- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
anaaaam abla sende mi bebiş istiyorsun Şeniz ay falcı oldum çıktım bende delikafadulden
a.s:1hug:BAK NUROM ÖZKEM NEKADAR ÇABALADI ŞİMDİ GÜN SAYORLAR HATTA ÖZKE BUGÜN YOK :1shok: dogurdumu bu cadı len yoksa .delikafaduldendelikafaduldenbirden içime dogdu yav ...delikafaduldenolur haftaya ben yapam bakem nazcımda beni kontrol etmiş olur.
evet aebencim herşeyde vardır bi hayır.. napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz :)
opuyorumnanaktansırrım 3 hafta boyunca aynı kiloda direnen vucuduma benimde inat edip montimi bozmamak eddorascım :) sonra bi baktım 74 üm ve arkasından 73 çok kolay geldi :)
:jeyyar:abla diyorum ama benden fazla büyük deyilsin eddorascım yap yap3. yü başnakanımızda diyorya 3. tane diye .sırnaşık şeysimoooşş.benimde falıma baksana kıs.
benmde günüm geçio geçen hafta 2tane test yaptm negatif çıktı şükür.
eşim sorup duruo noldu 3.geliomu diye.
azarıda yiyo bendn tabii.
of of zaten bu kilolarda oyüzden aldm.hormonlu implant taktrmştm 5sene önce.60 kiloydm ozaman.5yılda 15 kilo aldm.2ay önce çıkarttm.şimdide uğraşyom bakalm.
varmı başka itirafı olankaydirigubbakcemile3
melegim bİrgün burda sende haykıracaksın HAMİLEYİM DİYE ....:lepi::lepi:bir benim günüm geçmek bilmiyor
hele son 3 aydır maşallah 24 - 25 günde bir geliyor akannehir 3 gün sürüyor
BENDE DİYCEKTİM EDDORAS BUGÜN PC TEKELİNDE GALİBA DİYE ...sositosositoben kaçtm kızlar
oğluş gelck şimdi.
öptm hepinziopuyorumnanaktan
topiği topluca gebelik bölümüne taşıcaz yakında :roflol:
yok kıs.istemedğm için bak diom.
delikanlı oğluşum var benimdelikafadulden
8. TAKIM * *155.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 97,5 / 96,5 / 1,0 / 1,03% )
AySeCeYlİn ( 60,5 / 60,5 / 0,0 / 0,00% )
NİLBERA ( 63,2 / 63,2 / 0,0 / 0,00% )
SEHER YILDIZI (79,5) Geri dönmek üzere ayrıldı
elimphia ( 85,4 / 85,4 / 0,0 / 0,00% )
chatlax ( 71,6 / 70,6 / 1,0 / 1,40% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 378,2 / 376,2 / 2,0 / 0,53% )
kardeş takım size zahmet kontrol edermisiniz a.s.
topiği topluca gebelik bölümüne taşıcaz yakında :roflol:
kafamçokkarıştı onca sayfayı okudum yetiştimmm ama çok yoruldum gerçekten ne zor luyormuş sonradanokumaksempatiksalakcinni
selamlarrrrropuyorumnanaktan
nasılsınız bugün, çok şükür bu hafta +da olan kimse yok çok sevindimsositososito
Nuro hepimizi sopaamış haklısın Nurom ya napiyim bu hafta ders çalışmaktan spor,yürüyüşü bıraktım, doğru düzgün yemek salat da yapamadım hep kolay bir yeme yğurt fln veremedim:gitme: düzenli yemenin çok etkisi var, önümüzdeki hafta annem geliyor şu yoğunlukta o pişirir ben yerim bir de benim annnem yürüyüş delisidir sporumu da yaparım önümüzdeki hafta bu haftayı da telafi etmeliyima.s
bu arada yine gözdem Fenerimize sataşmış ohh kızlarda bir güzel karşılamışlr tüm ataklarıhihoyyyt
Gözdem yalnız anlamadım ailesiyle tanışmayacaksan niye geliyorsun Ankaraya:bbo:
Sinem de monti amcanın yeğeni olma yolunda hadi bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile5
Hilal hala azimle kilo vercem diyor hadi bakalım Hilal 1 ayda ver tüm olmayan fazlalıklarınıkaydirigubbakcemile2
Eddoras ablam Sultan kırmışlar zincirlerini eksidelr tebrikederimmmalkisalkisalkis
aklıma bunlar geldi şimdilik kilo veren herkesi tebrik ederim, inş. bu hafta dereceye gireriz:Saruboceq:
bu arada Gözdem başladık di mi montiye, aykırı beslenmedin di mi bugün?
:roflol: öyle olcek sanırım:jeyyar:
listemizi paylaşım alanına bıraktım . şimdilik biz 1. yiz
canına minnerlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3olabiler mümkün guclubacismile
Korkuyorumm henüz tanışmamam lazım suuracığım, beğenmezler beni diye düşünüyorum :sinifsinif: yasinin ankarada işleri vardı, birde çok sevdiğimiz arkadaşlarımız var onlarla vakit geçiririz, sabah 07,30 uçağıyla geliyoruz; 8,30 da oradayız kısmetse, akşamda yine 8 uçağıyla döneceğiz rabbim bir sıkıntı vermezse inşallah, başladık bugün montiye, bugünde öğlen yemeğinde hep ona uygun şeyler vardı, şanslıyım vallahi sengözlerimebaksanab sen ne yaptın şekercim :icecream:
:lepi:
canına minnerlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
bu arada Nazcım Hilale haftaya listeye alalaım demişiz,
bence de uygun ama aklıma b şey takıldı:
şimdi Eylül de var ve o hilalden daha eski onun deneme süreci bitmedi gitti bazen yoğun paylaşımı oluyor bazen olmuyor, haklısın bu saatlerde okulda olduğunu söyledi ama belki perşembe akşamdan bildirebilir kilosunu ben hak geçmemesi açıcından Eylülünde aramızda değerlendirilmesi ve kendisinin görüşünün alınması taraftarıyım.zaten yakında maytap da sinem de mezun olurlar.
Bir de meleğim yaz da geldi artık sen neden listemize girmiyorsun?
:lepi:
canına minnerlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
bu arada Nazcım Hilale haftaya listeye alalaım demişiz,
bence de uygun ama aklıma b şey takıldı:
şimdi Eylül de var ve o hilalden daha eski onun deneme süreci bitmedi gitti bazen yoğun paylaşımı oluyor bazen olmuyor, haklısın bu saatlerde okulda olduğunu söyledi ama belki perşembe akşamdan bildirebilir kilosunu ben hak geçmemesi açıcından Eylülünde aramızda değerlendirilmesi ve kendisinin görüşünün alınması taraftarıyım.zaten yakında maytap da sinem de mezun olurlar.
Bir de meleğim yaz da geldi artık sen neden listemize girmiyorsun?
slm kızlar nasılsınız
2 kişilik boş yer olan takım bakıyorum varmı bidliğiniz...
aaa tamam o zaman ben bilmiyordum sorun kalmadıyerimseniben:lepi:canım eylül listeye girmek istemiyor. listede olmayıp burda paylaşımda bulunmak istiyor daha önce aebenimde bende sordum listeye yazalım diye ama kendisi istemedi canım bende hak geçmesini istemem
yok tatlişkom ya benim bu listeye 3. bikez gircek yüzüm yok bilmiyorumkismile :kedi:
hoşgeldin hayalciğim 8. takım var canım . bizim kardeş takımımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?