Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bıraktık işi gücüüüüüüü geliyoruuuuuz ankaraagüüüüüüüücüüüüüüüüüü :jeyyar:

Hayatttım sen zaten bilinçlisin 2 kaşık kısırda havaya çoktannnn uçmuştur sen bugün onları dengelersinnn opuyorumnanaktan

Bıraktık işi gücüüüüüüü geliyoruuuuuz ankaraagüüüüüüüücüüüüüüüüüü :jeyyar:

Bilet olayı tamamdır..... Rahatladım resmen yaaaaa maraton ve kapalıda yer kalmamış bile ne ara aldı millet anlamadımmmm:uhm: saat 10da satışa çıktı daha biletler....

Neyse bizde kalearkasında izlerizzzzzzz..... İşte klasik gs sendromu.... Biz bişey beceremiyoruz bari başka takımlardan medet umalımda fenerbahçede şampiyon olamasın psikolojisi çok yazıkk.....

simoşum hayırlısı diyerek git tanışmaya bitanem. sonuçta herşey olacağına varıyor.. ayrıca sen çok güzel bi kızsın neyini beğenmicekler senden iyisi şamda kayısı :) kendine güven ve doğal halinde ol .. sonuçta yasin senin yanında olacak.

Dırırıdıdırıırıdıdırırı yüüüüz onsekiiiz 28 delikafadulden psikolojimizzzz hayat felsefemizzz...Futbooool zevktirrrrr, futbooool aşııık olmaktırrrr, futbooool holigaaaanlıktır sinemimmm lülülülülülü
Gönlümüz Ankaragücünden yana :jeyyar:şakkıdı

Zaten nurom yasinle de paylaştım bu durumu, saçmalama hayatım seninle ömür geçirecek olan benim, benim kararıma karşı duramazlar, saygı duymak zorundalar dedi ama ben genede bu gidişimde tanışmayacağım yaz sonu gideyim dimi? şimdi gidersem gözlerim dolar ağlarım kesin, o kadar bitik psikolojim kilo konusunda bu ara :sinifsinif:

Vallahi abla nolur agustosa kadar bari 75 lerde olayım :sinifsinif: çok üzülüyorum yaaa, ne olur alın beni sıkı yönetime
seve seve gözdem ama dedigim gibi iş sende bitiyor ... ben eminim sen çok güzel kilolar verirsin montide bünyen çok müsaid biliyorum ...

monti linkinede yazın ama oarası ısszı kadı sizsiz . maytap hanımda iyce buralı oldu iyki kinuzu yazdınız yene montiye ... almasakmı seni takıma ne .:roflol::roflol:

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: sana şiddetlen katılıyorum sinemcim. başkalarının başarısızlıklarıyla mutluluk duyacaklarına kendileri bişeyler yapsalar daha iyi olacak ama napsınlar onlarda elde bişey yokki neye sevinsinler :roflol: sevinecek olay arıyolar :roflol: karşı takımın sesi çıkmıyo gs lılar snki kendi galibiyeti gibi hergün hergün seviniyolar :roflol: :roflol: :roflol:

Ben hem monti linkine hem de takımıma yetişeceğimden, 1. sayfadan itibaren okumaya başlamak istiyorum, akşamları yavaştan başlıyorum okumaya abla, bugünde monti de vira bismillah diyorum, hergünde paylaşacağım menülerimi guclubacismile

Yakarııııım bu gezeeeegeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden

Günaydınnnn ablişşşşş :CüvCüv:

günaydın simoşş
bişeyı kırk defa dersen olurmuş okumadım sanmaaa ablam hamile felan okuyom hee başlarım senin kehanetlerineealsanaalsanasmile

git sen ankaraya yarın sabahta yasinin anasının hakkından gel allahın cadısııı lmaz:

alaleminn 40 yaşından snra doğurması kehaneti sanamı düştü ulemmm delikafadulden

hiç bişey değilde adamnı yanına yatırtmayacak beni deli kız ceketinden felan olurda bulaşır diyee

bence fenerin cimboma bol teşekür borcu var biz olmasak kimi yenecekler acep...eyvahedigeldismile:jeyyar:

Gözdemcim, önceden bende gereğinden fazla holigandım... özellikle üniversite yıllarımda ünifeb başkanlığı yaptım bizim üniversitede deplasman iç saha hermaçta sesim kalmamış bir halde bağırdım ağladım dayakta yedim ama 2 yıldır fenerbahçe kongre üyesiyim, artık eski holiganlığım çok fazla kalmadı ama yinede 20000 kişinin arasında 1000kişilik bir taraftarla bayan olarak ankaragücünün stadı gibi bir ortamda kalearkasında maç izleyebilecek kadar tapıyorum takımıma.... opuyorumnanaktan

valla yasini tanıyosan ve ailesini çok tanımama gerek yok o aradığım adam diyosan yaz sonunda git tanışmaya.. ama ailesini de tanımam lazım bazı soru işaretlerini netleştirmem lazım diyosan şimdi tanış simoşum.
ama nacishane fikrim çok içli dışlı olma ailesiyle arada saygı olsun çok muhabbet tez ayrılık getirir lafına çok inanırım ben.. bi de deveyi diken insanı .. yaranır lafına da :)

üzülme kuzum alırsınız siz ankaragücü maçını bakma sen simoşaa :teselli:

helal yoldan alamasanız bile aziz amcam illlagal yollardan ankaragücünü hallederrvereliniortak

sen git kale arkasında güzel güzel seyret maçını huzurlu huzurluu sositososito

:roflol: deli bu simoş hee :roflol:

Ahahahahahahhahahahaha ben ne yaptımmmkiiiiiiiii eyvahedigeldismile
İçime doğanı söylüyorum ben abla lülülülülülü

benim eşimde fanatik fener bahçeli ... maç izlemek için beni az ekmezdi ..

opuyorumnanaktanbu gün başlangiç kilonu başladıgını yaz ama oldumu .olumunekankayizsmile
ablam harikasın bayılıyorum senin tek kelimelik cuk diye oturan yorumlarına . süpersin ....:jeyyar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…