- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
çok sevindim canım . bende çarşamba günü 62,5 ları gördüm ama regli olunca 63,1 çıktım bu sabah canım sıkıldı biraz . bugün akapunktur için konuşmaya gideceğim . büyük bir ihtimalle başlarım haftaya .
Hayırlısı olsun Nazcım, umarım seninde aklına yatar ve sende faydasını görürsün.... Bu arada sen söyleyince aklıma geldi bende şu anda regliyim belkide aslında daha çok kilo vermişimdir :dance:
günaydın nurom süpersin tatlım tebrik ederim seni kaydirigubbakcemile575,0/73,0/2,0/2,67%
günaydın kızlarrrr...
günaydın kızlar..
umarım herkes az da olsa verebilmişdir..
ben bildirim yapıyormuyum bu hafta yoksa haftaya mı katılacağım..
bende bi değişiklik yok şimdilik aynı kilodayım.
sabah 6 da kaltım 1 saat yürüyüş yaptım,birazcık ders çalıştım sonra kahvaltı yaptım şimdi burdayım..kahvaltıdan önce elma sirkeli suyuda içtim..
şimdi tekarar ders çalışacağım..
öpüyorum hepinizi.
75,0/73,0/2,0/2,67%
günaydın kızlarrrr...
Verdim bilmiyorumkismile sen kaçırmışsın hayatımCADIARZU
Haziranın 3-4 ü gibi regli olmazsan test yapalım diyecektim hihoyyyt
Önümüzdeki ay gibi geliyor sanki bana nurom :jeyyar:
Günaydınnnn,
tebrikler giden kilolardan dolayı kaydirigubbakcemile5
aaaa millet hipnozla zayıflıyomuş.. oyuncu yeşim bozoğlu da bu yöntemle 38 kilo vermiş. :1shok:
günaydın nurom süpersin tatlım tebrik ederim seni kaydirigubbakcemile5
canım takım arkadaşlarına soralım hemen yeni bir üye alacağımız zaman herkesin fikrini alıyoruz . kızlar hepinize soruyorum hilali bu hafta takıma yazalım mı ?
bu 38 kilo vermiş halimiymiş peki:1shok: ozaman biraz daha hipnoza ihtiyacı var..
aslında düşündümde güzel bir yöntem..hipnoz konsantrasyon olabilen insanlar üzerinde etkili..seni uyutup bilinç altına abur cubur yeme kalorili yeme kaçamaklardan uzak dur spor yap deseler oh ne güzel valla..alkisalkisalkis
sağol nazcım sırnaşık şey
hilalin katılımı iyi fakat bu haftaki totala katılımı ne olacak onu bilmek lazım sırnaşık şey kilo veremediğini söylüyor benim fikrim hilalcim takıma katılsın ama önümüzdeki hafta start vermiş olalım ortalamayı düşürmesin.önümüzdeki hafta listeye girsin.
günaydın nurom süpersin tatlım tebrik ederim seni kaydirigubbakcemile5
canım takım arkadaşlarına soralım hemen yeni bir üye alacağımız zaman herkesin fikrini alıyoruz . kızlar hepinize soruyorum hilali bu hafta takıma yazalım mı ?
Nazlıcığım 3 kg + da yım bu hafta :gitme: öfffff, bugün montiye başladık ama hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?