Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlısı olsun Nazcım, umarım seninde aklına yatar ve sende faydasını görürsün.... Bu arada sen söyleyince aklıma geldi bende şu anda regliyim belkide aslında daha çok kilo vermişimdir :dance:

Hayırlısı olsun Nazcım, umarım seninde aklına yatar ve sende faydasını görürsün.... Bu arada sen söyleyince aklıma geldi bende şu anda regliyim belkide aslında daha çok kilo vermişimdir :dance:

inşallah canım . inşallah haftaya daha güzel sonuçlar alırız .

günaydın kızlar..
umarım herkes az da olsa verebilmişdir..
ben bildirim yapıyormuyum bu hafta yoksa haftaya mı katılacağım..
bende bi değişiklik yok şimdilik aynı kilodayım.

sabah 6 da kaltım 1 saat yürüyüş yaptım,birazcık ders çalıştım sonra kahvaltı yaptım şimdi burdayım..kahvaltıdan önce elma sirkeli suyuda içtim..

şimdi tekarar ders çalışacağım..
öpüyorum hepinizi.

75,0/73,0/2,0/2,67%
günaydın kızlarrrr...
günaydın nurom süpersin tatlım tebrik ederim seni kaydirigubbakcemile5

canım takım arkadaşlarına soralım hemen yeni bir üye alacağımız zaman herkesin fikrini alıyoruz . kızlar hepinize soruyorum hilali bu hafta takıma yazalım mı ?

aaaa millet hipnozla zayıflıyomuş.. oyuncu yeşim bozoğlu da bu yöntemle 38 kilo vermiş. :1shok:

aaaa millet hipnozla zayıflıyomuş.. oyuncu yeşim bozoğlu da bu yöntemle 38 kilo vermiş. :1shok:

bu 38 kilo vermiş halimiymiş peki:1shok: ozaman biraz daha hipnoza ihtiyacı var..
aslında düşündümde güzel bir yöntem..hipnoz konsantrasyon olabilen insanlar üzerinde etkili..seni uyutup bilinç altına abur cubur yeme kalorili yeme kaçamaklardan uzak dur spor yap deseler oh ne güzel valla..alkisalkisalkis

sağol nazcım sırnaşık şey
hilalin katılımı iyi fakat bu haftaki totala katılımı ne olacak onu bilmek lazım sırnaşık şey kilo veremediğini söylüyor benim fikrim hilalcim takıma katılsın ama önümüzdeki hafta start vermiş olalım ortalamayı düşürmesin.önümüzdeki hafta listeye girsin.

evet aynen dediğin gibi yapıyolarmış. miğdende kelepçe var yiyemiyorsun diye bilinç altına bilgiler yükleniyor ve sen yiyemiyosun :) düşünsene yanlış telkinler veriliyomuş hergördüğün tatlıyı yemek isteee.. börek çörekte isteee... dondurma kola çikolata saat başı yemek isteee :roflol:

bende aynını düşünüyorum canım bu hafta maytabı listeye yazacağız onun bize baya bir artısı olacak . hilalciğim sanada uyarsa seni haftaya listeye yazalım katılımın çok güzel. bu hafta hem bireyselde 1. çıkarmak hemde takımca 1. olalım canım .

bence katılmasında bir sorun yok ama bu hafta listede sabit geçeceksek haftaya listede olması daha iyi olmaz mı? nacizane fikrim.....

Nazlıcığım 3 kg + da yım bu hafta :gitme: öfffff, bugün montiye başladık ama hadi hayırlısı

Nazlıcığım 3 kg + da yım bu hafta :gitme: öfffff, bugün montiye başladık ama hadi hayırlısı

simoş tatlım bu hafta sen sabit yazalım canım . maytabı yazıcam listeye bu hafta 1. olalım . sen montiyle zaten o 3 kiloyu hop diye verirsin canım . senin içinde sakıncası yoksa öyle yapmak istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…