Evet ciddiye dönme zamanı, ben bu hafta için çok ciddi kararlar aldım, zaten maçta yeteri kadar efor sarfedip bol bol kalori yakacağım o ayrıda kaydirigubbakcemile3 p.tesiden itibaren düzenli olarak yürüyüşe başlıyorum, önceden yapıyordum yürüyüş çok uzun zamandır ara verdim tekrar yürüyüşlere başlayacağımmmmm.
Birde acep diyoru şu montiye herkes akın akın hücum ediyor acep bende mi bir göz atsamki? Aeben Ablacığım ben ara sıra haftada 1 filan alkol alıyorum 1 kadeh viski veya 2 duble rakı filan montide alkol yasak mı?:uhm:
ŞıMDıLıK BıRAZ DAHA 1. AŞAMDA KAL MAYTABIM AMA DÜNKı GıBı KAÇMAKLARINI ARADA YAP YANı 2. AŞAMAYA GEÇTıM DENE AZ DAHA ZAMANIN VAR 2 AYI DOLDURALIM .nerden başlasam aebencim gl 50yekadarolanlardanmı yiicem arafda
:dilcikar::dilcikar:BEN ANLAMAM MAÇDAN EVDE EŞıMDE PEK ıLGıLENMEZ MAÇLA ONUN ıŞı SıYASET....Yalnız farkındamısınız bir tek maytapımla aeben ablişim diyet sağlıklı beslenme konusundalar, biz işin geyiğindeyiz delikafadulden azimli hatunlarımmm benimmmmmm yiiiicemmm hepiniziii cokacimcoook
hayırlı cumalar kıslar zemuszemus
60 / 59.5 / 0.5 / % 0.08
hayırlı cumalar kıslar zemuszemus
60 / 59.5 / 0.5 / % 0.08
Alkol genel bir yasaklık listesinde sinemim şakkıdı
ahahaha çok seviyorum sizleri o yüzden takılmayı da çok seviyorum, kimse alınmıyor değilmiiii, pek pek pek çok seviyorum inanınkiiiii sositososito:asigim:
niye alınayım canım benim.... ama ben bu soruda ciddiyim ya monti amca cıs diyomu ki alkole :uhm:
ŞİMDİLİK BİRAZ DAHA 1. AŞAMDA KAL MAYTABIM AMA DÜNKİ GİBİ KAÇMAKLARINI ARADA YAP YANİ 2. AŞAMAYA GEÇTİM DENE AZ DAHA ZAMANIN VAR 2 AYI DOLDURALIM .
... AMA BU 2. AYA KADAR İSKELETİN ÇIKARSA TABİ O ZAMAN MUDAHELE EDERİZ ...:roflol::roflol:
:dilcikar::dilcikar:BEN ANLAMAM MAÇDAN EVDE EŞİMDE PEK İLGİLENMEZ MAÇLA ONUN İŞİ SİYASET....
GS LIYIM AMA GS 2 FUTBOLCU SAY DESELER BİLMEM YANE .HAKAN HALA GS DAMI??. sempatiksalakcinni
Evet ciddiye dönme zamanı, ben bu hafta için çok ciddi kararlar aldım, zaten maçta yeteri kadar efor sarfedip bol bol kalori yakacağım o ayrıda kaydirigubbakcemile3 p.tesiden itibaren düzenli olarak yürüyüşe başlıyorum, önceden yapıyordum yürüyüş çok uzun zamandır ara verdim tekrar yürüyüşlere başlayacağımmmmm.
Birde acep diyoru şu montiye herkes akın akın hücum ediyor acep bende mi bir göz atsamki? Aeben Ablacığım ben ara sıra haftada 1 filan alkol alıyorum 1 kadeh viski veya 2 duble rakı filan montide alkol yasak mı?:uhm:
ooooo fena maç muhabbeti sarmış ortalığı..
sinem valla bende anlamıyorum bu beşiktaşla gs ı..başkası yeniyor bunlar bayram yapıyor kendi yenmiş gibi:roflol::roflol:yenilgiyi baştan kabul etmek galiba bu..
bide ikiside fenere düşman.demekki kıskanılacak kadar başarılı fener..
bende fanatik fenerliyim..çok kavga ettim bu yüzden lisede..şimdi sadece uzaktan izlemeye tartışmalara katılmamaya çalışıyorum..
Hoşgeldinnnn sultancıığım Şeniz tebrikler yarım kg yarım kg dır Şeniz
Hayırlı cumalar sultanım, hoşgeldin günaydın opuyorumnanaktan
Bak bu hafta yarışsaymışız beni geçiyormuşsun.....
Bu arada bu hafta yarışalımmı sultancım.... Bana yarış iyi geliyor....
SıNEMCıM BENCE SENıN ŞU ANDA ZATEN BÖYLE BıR BESLENMEYE ıHTıYACIN VAR ..Evet ciddiye dönme zamanı, ben bu hafta için çok ciddi kararlar aldım, zaten maçta yeteri kadar efor sarfedip bol bol kalori yakacağım o ayrıda kaydirigubbakcemile3 p.tesiden itibaren düzenli olarak yürüyüşe başlıyorum, önceden yapıyordum yürüyüş çok uzun zamandır ara verdim tekrar yürüyüşlere başlayacağımmmmm.
Şenizalkisalkisalkishayırlı cumalar kıslar zemuszemus
60 / 59.5 / 0.5 / % 0.08
ay kızlar şu alkolü nasıl alıyorsunuz..ben bir türlü sevemedim kendisini.:umursamaz:.her türlüsünden nefret ediyorum..davetlere falan gittğimizde o kadar zor geliyorki içmekkafamçokkarıştı
rakı da çok kalori var diye okumuştum hayatımniye alınayım canım benim.... ama ben bu soruda ciddiyim ya monti amca cıs diyomu ki alkole :uhm:
SİNEMCİM BENCE SENİN ŞU ANDA ZATEN BÖYLE BİR BESLENMEYE İHTİYACIN VAR ..
NEDEN DERSEN EN AZINDAN KİLONU KORUMALISIN ...
bunuda bol yiyerek gl endeksine dikkat ederek aşabilirsin ..... ama monti yaparsan ilk aşamada biraz kilo vermen duru çünki senin beslenme tarzım baya kısıtlıydı geçiş dnemimde fazla kilo vermeyi bekleme ama . uzun vadadede memnün kalırsım . ama yeme atakların olmaz hende kilonu korursun .... zaten bişiyinde kalmadı ...
alkole gelince . bu alışkanlıgındanda vaz geçmeni öneririm en azındanda azlatmanı ..:1hug: ama herkesin yaşam tarzınada saygım var ablam .Şeniz
amcam fransız kültüründen oldugundan tam bir şarapkolikmiş anladıgım kadarıyla ... 2. aşamda bol bol bahsetmiş ama diger alkoller konusunda yasak getirmiş ... haftada bir abarmamak kaydıyle fazla fark edecegini sanmam ... kaçamak olarak düşün vede tok karna mutlaka tüm kaçamaklar gibi... zaten kilon kalmadı a.s
Şenizalkisalkisalkis
rakı da çok kalori var diye okumuştum hayatım
niye alınayım canım benim.... ama ben bu soruda ciddiyim ya monti amca cıs diyomu ki alkole :uhm:
SİNEMCİM BENCE SENİN ŞU ANDA ZATEN BÖYLE BİR BESLENMEYE İHTİYACIN VAR ..
NEDEN DERSEN EN AZINDAN KİLONU KORUMALISIN ...
bunuda bol yiyerek gl endeksine dikkat ederek aşabilirsin ..... ama monti yaparsan ilk aşamada biraz kilo vermen duru çünki senin beslenme tarzım baya kısıtlıydı geçiş dnemimde fazla kilo vermeyi bekleme ama . uzun vadadede memnün kalırsım . ama yeme atakların olmaz hende kilonu korursun .... zaten bişiyinde kalmadı ...
alkole gelince . bu alışkanlıgındanda vaz geçmeni öneririm en azındanda azlatmanı ..:1hug: ama herkesin yaşam tarzınada saygım var ablam .Şeniz
amcam fransız kültüründen oldugundan tam bir şarapkolikmiş anladıgım kadarıyla ... 2. aşamda bol bol bahsetmiş ama diger alkoller konusunda yasak getirmiş ... haftada bir abarmamak kaydıyle fazla fark edecegini sanmam ... kaçamak olarak düşün vede tok karna mutlaka tüm kaçamaklar gibi... zaten kilon kalmadı a.s
Şenizalkisalkisalkis
bende sadece haftada 1 veya 2 haftada 1 sırf keyif için alıyorum alkol ama ben seviyorumda.... Dediğim gibi içtiğim 1 kadeh viski veya 2 kadeh rakıdır.... neyse yasaksa montide alkol ben kalori hesaplamaya devam edeyim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?