dengelemiştir nazcım. bide ben montideki cıs olanları excel yaptım hemen aradığımı bulabiliyorum mail adresi verirsen gönderebilirim nazcım.
dün kornişon yemiştim 1 kase kadar çıtır çıtır ama bugün sabah bir baktım 2kilo birden fazlayım,elim yüzüm şiş,kocam diyor ne oldu senin göbeğe sabahtan akşama kocaman olmuşbilmiyorumkismile
sabahtanberi 2kupa maydonoz suyu içtim,1.5lt su ve şimdi de yeşil çay içiyorum indiremedim daha kendimi, bugünde mezuniyet için fotoğraf çekimi var napacaksameyvahedigeldismile
günaydın fıstıklarım nasılsınız?
başım çatlıyor benim ya gece yatmadan önce ağrıyodu sabah hala aynı
sol gözüm ,sol tarafım fena
nuro kız neler yazdın sildin merak ettimlmaz:
nazlişko msn adresi yazmak yasak tatlım
günaydın kızanlar
nabersinz bakalım
ben bu sabah 57.2 çıktım neyseki baya bi indim şükür
ama sabah yataktan kazıdım kendimi montiden önceki gibi
neden böyle oldu acaba anlamadım
neyse düzelirim inşallah sanırım adet öncesi sıkıntıları
Bende montiye başladım bende istiyorumsempatiksalakcinni hem ayrıca dün gece bütün yazdıklarını editlemişsin bana inat dimiiii, sinirrrrrrrrrrr şeyyyyyyyyyyyyyyyyklava:
günaydın datlum kıymetlim
günaydın kızlar
nurooooo hamilemisin söylesene kaç gündür merak ediyorum dün akşam bende kaçırdım silmişsin ne yazdın ohaoldumsmile
valla nazcım bi türlü gelmiyo yaaa delircem:sinifsinif:
nazcım liste nasıl ? beğendinmi?
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: göndereyim sana da.. meyıl adresini özelden ver yada nazcıma gönderdim o da forward edebülür..
Dün akşam turşu hepten zarar demedimmi sana suuraaam ohaoldumsmile
ahhh ahhhh bende bu sabah açım evden birşey getiremedim, 2 kuru kayısı 1 bardak süt ile duruyorum
ösgeeee ne zaman doğum hayırlısıyla, fatmanur dün yaptı doğumunu, defnemiz doğdu :ecrin_bebek:
Gönderdim en acilinden bekliyorum hihoyyyt
günaydınlar efem nasıliz bugün . özke kıs dogurmadınmı daha .. ::))))
aa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bende dua ediyorum gelsin diye:sinifsinif:
yaaa ne gönderiyorsunuz bana da söyleyinalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
yok yaw inatçı boğam gelmiyo bi türlü ama en fazla 5 günü var keratanınmirmirmirmirmirmirmirmir
günaydınlar efem nasıliz bugün . özke kıs dogurmadınmı daha .. ::))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?