Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam canım ben haber veririm sana mesaj gönderirim buralarda olamazsan

nazımm uzun zamandır yapmıyordum yazlık kışlık çekmece dolap derkennn tır geçmiş gibiyimm
simoşun kehanetleri için hazır ol bencedee sıraya senide koyar o cadıı da bugün muayyen günün olduğun duyduuuı a.s

aebenim bittim anam yaaa :bbo:
ıspanak yıkadım şimdide akşam içinn a.s

simoşum iyi yolculuklar tatlımm iyi git iyi gell ŞenizŞeniz

bende kaçar çıkış saatim geldi akapunkturcuya gidicem akşam . yarın görüşürüz kızçeler .

Bİ KEREM BEN TERK DEĞİLİM zemuszemus 7, TAKIM KENDİNİ FESETTİ :dilcikar:
4. TAKIMDANDA ZAYIF BİR BAYAAAAAAN OLARAK MEZUN OLDUM BEN :))))...

evet çok yakındır benim mezuniyetim a.s az önce tartıldım 72 kiloyum sırnaşık şey kızlar eğer paylaşım alanına koymadıysak listemizi değiştirelim yada boşver haftaya etkisi olsun a.s 2 kilom kaldı sonra kaydirigubbakcemile

alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5

iyi geceler,
kimseler gelmedi, sonuçları da açıklamadılar, kocamda gitti zatn bn kldım bir başıma

bari bugün yediklerimi yazayım;
sabah 07.00:3kuru kayısı
7.50:2dilim tam ekmek ve 30gr yağsız peynirle tost yeşilçay,1 zeytin
12.30 öğle: tavuk döner,ayran

16.30:1çb.süt

19.00:2karnıyarık(közlenmiş patlıcandan),salata ayran

21.30:5-6 kuru kayısı

GÜNAYDIN MELEĞıM
GÜNAYDIN SUURAM .

dün gittim canım görüştüm ve ilk seansımıda yaptırdım . genelde akapunktur yaptıklarında kulağa bant takıyorlar ya burda takmadılar . sordum gerek yok bantlara dedi doktor . bide diyet listesi verdi tam montiye uyuyor sevdim ben bu doktoru. pazartesi tekrar gideceğim . vucuttaki yağ oranımıda ölçtü 30 kilo yağım var kızlar baya yağlıymışım .

günaydın kızlar
napıyonuz
yorgunluktanmı anlamadım ama ellerim ayaklarım şişşiş ödem yaptı vücudum sanırım ve dünden 500gr fazla çıktım
akşam yemekleri hazırladım kocamı beklerken biraz daha dolandım ortalıkta neden sonra geldi yemek hazırladım saate bi baktım 9 ben bu saatten sonra yemem dedim 1 çatal aldım alinazikten bi bardak kakaolu tarçınlkı süt içtim
moralim bozuldu sabah sabah yaa neden ödem oldu adetimede daha var 5 gün

aynı durumdayız maytabım bedede bugün 500gr artış var ve şişim . dün tuzluyu kaçırdım sanırım su topladık . benimde regle bi kaç gün var aynı durumdayız yane .. benim bu 62 bana aşılması güç bi dağğğğğ oldu yavv . öfffffsempatiksalakcinni

sonuçlar hala açıklanmamış aboooooo... 9. takımın kaptanı uyumuşmu ???

üzme kendini maytabım arada olur böyle şeyler . yarın aynı kiloda çıkarsın tartıda canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…