Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nazlıcığım 3 kg + da yım bu hafta :gitme: öfffff, bugün montiye başladık ama hadi hayırlısı

Günaydınnnnnopuyorumnanaktan

Demek artık sende monticisin gözdemcim bu gidişle takımda tek montici olmayan ben kalacağım...... Hayırlısı olsun umarım bol bol ve azimle kilo verebilirsin montiyle canım benim.....

günaydınlar kızlar . kilom 63,1 sadece 200 gr gitmiş benden dün regli oldum onun etkisi var sanırım heryerim şiş çünki

evet 2 günlük yemekler sonucunda yinede 200 grda olsa kilo verebilmişim

52.4 / 52.2 / 0,2 / % 0.39

hayırlı cumalar suuracım
ayrıcana bu ne be kızlaarrr bütün hafta çene çaldık ama anca çenemiz çalışmış başka taraflarımız sabit durmuş 100 gr 200 gr ne bu klava: sopa geliyo sopaaa.. sinemcim toparla kendini bian önce emeklerine yazık olmasın :mymeka: nazcım seninde şimdilik mazeretin var ama yavaştan yavaştan sen de diyet moduna dönmeye başla yanneeee vereliniortak klava: sana da sopa suuracım

Haklısın ablacığım benim geldi aklım başıma.... Dün sabah kahvaltısı hariç yine aynı menüme uymaya devam ettim.....

Bu hafta takıma çok azıcık katkı sağlayabildiğim için herkesten özür diliyorum....

Banada salla tabıkı sopaları nurocuĞum . ÇarŞamba gÜnÜ 62,5 kılo gelıyordum bu sabah bır baktım 63,1 olmuŞum . Okada dıkkat ettıĞım halde...

canım takım arkadaşlarına soralım hemen yeni bir üye alacağımız zaman herkesin fikrini alıyoruz . kızlar hepinize soruyorum hilali bu hafta takıma yazalım mı ?

uygundurrrr, hayırlı olsun hilal zemuszemus

simoş tatlım bu hafta sen sabit yazalım canım . maytabı yazıcam listeye bu hafta 1. olalım . sen montiyle zaten o 3 kiloyu hop diye verirsin canım . senin içinde sakıncası yoksa öyle yapmak istiyorum .

Olur nazlıcığım sen nasıl istersen yerimseniben

suram yağların erir güzelim ama bazan baskülde görünmez ....a.s
takılmayın ileri bakın ....
günaydınlar kızlar . kilom 63,1 sadece 200 gr gitmiş benden dün regli oldum onun etkisi var sanırım heryerim şiş çünki
aynısısenn içinde geçerli nazlım reglinde cabası regle ragmen kilon iyi canım devam bu sefer hiz yan cizmadan devam montine ..yerimseniben
evet 2 günlük yemekler sonucunda yinede 200 grda olsa kilo verebilmişim

52.4 / 52.2 / 0,2 / % 0.39
tebrikler sinemcim sevindim senin adına ..
ama bende kaçamaklar sonradan popomu tırmalar bunu de ekleyim .
Ayıp ettin elifimmmm, ben hatta ultrasonu kullanırken o karına sürülen jellerden bile sürmeden bakarım, telepatiyleeee naniknaniklülülülülülü
:roflol::roflol:
af,yet olsun erikden bişi olmaz .:1hug:
bende menümü yaziiim

sabah
domates salatalık maydonoz lor,peynir yeşil çay

öğle
salata biber yoğurtlaması çorba

akşamda aynısı

aralarda elma ve armut yedim 2 lt su içtim..
sporumu yaptım
menün güzel hilal yanlız kahvaltıda ekmek yemelisin . bu çok önemli .a.s
ohaoldumsmilevavvvvv .. yaffrum sen daha evvvel neredeydin ???????:roflol:
kendi 2 kilo verdiya sopalar herkesi.....naniknaniksırnaşık şey

İnşallah sinemciğim mantığını kavramaya çalışacağım bugün, bakalım hayırlısı, suura ile başlıyoruz bugünnn kaydirigubbakcemile5

bana öyle yanlış telkinler vermelerine gerk yokki..ben onları zaten yapabilirim kapasite çok bende:roflol::roflol:
siz nasıl uygun görürseniz..aslında dediğiniz gibi daha mantıklı haftaya girmem belki kiloda veririmm
bence katılmasında bir sorun yok ama bu hafta listede sabit geçeceksek haftaya listede olması daha iyi olmaz mı? nacizane fikrim.....

uygundurrrr, hayırlı olsun hilal zemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Banada salla tabİkİ sopaları nurocuĞum . ÇarŞamba gÜnÜ 62,5 kİlo gelİyordum bu sabah bİr baktım 63,1 olmuŞum . Okada dİkkat ettİĞİm halde...

bun sopalar klava: klava: klava: sana nazcım
simoşta bu haftayı öyle kolay atlatmasın :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: bi daha seni böyle görmek istemiyorum anladınmı :mymeka: yakında sözün olacak :mymeka: elbise ararken kendine çok çınlatırsın kulaklarımı :mymeka: bir an önce kendine çeki düzen ver :mymeka: oldumu ? lmaz: vereliniortak

teşekkür ederim tatlım hep sen mi vereceksin kioları birazda biz verelim dimi kaydirigubbakcemile3

Ya ben çok tutarsızım bu kilo konusunda devamlılığı sağlayamıyorum herşeye sıkı sıkı yapışan ben bu kilo olayını neden böyle aralarda boşveriyorum anlayamıyorum :gitme:

Evet olaaaaar, özür dileriiiiim :sinifsinif:, hem nişanlanacağım diyorum hemde yiyiyorum öfff yaaaaaaaaaaa akannehir

tebrikler sinemcim sevindim senin adına ..
ama bende kaçamaklar sonradan popomu tırmalar bunu de ekleyim .

ablacığım bende ondan korktum ve hemen eski düzenime geri döndüm umarım haftaya bir sorun yaşamam kilo konusunda

İnşallah sinemciğim mantığını kavramaya çalışacağım bugün, bakalım hayırlısı, suura ile başlıyoruz bugünnn kaydirigubbakcemile5

hemencecik kavrarsın sen mantığınıda çozutma yeter..... opuyorumnanaktan

Ya ben çok tutarsızım bu kilo konusunda devamlılığı sağlayamıyorum herşeye sıkı sıkı yapışan ben bu kilo olayını neden böyle aralarda boşveriyorum anlayamıyorum :gitme:

yeme alışkanlığımızı beynimize yerleştirmemiz lazım simoşum. Kendimizi tutamadığımız yada yanlış şeyler yemek zorunda olduğumuz ortamlardan sonra ertesi gün onu dengelemek için gayet hafif şeyler yenek gerekiyomuş.Üünlülerde öyle yapıyolarmış mesela geçenlerde ajda pekkan çıktı dün akşam kebap yemek zorunda kaldım dedi baya bayada yedim dedi ama ertesi gün kıvırcık karışık meyve suyu gibi aparatif şeylerle geçiştirdim dedi. ama biz ne yapıyoruz yiyoruz beytiyi üzerine tatlı yanında kola :) eve gel çerez ye :)) ertesi günü normal yemeye devam et :) sonrada kilo veremiyoruz işte :) ertesi günü dengelememiz lazım.. aebencimde zaten öyle yapıyodu bi ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…