amin gülüm hayırlısıyla inş,biraz daha sabır gerek demekki fıstığım nasip sonuçta herşey az daha zaman lazım bize...
Allah senide bi ömür mesur mutlu etsin,
kuzum ben buralara gelemzserm sen takımda yer açılınca faceden ulaş bana sana zahmet olurmu...
:roflol::roflolSen sonbaharda kalacaksın bence nazlımmm :jeyyar:naniknanik
ay ay ay hayal cadısı gel öpem kıs ayn egüzel eski cadılar hep geliyor ...kaydirigubbakcemile2
bize gelsene ya .... yakında maytabımda nuromda mezun oalcaklar ... olmadı ben çıkarım kıs . niye takım arıyorsunuz ....naniknanik
cididyim bak .... yakında mezunlarımız var ...:sm_cool:
dahada olmassa kalişin takımına sokarım sizi 5. takıma oda üye arıyordu .... ama ben kimseye vermem seni len .. gözdede burda . valla artık sayfları bile okumaya yetişemeyiz cadılar sizi....:lepi:
evet çok yakındır benim mezuniyetim a.s az önce tartıldım 72 kiloyum sırnaşık şey kızlar eğer paylaşım alanına koymadıysak listemizi değiştirelim yada boşver haftaya etkisi olsun a.s 2 kilom kaldı sonra kaydirigubbakcemile
Günaydın kaptanım,günaydınlar 6. takımın çıtırları
opuyorumnanaktan
nazcım iştahın içinmi gidiyorsun akapunktura
ne kadar seansı
aynı durumdayız maytabım bedede bugün 500gr artış var ve şişim . dün tuzluyu kaçırdım sanırım su topladık . benimde regle bi kaç gün var aynı durumdayız yane .. benim bu 62 bana aşılması güç bi dağğğğğ oldu yavv . öfffffsempatiksalakcinnigünaydın kızlar
napıyonuz
yorgunluktanmı anlamadım ama ellerim ayaklarım şişşiş ödem yaptı vücudum sanırım ve dünden 500gr fazla çıktım
akşam yemekleri hazırladım kocamı beklerken biraz daha dolandım ortalıkta neden sonra geldi yemek hazırladım saate bi baktım 9 ben bu saatten sonra yemem dedim 1 çatal aldım alinazikten bi bardak kakaolu tarçınlkı süt içtim
moralim bozuldu sabah sabah yaa neden ödem oldu adetimede daha var 5 gün
günaydın kızlar
napıyonuz
yorgunluktanmı anlamadım ama ellerim ayaklarım şişşiş ödem yaptı vücudum sanırım ve dünden 500gr fazla çıktım
akşam yemekleri hazırladım kocamı beklerken biraz daha dolandım ortalıkta neden sonra geldi yemek hazırladım saate bi baktım 9 ben bu saatten sonra yemem dedim 1 çatal aldım alinazikten bi bardak kakaolu tarçınlkı süt içtim
moralim bozuldu sabah sabah yaa neden ödem oldu adetimede daha var 5 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?