ay ay ay hayal cadısı gel öpem kıs ayn egüzel eski cadılar hep geliyor ...kaydirigubbakcemile2hoşbuldun fıstğım 2 kişilik yer lazım ama bize
sağol bakayım bi canım benim sağol...
ŞenizŞenizŞeniz...
ben gitmedim ayol burdayım hep ....:roflol: 6. takımı kim bekliycek . simerenyada burda ....aeben abamdamı takımda anam odamı aldı geri...
aeben abamdamı takımda anam odamı aldı geri...
evet hayal cadısı biraz beklersen mezun olacak arkadaşlar var. onların yerine alırız sizi
aeben ablam almadı kız kilo hızla kilo verdi amlam monti amcayla şimdi vermesi gereken 2 kilosu kaldı yakında mezun edicez ablamı
ben gitmedim ayol burdayım hep ....:roflol: 6. takımı kim bekliycek . simerenyada burda ....
ay ay ay hayal cadısı gel öpem kıs ayn egüzel eski cadılar hep geliyor ...kaydirigubbakcemile2
bize gelsene ya .... yakında maytabımda nuromda mezun oalcaklar ... olmadı ben çıkarım kıs . niye takım arıyorsunuz ....naniknanik
cididyim bak .... yakında mezunlarımız var ...:sm_cool:
dahada olmassa kalişin takımına sokarım sizi 5. takıma oda üye arıyordu .... ama ben kimseye vermem seni len .. gözdede burda . valla artık sayfları bile okumaya yetişemeyiz cadılar sizi....:lepi:
KaÇ kİlo aldın hayalİm . Bende burdayım kız bende takımın bekÇİlİĞİnİ yapıyorum .
facede bir resmin var süper hayal bayıldım o resmine saç renginide değiştirmişsin .
bizde geliyoruz gülüm akıl olmayınca ver ver geri al.
38,5 verdim toplamda 13 geri aldım 86 yım şimdi...
teşekkür ederim canım benim evet saçımı artık boyatmıyorum kendi rengi doğal orcinal olam didim artık:roflol:,
tekrar tşk ederim güzelim...
ooo maşallah baya vermişsin ama canım sen verirsin 13 kiloyu ne var ki onda . Hayal evlenmedin mi hala nişanlın askerden gelmedi mi ?
inş veririm güzelim eski o bildiğiniz bi haftada dişini sıkıp 6 kilo veren hülya azmi yok bende bittim ben,
nişanlım değil kız sevgilim o daha nişan yapmadık askerlikmi kaldı gülüm 2009 ocakta geldi ta askerden eflenmiyoz biz istemiyo beni:)...
çok yoruldummm :bbo:
koca evi temizledim ev bitti bende nakavttt -tatlicadiarzu-
ligttt üzüldüm canım tes sonucunA umarım tez zamanda kavuşursunn fıstığım beklediğin evladınaaa :1hug:
SİMOŞ eddorasıdamı kandırdın kızz :jeyyar:
koca koca kadınları bebiş sahibi yapacakk cadı simoşş
bun dan sonra biz sevsek sevsek torun severiz torunn a.s
ben gitmedim ayol burdayım hep ....:roflol: 6. takımı kim bekliycek . simerenyada burda ....
amin gülüm hayırlısıyla inş,biraz daha sabır gerek demekki fıstığım nasip sonuçta herşey az daha zaman lazım bize...aman ben nişanlın zannediyordum . Bulmuş senin gibi fıstığıda istemiyor . Hayırlısı olsun canım inşallah ben 7 sene bekledim en sonunda muradıma erdim darısı senin başına inşallah .
çok yoruldummm :bbo:
koca evi temizledim ev bitti bende nakavttt -tatlicadiarzu-
ligttt üzüldüm canım tes sonucunA umarım tez zamanda kavuşursunn fıstığım beklediğin evladınaaa :1hug:
SİMOŞ eddorasıdamı kandırdın kızz :jeyyar:
koca koca kadınları bebiş sahibi yapacakk cadı simoşş
bun dan sonra biz sevsek sevsek torun severiz torunn a.s
gözdem seni 7. takımdan çalmadıkımı kıs hayal cadısıda ordan terk lülülülülülüEvet bende buradayım, yeni arkadaşlarmı var abliş hihoyyyt
ablam neden 1 günde yüklendin temizliğe yormasaydın kendini . simoş yakında bana bile kehannette bulunacak yarın hamilesin diyecek diye korkuyorum .
gözdem seni 7. takımdan çalmadıkımı kıs hayal cadısıda ordan terk lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?