Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyyy monti amcamda ayynnıı beennn sırnaşık şey monti amcam beniimm sırnaşık şey

sultancığımmmm benim düello davetim arada kaynamış galiba fark etmedin..... Bu hafta yarışalımmı canım??? Senide yazından dolayı pek bir azimli gördüm zaten....

kaydirigubbakcemile3maytabım senin 6. takım başkanlıgın zamnında sayfalar konusunda kısıtlama vardı canım .site kuçüktü o zamnlar .. mecburen uyarı alınıyordu ama şimdi yok döktür döktüre bildigince .....:roflol:

ama haklısın sende az gestapo degilsin hani...sırnaşık şey

evet canım montide alkol yasak bildiğim kadarıyla çok az kırmızı şaraba izin var .

ayyy bilmiyodum ama monti amcama teşekkürler tam benim damak zevkimde bi menü hazırlamışş.. :) kırmızı tadında bi şarapp :) sırnaşık şey

oleyyyyy o zaman bu hafta rakibsin sultancığım belki ikimizede iyi gelir bu yarış canım benim.... opuyorumnanaktan

çok paylaşımın bir konuda mahsuru var masajlar arada kayniyo .....kaydirigubbakcemile3
hatta bakın sinem sultana yarış teklif etti ama sultanın cevabını görmedi ....ve tekrar soruyor ... sinemcim sultanım teklifini kabul etti mutlu mesud olun ....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

teknoloji gelişti diyosun yanee sempatiksalakcinni
deryalım nerde yaa? benim rakibim?

sonradan fark ettim ablacığım ya.... cidden yetişemiyorum yazılara kaydirigubbakcemile3

Eşi rahatsızdı sanırım nurocannn, yemek vakti de gelmişşş, offf beni şimdiden yarının tasası sardı, birde sabah 6,30 da evden çıkmamız lazım, ben 5,30 da uyanıcam sanırım hazırlanmak içinnn ne yapıcam yaaa bilmiyorumkismile

senin rakiben son zamanlarda takımı çok boşluyor nurom . ilk zamanlar derya ve benden başka kimsecikler olmuyordu . takımın bekçiliğini gündüz ben akşamda derya yapıyordu. ama gel görki derya son zamanlarda yok .

canım sakin ol heycanlanmana gerek yokki...... yasin heyecanlansın senin gibi bir fıstıkla yolculuk yapacağı için....opuyorumnanaktan

sultancığımmmm benim düello davetim arada kaynamış galiba fark etmedin..... Bu hafta yarışalımmı canım??? Senide yazından dolayı pek bir azimli gördüm zaten....

sempatiksalakcinni :roflol:

oleyyyyy o zaman bu hafta rakibsin sultancığım belki ikimizede iyi gelir bu yarış canım benim.... opuyorumnanaktan

vatana millete ve pek tabi 6. takıma hayırlı ugurlu olsun sinemcim centilmence bir yarıs olmasını diliyorum iyi olan kazansınnaniknanik:lepi:​

:smiley-cool::jeyyar:

a.stamam sinemcim bencede öyle daha iyi 2 kiloyu verirsin 1.2. haftaya sonra montiye geçiş yap kilonu koru ....:1hug:

hmm evet galba öyleydi

ay kızlar şu alkolü nasıl alıyorsunuz..ben bir türlü sevemedim kendisini.:umursamaz:.her türlüsünden nefret ediyorum..davetlere falan gittğimizde o kadar zor geliyorki içmekkafamçokkarıştı

içme sende :) vişne suyu iç :) kırmızı şarap diye kandırırsın milleti :)
şaka bi yana benher türlü alkolü denemiş olmakla birlikte kırmızı şarapta karar kıldım ve zevkle içtiğim tek alkoldür.. tadından ve kalitelisinden de anlarım fakat millet kırmızı etin yanında içse de ben sek içerim yanında ne çerez ne başka bişey asla yemem..
rakı da içerim ama yanında balık yiyemem :) önce balığımı yer karnımı doyururum sonra içerim oda çok ısrar edilirse içerim yoksa içmem.. mesela geçenlerde ablama gitmiştimya piknikte bira içti eşlerimiz ben içmedim. önceki akşamda rakı balık yapmışlardı ama ben sadece balık yedim rakı fazla gelmiş 1 bardak kalmıştı bana iç dedi eşim ben içmedim ama döktüm. şarap olsaydı affetmezdim ama :)

sempatiksalakcinni :roflol:

vatana millete ve pek tabi 6. takıma hayırlı ugurlu olsun sinemcim centilmence bir yarıs olmasını diliyorum iyi olan kazansınnaniknanik:lepi:​

:smiley-cool::jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 centilmence bir yarış olacak sultanım benim.... msnden kamera açıp bakkkk benim göbekim kalmadı, popomda küçücük diye sana nispet yapıp seni bunalıma sokacağım.... kaydirigubbakcemile3

bu işin şakası tabikide bitanem seni çok seviyorum ben bakalım bu hafta neler olacak... opuyorumnanaktan

gözdem dualarımız seninel fstgım sen hiç skıntı yapma kendine eminim cok begencekler seni aam önmli olan senin müstakbel aileni begenmensempatiksalakcinni kasma sakın kendini oldgunu gibi davranki rahat olabilesn bölece heyecanıan yenik düsme iyi haberleirni bekliyor olacagızŞeniz​

saat 11.30 geçiyor takım kuralları geregi. bildirimi zamanında yapmayan uayarılır . bunu devam ederse malesef diskalfiye ....
deryacım umarım mazeretin vardır ..:1hug: bu şekilde sana faydalı olamayız güzelim ....:1no2:

hu montici kıslar takında kaynatıyorsunuz sayfalara yetişemiyorumokur ken .. motilinkine kilo bile bildirmiyorsunuz
bundan sonra takımdan kilo bildirimi almıycam menülerinizde yorum yapmıycan ülen ....siz gidi cadılar sizi .....hehe

anlasıldı senin amcın beni bunalıma sokup yarısı kazanmak dimi biliyorsun bnm duygusal aclık yönümü insan rakibinin hassas noktasından vurmaz ki:umursamaz:naniknanik

aksam bi ara msnde oldgunda cagrı at tele eve gelmiş olursam gelirim bakatım bi su kücück poponalülülülülülü

bnde herbirnizi ayrı ayrı cok seviyorum tatlısımolumunekankayizsmile​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…