:roflol: deli bu simoş hee :roflol:
valla yasini tanıyosan ve ailesini çok tanımama gerek yok o aradığım adam diyosan yaz sonunda git tanışmaya.. ama ailesini de tanımam lazım bazı soru işaretlerini netleştirmem lazım diyosan şimdi tanış simoşum.
ama nacishane fikrim çok içli dışlı olma ailesiyle arada saygı olsun çok muhabbet tez ayrılık getirir lafına çok inanırım ben.. bi de deveyi diken insanı .. yaranır lafına da :)
Ahahahahahahhahahahaha ben ne yaptımmmkiiiiiiiii eyvahedigeldismile
İçime doğanı söylüyorum ben abla lülülülülülü
:roflol: deli bu simoş hee :roflol:
benim eşimde fanatik fener bahçeli ... maç izlemek için beni az ekmezdi ..
hemde nasıl delii azdı yasinin yanın daaa kafaya vurduuu azgınlığı
şunun ailesine diyelimde tez zamanda baş göz etsin bu cadıyıı
yoksa burda bizlere saldıracak korkuyom vallaaa :1rolleyes::icecream:
opuyorumnanaktanbu gün başlangiç kilonu başladıgını yaz ama oldumu .olumunekankayizsmile
ablam harikasın bayılıyorum senin tek kelimalik cuk diye oturan yorumlarına . süpersin ....:jeyyar:
bende hep sinan'ı ekerdim maç izlemek için kaydirigubbakcemile3 oda birazcık beşiktaşlı oluyorda..... kızıyor bana hep sen bayansın bu kadar manyaklık niye diye....
içine doğanı biliyom ben senin azdın kızım sen azdınnn
korkuyom tüm takımı sıradan geçirecen sen az kaldııı şakkıdı
Ahahahaha ayyy ne ayııııppp çoluk çocuğun yanında neler konuşuyorsunuz öyle yahuuuuuuuuu :jeyyar: Beni tez zamanda baş göz etmezseniz illegal yoldan doğuracağım heeee:jeyyar: çok fena aşığııııımmm:asigim: hem ne güzel bu halde hamile kalırsam hamileyken kilo veren ilk kişi olarak numune olurum lülülülülülü
anacım burcuva takımı biliyoruz işte para ganiii a.s
adamlara şompiyonluk yolunda heryol mubah geliyooo a.s
ben fanatik beşiktaşlıyımm
adam penaltı atılacak noktayı kazma kürek isteyip kazdı yahuuu kimsedende tık çıkmadııı
eee satılmış maç hakem ne etsin görevi emirlere uymakkk a.s
bende beşiktaşlıyım .
Tercihlerim hatunlardan yana değil abla lülülülülülü Ahahaha rütük kapatabilir biziiiii, biiiiiiiipppp konuyu değiştirelim, deli olduğuma dair konu kapanmalı bence, memleketçe biliniyor zaten deliliğim lülülülülülü
Günaydınlar arkadaşlar.
Kocayı postaladm evden.şimdi kahvaltı etcm.
Kilomu yazıyımda sonra muhabbete katılrm.
71.5kiloyum.bu kadarınada şükür.
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 demişlerki kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.... şimdi bir beşiktaşlı olarak yapabileceğiniz çok fazla birşey yok geçen sene şampiyon oldunuz artık 7 sene daha istirahat zamanı.....
ağır tahrik var ağır tahrik varrrr delikafadulden
Yalnız farkındamısınız bir tek maytapımla aeben ablişim diyet sağlıklı beslenme konusundalar, biz işin geyiğindeyiz delikafadulden azimli hatunlarımmm benimmmmmm yiiiicemmm hepiniziii cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?