Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok yok saygılı ve mesafeli durma niyetindeyim zaten aklinialirimsmile

benim eşimde fanatik fener bahçeli ... maç izlemek için beni az ekmezdi ..

bende hep sinan'ı ekerdim maç izlemek için kaydirigubbakcemile3 oda birazcık beşiktaşlı oluyorda..... kızıyor bana hep sen bayansın bu kadar manyaklık niye diye....

hemde nasıl delii azdı yasinin yanın daaa kafaya vurduuu azgınlığı
şunun ailesine diyelimde tez zamanda baş göz etsin bu cadıyıı
yoksa burda bizlere saldıracak korkuyom vallaaa :1rolleyes::icecream:

Ahahahaha ayyy ne ayııııppp çoluk çocuğun yanında neler konuşuyorsunuz öyle yahuuuuuuuuu :jeyyar: Beni tez zamanda baş göz etmezseniz illegal yoldan doğuracağım heeee:jeyyar: çok fena aşığııııımmm:asigim: hem ne güzel bu halde hamile kalırsam hamileyken kilo veren ilk kişi olarak numune olurum lülülülülülü

opuyorumnanaktanbu gün başlangiç kilonu başladıgını yaz ama oldumu .olumunekankayizsmile

ablam harikasın bayılıyorum senin tek kelimalik cuk diye oturan yorumlarına . süpersin ....:jeyyar:

anacım burcuva takımı biliyoruz işte para ganiii a.s

adamlara şompiyonluk yolunda heryol mubah geliyooo a.s

ben fanatik beşiktaşlıyımm
adam penaltı atılacak noktayı kazma kürek isteyip kazdı yahuuu kimsedende tık çıkmadııı

eee satılmış maç hakem ne etsin görevi emirlere uymakkk a.s

içine doğanı biliyom ben senin azdın kızım sen azdınnn
korkuyom tüm takımı sıradan geçirecen sen az kaldııı şakkıdı

Tercihlerim hatunlardan yana değil abla lülülülülülü Ahahaha rütük kapatabilir biziiiii, biiiiiiiipppp konuyu değiştirelim, deli olduğuma dair konu kapanmalı bence, memleketçe biliniyor zaten deliliğim lülülülülülü

Günaydınlar arkadaşlar.
Kocayı postaladm evden.şimdi kahvaltı etcm.
Kilomu yazıyımda sonra muhabbete katılrm.
71.5kiloyum.bu kadarınada şükür.
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

aşılama yapicem ben sana az kaldııı :icecream:

kaydirigubbakcemile3 demişlerki kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.... şimdi bir beşiktaşlı olarak yapabileceğiniz çok fazla birşey yok geçen sene şampiyon oldunuz artık 7 sene daha istirahat zamanı.....

kapanmayız korkma kazenle köprüden geçerken bir selam vermişliğimiz var birbirimize rahatt ol sennn
kazen beni severrr bayanssulusmile

Günaydınlar arkadaşlar.
Kocayı postaladm evden.şimdi kahvaltı etcm.
Kilomu yazıyımda sonra muhabbete katılrm.
71.5kiloyum.bu kadarınada şükür.
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

Günaydın ablacıkkk rütük kapamadan hemen yetişmelisin muhabbete , üzerime oynuyorlar takımda lülülülülülü

Yalnız farkındamısınız bir tek maytapımla aeben ablişim diyet sağlıklı beslenme konusundalar, biz işin geyiğindeyiz delikafadulden azimli hatunlarımmm benimmmmmm yiiiicemmm hepiniziii cokacimcoook

Yalnız farkındamısınız bir tek maytapımla aeben ablişim diyet sağlıklı beslenme konusundalar, biz işin geyiğindeyiz delikafadulden azimli hatunlarımmm benimmmmmm yiiiicemmm hepiniziii cokacimcoook

Evet ciddiye dönme zamanı, ben bu hafta için çok ciddi kararlar aldım, zaten maçta yeteri kadar efor sarfedip bol bol kalori yakacağım o ayrıda kaydirigubbakcemile3 p.tesiden itibaren düzenli olarak yürüyüşe başlıyorum, önceden yapıyordum yürüyüş çok uzun zamandır ara verdim tekrar yürüyüşlere başlayacağımmmmm.

Birde acep diyoru şu montiye herkes akın akın hücum ediyor acep bende mi bir göz atsamki? Aeben Ablacığım ben ara sıra haftada 1 filan alkol alıyorum 1 kadeh viski veya 2 duble rakı filan montide alkol yasak mı?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…