SİNEMCİM BENCE SENİN ŞU ANDA ZATEN BÖYLE BİR BESLENMEYE İHTİYACIN VAR ..
NEDEN DERSEN EN AZINDAN KİLONU KORUMALISIN ...
bunuda bol yiyerek gl endeksine dikkat ederek aşabilirsin ..... ama monti yaparsan ilk aşamada biraz kilo vermen duru çünki senin beslenme tarzım baya kısıtlıydı geçiş dnemimde fazla kilo vermeyi bekleme ama . uzun vadadede memnün kalırsım . ama yeme atakların olmaz hende kilonu korursun .... zaten bişiyinde kalmadı ...
alkole gelince . bu alışkanlıgındanda vaz geçmeni öneririm en azındanda azlatmanı ..:1hug: ama herkesin yaşam tarzınada saygım var ablam .Şeniz
amcam fransız kültüründen oldugundan tam bir şarapkolikmiş anladıgım kadarıyla ... 2. aşamda bol bol bahsetmiş ama diger alkoller konusunda yasak getirmiş ... haftada bir abarmamak kaydıyle fazla fark edecegini sanmam ... kaçamak olarak düşün vede tok karna mutlaka tüm kaçamaklar gibi... zaten kilon kalmadı a.s
Şenizalkisalkisalkis
sagol ablişim senin destegin cok önmliydi bnm için bu hafta düzenli olrak menü bildirmide yapıcam söz haftaya cok daha iyiy olacakhihoyyyt
alemsin sinem ya alkol almanın derdien monti amcam bırakılır mı tatlımlülülülülülü
aebenmde sölmiş senin zaten pek verilecek kilon kalmadı bnce içmesen tabi daha iyi ama arada yemeklerin arkasıan kacamak olarak içişmende bi skıntı olmaz herldeyerimseniben
kaydirigubbakcemile3maytabım senin 6. takım başkanlıgın zamnında sayfalar konusunda kısıtlama vardı canım .site kuçüktü o zamnlar .. mecburen uyarı alınıyordu ama şimdi yok döktür döktüre bildigince .....:roflol:hee bende öyle diicektimde insülin dengesi 2-3 ayda kuruluyo diye biliyorum ondan kafamkarıştı sen bikaç gündür bana diyonya arada kaçır diye bende şaşırdım
YAŞASIN 1. AŞAMA
ÇOK SEVDİMGERÇEKTEN
SAĞLIKLI BESLENMEK GİBİSİ VARMI
VALLA ALLAMA BEN BURDA BAŞKANKEN DİYET DIŞI KONUŞULMUYODU BAZEN SORUNLARIMIZDAN BAHSETSEKDE HER ZAMAN DEĞİLDİ NOLMUŞ LA TAKIMA
BEN BAŞINIZDA OLCAKTIMKİ GÖRCEEEDİZNİ SİZ KIRMIZI DÖTLÜ MUMLA ARARDINIZ AEBENİ MELEĞİ
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
evet canım montide alkol yasak bildiğim kadarıyla çok az kırmızı şaraba izin var .
öle tabi gözdem helede haftalrdr sabit kalıp tekrar 60 oldugmu düsünürsem süper artık gerisi gelir siye dsnüyorum bakalım artık sempatiksalakcinni
bu arada sende montiic oluyormsun hayırlı olsun fstgım merak etme artıların ilk hafta içinde yollarsın montyle :lepi:
hosbuldum cnmcım tabi neden olmasın yarısalım tatlım banada ii olur kaydirigubbakcemile5[/CENTER][/I][/B]
kaydirigubbakcemile3maytabım senin 6. takım başkanlıgın zamnında sayfalar konusunda kısıtlama vardı canım .site kuçüktü o zamnlar .. mecburen uyarı alınıyordu ama şimdi yok döktür döktüre bildigince .....:roflol:
ama haklısın sende az gestapo degilsin hani...sırnaşık şey
çok paylaşımın bir konuda mahsuru var masajlar arada kayniyo .....kaydirigubbakcemile3
hatta bakın sinem sultana yarış teklif etti ama sultanın cevabını görmedi ....ve tekrar soruyor ... sinemcim sultanım teklifini kabul etti mutlu mesud olun ....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
teknoloji gelişti diyosun yanee sempatiksalakcinni
deryalım nerde yaa? benim rakibim?
teknoloji gelişti diyosun yanee sempatiksalakcinni
deryalım nerde yaa? benim rakibim?
Eşi rahatsızdı sanırım nurocannn, yemek vakti de gelmişşş, offf beni şimdiden yarının tasası sardı, birde sabah 6,30 da evden çıkmamız lazım, ben 5,30 da uyanıcam sanırım hazırlanmak içinnn ne yapıcam yaaa bilmiyorumkismile
sultancığımmmm benim düello davetim arada kaynamış galiba fark etmedin..... Bu hafta yarışalımmı canım??? Senide yazından dolayı pek bir azimli gördüm zaten....
oleyyyyy o zaman bu hafta rakibsin sultancığım belki ikimizede iyi gelir bu yarış canım benim.... opuyorumnanaktan
çok paylaşımın bir konuda mahsuru var masajlar arada kayniyo .....kaydirigubbakcemile3
hatta bakın sinem sultana yarış teklif etti ama sultanın cevabını görmedi ....ve tekrar soruyor ... sinemcim sultanım teklifini kabul etti mutlu mesud olun ....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
a.stamam sinemcim bencede öyle daha iyi 2 kiloyu verirsin 1.2. haftaya sonra montiye geçiş yap kilonu koru ....:1hug:ablacığım peki ben hedefime ulaştıktan sonra monti ile korumaya geçsem nasıl olur? eğer kilo vermemin duracağını düşünüyorsan.... çünkü çok az kalmışken hedefime duraklama yaşamak istemiyorum, motivasyon açısından.
kaydirigubbakcemile3maytabım senin 6. Takım başkanlıgın zamnında sayfalar konusunda kısıtlama vardı canım .site kuçüktü o zamnlar .. Mecburen uyarı alınıyordu ama şimdi yok döktür döktüre bildigince .....:roflol:
Ama haklısın sende az gestapo degilsin hani...sırnaşık şey
ay kızlar şu alkolü nasıl alıyorsunuz..ben bir türlü sevemedim kendisini.:umursamaz:.her türlüsünden nefret ediyorum..davetlere falan gittğimizde o kadar zor geliyorki içmekkafamçokkarıştı
sempatiksalakcinni :roflol:
vatana millete ve pek tabi 6. takıma hayırlı ugurlu olsun sinemcim centilmence bir yarıs olmasını diliyorum iyi olan kazansınnaniknanik:lepi:
:smiley-cool::jeyyar:
Eşi rahatsızdı sanırım nurocannn, yemek vakti de gelmişşş, offf beni şimdiden yarının tasası sardı, birde sabah 6,30 da evden çıkmamız lazım, ben 5,30 da uyanıcam sanırım hazırlanmak içinnn ne yapıcam yaaa bilmiyorumkismile
saat 11.30 geçiyor takım kuralları geregi. bildirimi zamanında yapmayan uayarılır . bunu devam ederse malesef diskalfiye ....senin rakiben son zamanlarda takımı çok boşluyor nurom . ilk zamanlar derya ve benden başka kimsecikler olmuyordu . takımın bekçiliğini gündüz ben akşamda derya yapıyordu. ama gel görki derya son zamanlarda yok .
kaydirigubbakcemile3 centilmence bir yarış olacak sultanım benim.... msnden kamera açıp bakkkk benim göbekim kalmadı, popomda küçücük diye sana nispet yapıp seni bunalıma sokacağım.... kaydirigubbakcemile3
bu işin şakası tabikide bitanem seni çok seviyorum ben bakalım bu hafta neler olacak... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?