Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

olur haftaya ben yapam bakem nazcımda beni kontrol etmiş olur.
evet aebencim herşeyde vardır bi hayır.. napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz :)
a.s:1hug:BAK NUROM ÖZKEM NEKADAR ÇABALADI ŞİMDİ GÜN SAYORLAR HATTA ÖZKE BUGÜN YOK :1shok: dogurdumu bu cadı len yoksa .delikafaduldendelikafaduldenbirden içime dogdu yav ...delikafadulden
sırrım 3 hafta boyunca aynı kiloda direnen vucuduma benimde inat edip montimi bozmamak eddorascım :) sonra bi baktım 74 üm ve arkasından 73 çok kolay geldi :)
opuyorumnanaktan
:jeyyar:abla diyorum ama benden fazla büyük deyilsin eddorascım yap yap3. yü başnakanımızda diyorya 3. tane diye .sırnaşık şey
bir benim günüm geçmek bilmiyor

hele son 3 aydır maşallah 24 - 25 günde bir geliyor akannehir 3 gün sürüyor
melegim bİrgün burda sende haykıracaksın HAMİLEYİM DİYE ....:lepi::lepi:
ben kaçtm kızlar
oğluş gelck şimdi.
öptm hepinziopuyorumnanaktan
BENDE DİYCEKTİM EDDORAS BUGÜN PC TEKELİNDE GALİBA DİYE ...sositososito

kafamçokkarıştı onca sayfayı okudum yetiştimmm ama çok yoruldum gerçekten ne zor luyormuş sonradanokumaksempatiksalakcinni

selamlarrrrropuyorumnanaktan

nasılsınız bugün, çok şükür bu hafta +da olan kimse yok çok sevindimsositososito

Nuro hepimizi sopaamış haklısın Nurom ya napiyim bu hafta ders çalışmaktan spor,yürüyüşü bıraktım, doğru düzgün yemek salat da yapamadım hep kolay bir yeme yğurt fln veremedim:gitme: düzenli yemenin çok etkisi var, önümüzdeki hafta annem geliyor şu yoğunlukta o pişirir ben yerim bir de benim annnem yürüyüş delisidir sporumu da yaparım önümüzdeki hafta bu haftayı da telafi etmeliyima.s

bu arada yine gözdem Fenerimize sataşmış ohh kızlarda bir güzel karşılamışlr tüm ataklarıhihoyyyt

Gözdem yalnız anlamadım ailesiyle tanışmayacaksan niye geliyorsun Ankaraya:bbo:

Sinem de monti amcanın yeğeni olma yolunda hadi bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile5

Hilal hala azimle kilo vercem diyor hadi bakalım Hilal 1 ayda ver tüm olmayan fazlalıklarınıkaydirigubbakcemile2

Eddoras ablam Sultan kırmışlar zincirlerini eksidelr tebrikederimmmalkisalkisalkis

aklıma bunlar geldi şimdilik kilo veren herkesi tebrik ederim, inş. bu hafta dereceye gireriz:Saruboceq:

bu arada Gözdem başladık di mi montiye, aykırı beslenmedin di mi bugün?

topiği topluca gebelik bölümüne taşıcaz yakında :roflol:

:roflol: öyle olcek sanırım:jeyyar:

8. TAKIM * *155.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 97,5 / 96,5 / 1,0 / 1,03% )
AySeCeYlın ( 60,5 / 60,5 / 0,0 / 0,00% )
NıLBERA ( 63,2 / 63,2 / 0,0 / 0,00% )
SEHER YILDIZI (79,5) Geri dönmek üzere ayrıldı
elimphia ( 85,4 / 85,4 / 0,0 / 0,00% )
chatlax ( 71,6 / 70,6 / 1,0 / 1,40% )
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 378,2 / 376,2 / 2,0 / 0,53% )

kardeş takım size zahmet kontrol edermisiniz a.s.

listen tamamdır azracığım .

Korkuyorumm henüz tanışmamam lazım suuracığım, beğenmezler beni diye düşünüyorum :sinifsinif: yasinin ankarada işleri vardı, birde çok sevdiğimiz arkadaşlarımız var onlarla vakit geçiririz, sabah 07,30 uçağıyla geliyoruz; 8,30 da oradayız kısmetse, akşamda yine 8 uçağıyla döneceğiz rabbim bir sıkıntı vermezse inşallah, başladık bugün montiye, bugünde öğlen yemeğinde hep ona uygun şeyler vardı, şanslıyım vallahi sengözlerimebaksanab sen ne yaptın şekercim :icecream:

listemizi paylaşım alanına bıraktım . şimdilik biz 1. yiz

:lepi:

olabiler mümkün guclubacismile
canına minnerlaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

bu arada Nazcım Hilale haftaya listeye alalaım demişiz,
bence de uygun ama aklıma b şey takıldı:
şimdi Eylül de var ve o hilalden daha eski onun deneme süreci bitmedi gitti bazen yoğun paylaşımı oluyor bazen olmuyor, haklısın bu saatlerde okulda olduğunu söyledi ama belki perşembe akşamdan bildirebilir kilosunu ben hak geçmemesi açıcından Eylülünde aramızda değerlendirilmesi ve kendisinin görüşünün alınması taraftarıyım.zaten yakında maytap da sinem de mezun olurlar.

Bir de meleğim yaz da geldi artık sen neden listemize girmiyorsun?

bende sandım tanışmay geiyorsunuz, sen kendini ne zaman tanışmaya uygun hissedersen o zaman tanış tabii ama beğemezlerse beğenmesinler bnim eşim biz evlenirken ben beğendim Kübrayla evlenice dedi, ben bilmiyorum kayınvaldem beni beğeniyormu beğenmiyor mu çok da umruma değil açıkcası demek istediğim takma kafaya öneli olan onların değil senin ve eniştemizin neyi ve ne zaman istediğinyerimseniben

iyi geçiyor canım ben zaten montiye çok aykırı beslenmiyordum sadece dondurma ve çikolatakonusu beni biraz sıkıyordu onlarada 2 ay paydıs temmuzun 10una kadar cısssslmaz: bugünde baya koşturdum nerdeyse 1 saat tempolu yürümüş gibi oldum, benim en büyük eksiğim düzeli spor onu da halledicem inş kaydirigubbakcemile2

canım eylül listeye girmek istemiyor. listede olmayıp burda paylaşımda bulunmak istiyor daha önce aebenimde bende sordum listeye yazalım diye ama kendisi istemedi canım bende hak geçmesini istemem

yok tatlişkom ya benim bu listeye 3. bikez gircek yüzüm yok bilmiyorumkismile :kedi:

canım eylül listeye girmek istemiyor. listede olmayıp burda paylaşımda bulunmak istiyor daha önce aebenimde bende sordum listeye yazalım diye ama kendisi istemedi canım bende hak geçmesini istemem
aaa tamam o zaman ben bilmiyordum sorun kalmadıyerimseniben:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…