmet olursa adını, senin cok yakın dimi canım, normal mi düşünüyorsun
katılcanalkisalkisalkis:bbo:kafamçokkarıştıakannehir
sen evlisin ve çocuğunda var değil miohaoldumsmile
vallahihilalcim ya senin arkadaşlarından durmadan birlikte olduğun birileri aşırı zayıf,
ya sen zayıflığa takmışsın
daha ne olsun neren fazla
gerçi insan kendini mutlu hissettiği kiloda olmalı o yüzden bir şey diyemiyorum ama bence fazlalığn yok
58 kilo ol bakalım dene en azından ne diyim mutlu olacaksan hiç değilse içinde kalmaz ...
fıstığım sen o arkadaşlarından dolayı takmışsın kafana yoksa sende bişey yok inandediğin gibi benim arkadaşlarım hep zayıf oldu.34-36 beden..hiç doğru düzgün kilolu arkadaşım olmadı..olanda benden zayıfmış gibi benim kilolarımı taktı hep..kilomu almışsın dediler her gördüklerinde üstelik aynı kiloda olmama rağmen..
takma kafana son aldığın kilocuklar hemmen gider merak etme sen azıcık proteine ağırlık verirsin birazda fazladan spor yaparsan yetişirsin hatta geçersin beni,evet kuzum bu yıl sonu 65 olcam ocaktan itibaren almaya başlıycam bebişimle inşşşşşş:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3ne yakını hayatım ben 2 haftadır ha bire tıkınıyorum en az 5 kg almısımdır bu aksam korka korka tartılacağım, dünyanın kg su var aramızda ama ikimizde 65 lerde kapatacağız inşallah bu sene kışı hihoyyyt yaşasın monti kardeşliğiiiiihihoyyyt benim hiç bilgim yok incelemeye başlayacağım monti topiğini...Ayrıca disiplinli ve sorumluluk sahibi sıfatlarını da çok teşekkür ederek kabul eder, birde şımarırım delikafadulden:asigim:
Ösgeeee salı günü de en yakın arkadaşım doğum yapacak, antalyada... onunda kızı olacak, defne koyacağız kısmet olursa adını, senin cok yakın dimi canım, normal mi düşünüyorsun
kuaföre gittim 30000 bakımı yaptırdım sabah sabah röflem baya uzamıştı neyse hallettim boshayallersmile
gelirkende tavuk döner le salata aldım bide ayranla götürdüm acıkmışım valla eve gelip kendime yemek hazırlııcak halim yoktu
yanımdaki hatunda diyoki sen çok katısın nası doycan onla
ah eve geldim andım onu kaldı bile dönerin sonu:))
takma kafana son aldığın kilocuklar hemmen gider merak etme sen azıcık proteine ağırlık verirsin birazda fazladan spor yaparsan yetişirsin hatta geçersin beni,evet kuzum bu yıl sonu 65 olcam ocaktan itibaren almaya başlıycam bebişimle inşşşşşş:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
bu arada gerçekten disiplinli ve sorumluluk sahibisin şımarabilirsinyerimseniben ben arkadaşlarımdan görüyorum bu kadar dikkatli değiller, nerde akşam ordasabah Allah korusun:Saruboceq:
takma kafana son aldığın kilocuklar hemmen gider merak etme sen azıcık proteine ağırlık verirsin birazda fazladan spor yaparsan yetişirsin hatta geçersin beni,evet kuzum bu yıl sonu 65 olcam ocaktan itibaren almaya başlıycam bebişimle inşşşşşş:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
bu arada gerçekten disiplinli ve sorumluluk sahibisin şımarabilirsinyerimseniben ben arkadaşlarımdan görüyorum bu kadar dikkatli değiller, nerde akşam ordasabah Allah korusun:Saruboceq:
Çok güzel bir isim normal olacak tatlım yarın dr gidieceğim belli olur ne zaman olacağı inşallahhh her an bekliyorummyerimseniben
[ı]bu arada takıma maşallah çok güzel motive ediyorsunzu birbirinizi..[/ı]
inşallah canım . bebişinle beraber alırsın kilocukları benide alın aranıza benide denetleyin vurun kafama oklavaları monti amcamla tam gaz yola devam .
hadi hayırlısıyla inşAllah tez zamanda sıkıntısız sorunsuz inşAllah:Saruboceq:Çok güzel bir isim normal olacak tatlım yarın dr gidieceğim belli olur ne zaman olacağı inşallahhh her an bekliyorummyerimseniben
ayy alemsin gözdem hemmen de ne zaman doğacağını fln hesaplamış benimki bir hayal işte ben çok kurarım böyle Rabbim hayırlısıysa gerçekleştirsin inş.İnşallahhhh bebeğimiiizzz ocakta olursa demekki ekimde doğaar ve benim gibi terazi burcu oluuuur yaşasıııın bayanssulusmile Tamam şımarıyorum hayatım sempatiksalakcinni:icecream:
Allahım ne deliler var şu dünyada ama hep bu tvler bu hale getiriyor bizi küçücük bebeler yok kalçam var göbeğim sarktı selülitim olmasın diyor daha da ilkokula gidiyorlarkafamçokkarıştıkızlar gerçekten sözleriniz beni çok mutlu etti.
hani bazıları olur ya kendinin zayıf olduğunun farkındadır ama sırf başkalrı söylesin diye aaa ben şişmanım der.sinir olurum öylelerine.öyle bir durumda gibi oldum siz böyle deyince..ama gerçekten kendimi kilolu görüyorum demek benim hain arkadaşlar gerçekten psikolojimi bozmuşlar...
hele biri vardı benimle aynı boydaydı yani 1.72-173 falandı.52 kiloydu..bende hep 62 lerde gezerdim bazen kilo alır 65-66 olrdum..bu 55 oldumu aaa ben 55 kilo oldum hayyyyvan gibi oldum kızımm derdi..bende bön bön bakardım..55 le hayvan oluyorsa acaba ben hangi kategoriye giriyorum
düşünün artık nasıl psikolojim bozuldu(
bu arada takıma maşallah çok güzel motive ediyorsunzu birbirinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?