Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nurooooo hamilemisin söylesene kaç gündür merak ediyorum dün akşam bende kaçırdım silmişsin ne yazdın ohaoldumsmile

valla nazcım bi türlü gelmiyo yaaa delircem:sinifsinif:

dengelemiştir nazcım. bide ben montideki cıs olanları excel yaptım hemen aradığımı bulabiliyorum mail adresi verirsen gönderebilirim nazcım.

Bende montiye başladım bende istiyorumsempatiksalakcinni hem ayrıca dün gece bütün yazdıklarını editlemişsin bana inat dimiiii, sinirrrrrrrrrrr şeyyyyyyyyyyyyyyyy klava:

Dün akşam turşu hepten zarar demedimmi sana suuraaam ohaoldumsmile
ahhh ahhhh bende bu sabah açım evden birşey getiremedim, 2 kuru kayısı 1 bardak süt ile duruyorum

Günaydın elifim, editlemeyin dedimya beni kızdırıyor cadı işte kaydirigubbakcemile
Geçmiş olsun bu arada , baş ağrısı için ağrıyan tarafa biraz buz koy, ve o taraftaki saçlarını çekiştirerek sinirlere baskı yap can can

Banada öyle oluyor bazen canım, adet öncesinde nefes bile alamayacak kadar sıkıntıda olabiliyorum bazen , geçer üzülme opuyorumnanaktan

Bende montiye başladım bende istiyorumsempatiksalakcinni hem ayrıca dün gece bütün yazdıklarını editlemişsin bana inat dimiiii, sinirrrrrrrrrrr şeyyyyyyyyyyyyyyyy klava:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: göndereyim sana da.. meyıl adresini özelden ver yada nazcıma gönderdim o da forward edebülür..

nurooooo hamilemisin söylesene kaç gündür merak ediyorum dün akşam bende kaçırdım silmişsin ne yazdın ohaoldumsmile

valla nazcım bi türlü gelmiyo yaaa delircem:sinifsinif:

eee rahat tabiii duru hanım gelmek istemiyor

Dün akşam turşu hepten zarar demedimmi sana suuraaam ohaoldumsmile
ahhh ahhhh bende bu sabah açım evden birşey getiremedim, 2 kuru kayısı 1 bardak süt ile duruyorum

haklısın vallahi, hatta ben onları suya bile koydumki tuzu çıksın diye, ama eve gelmeden önce markete uğradım canım da yemek yapmak istemeyince genelde bisküvi dondurma fln alırdım şöyle bir gezdim kendime ne alsam diye gözüme kornişon takıldı ne bilem bu kadar etkili olacağınıakannehir Allahtan az almıştım dolaptakileri kocişe yediriyim de bitsin bari.

canım bir yerlerden yoğurt fln söyleyemez misin yada yulaf ezmesi hemen sütle karıştırırsın, benim yaptığım hatalara sen düşme bari.
zaten bende hemen yeme bozukluğu oluyor kilo verirken bir süre sonra iyice b,r şey yiyemiyorum her şeyi sadece ucundan tırtıklamaya başlıyorumohaoldumsmileeyvahedigeldismile

günaydınlar efem nasıliz bugün . özke kıs dogurmadınmı daha .. ::))))

ösgeeee ne zaman doğum hayırlısıyla, fatmanur dün yaptı doğumunu, defnemiz doğdu :ecrin_bebek:

aa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bende dua ediyorum gelsin diye:sinifsinif:

Gönderdim en acilinden bekliyorum hihoyyyt

yaaa ne gönderiyorsunuz bana da söyleyinalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

aa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bende dua ediyorum gelsin diye:sinifsinif:

yaaa ne gönderiyorsunuz bana da söyleyinalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

nuro excel de monti tablosu hazırlamışta , onun birikiminden faydalanıyoruz özgeciğim, hayırlısıyla gelsin inşallah durumuz en yakın zamanda

yok yaw inatçı boğam gelmiyo bi türlü ama en fazla 5 günü var keratanınmirmirmirmirmirmirmirmir

bende 2 günde ancak doğmuşum özge, yazık annem az sancı çekmemiş

tembel boğalarız işte doğarken belli :roflol: :roflol:

annem derdi iş olduğunu bilsen dünyaya gelmicekmişsin diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…