Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar kilom 56.8
hesaplamayı unuttum yalnız du yapiim bakiim olucakmı
(61.5 / 56.8 / 4.7 / %7.64)
:lepi:
çizelgemi değişip geliym

Haklısın hayatım, ne diyeceğim yarın sabah 7,30 uçağıyla ankaraya gidiyoruz, yasinin ailesi ankarada o ailesiyle tanışmam için ısrar ediyor bu gittiğimizde ama ben çok korkuyorum, beğenmeyecekler beni diye :sinifsinif: aslında özgüveni tam olan ben, normalde hiçbirşeyden korkmayan çekinmeyen ben bu sefer ödüm kopuyor, kaybetmek istemiyorum yasini, annesi ablası beni beğenmezde oğullarını doldurur diye çok korkuyorum, bende dedimki yaz sonuna doğru tanışırım, şimdi yarın sabah gidip aksam döneceğiz ankaradan, arkadaşlarıyla falan buluşuruz, onun tsk da halletmesi gereken işler varmış onlara bakacağız, ööfff çok korkuyorum ben kızlar yaaa eyvahedigeldismile

ben sabitim nazlım . ama sükür valla + verecektim son güne kadar....
salı sabahı 63.5 dum .sempatiksalakcinni
bu sabah 62.100 gr.hihoyyyt
hafta sonum ve pazartesi kaçamaklıydı ç neyseki 3 gündür sıkı montiyle hepsi gitmiş ....:içelim:

bu hafta sonuda bu menülerle devam edicem .:Saruboceq: artık devirmek istiyorum 62 yi çok kaldım bu kiloda.:tomato:

günaydın kızlar kilom 56.8
hesaplamayı unuttum yalnız du yapiim bakiim olucakmı
(61.5 / 56.8 / 4.7 / %7.64):lepi:
çizelgemi değişip geliym
ohaoldumsmile56 mı düştün bacım .....:teytey::hooray::hooray:
tabrikler maytebım valla hak ettin 1 aydan fazladır kaçamaksız devam ediyorsun süper....alkisalkisalkis

valla nası gidiyo anlamıyorum bile ablamyaa valla tıkır tıkır bu hafta regl haftam bakalım geçen ay hiç şişlik olmadı bu aydaolmazsa gerçekten sihirli değneği var amcamın inancam

aaa gözdem seni kim begenmeyecek ayol ohaoldumsmilekurban olsun sana canım benim .Şeniz teleşın fazlalıklarsa . seni sıkı yönetime alalım bak montisana acayip yarar senin bünyenne çok uygun yaz sonuna fazlalık vs kalmaz . :lepi:ama sana iş düşüyor tabi iş sende bitiyor bizde sopa çoookkk sallamaya üşenmeyiz ...sırnaşık şey

ha hay 6. takım hatunları beni mumla arayacaklar .....:roflol::roflol:
ben en fazla 2 kere bu simili kullanırım .:mymeka::roflol::roflol::roflol::jeyyar:
iyi oldu iyi sırtınızdan sopa karnınızdan sıpa eksik olmasın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflolisteyenler den tabi.-tatlicadiarzu-

Maytaaaap biri seni durdursuuun kuzuuuuuu lülülülülülü
laelaelaelaelae

yaaben dün bi ucundan kaçamak yaptım galbaa
kuaför dönüşü bahçede teyzemlrin misafiri gelmiş oraya uğradım çocuklarımı toparladım geldim eve yemek yedim .teyzem ısrarla çağırdı aşağı bende bekledim sofra kalksın diye ama kalkarmı sofra ,bitermi sofra muhabbeti
yeseene bişeyler diye kızınca teyzem 2 çeşit bkısır vardı 2sindende 1 çorba kaşığı kadar alkdım yedim üzerinede 1 avuç kadar çekirdek yedim
bende bu sabah neden karnımda gökgürlüyo diyorum bi türlü anlam veremedim
wc de gidemedim belkide daha az çıkıcaktım neyse bunada şükürler olsun

geçen hafta 74.5 ti bu hafta 73.5 olmuşum :1no2:

verilen kiloları yeniden vermek acı yahuuu yuh bana yuh kendime :mymeka:

bu arada günaydın millettt delikafadulden

Pofffff çıkamadı bi maç bileti satısa gözlerim kanlandı biletixin başında..... Ve sitede acayip bi yoğunluk var umarım bilet alabilirim.... Sağlusun Ankaragücü bize lütfedip sadece 1000 kişilik yer ayırdığı için.... Satışa çıktığı an biter biletler.... Korkuyorum ya alamazsam biletiiiiieyvahedigeldismile

yok maytabım okadardan bişi olmaz ..kısırı bende yiyordum arada bir ama şimdi bıraktım ... artık kat hafifden bişiler hedef kilona azkaldı bukadar kaçamaklar olsun artık arada.bir ..kaydirigubbakcemile5
geçen hafta 74.5 ti bu hafta 73.5 olmuşum :1no2:

verilen kiloları yeniden vermek acı yahuuu yuh bana yuh kendime :mymeka:

bu arada günaydın millettt delikafadulden
günaydın ablacım ....

aldıklarımız omasa dimi ne klolar veriyoruz .. bu da demek olyorki kilo vermekten çok almamak daha önemli.a.s

:roflol: eee ne demişler beterin beteri vardır derler :roflol:

:çok üzgünüm:

Vallahi abla nolur agustosa kadar bari 75 lerde olayım :sinifsinif: çok üzülüyorum yaaa, ne olur alın beni sıkı yönetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…