Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

10/05/2010
08:00
1 Bardak Yarım Yağlı Süt
10:00
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Parça Beyaz Peynir
1 Domates
1 Salatalık
12:30
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Karışık Salata
2 Küçük Parça Tavuk Göğüs Izgara
19:00
1 Tabak Yoğurtlu Brokoli Salatası
1 Bardak Ayran
1 Tane Haşlanmış Yumurta

SPOR
60 Dakika Yürüyüş
15 Dakika Bisiklet

Bu istikrarı bir yakalasammmm guclubacismile

özge bende snein gibi çok beklemiştim..benim günümü bile geçmişti düşün yani..37. haftaya girdim bekledim tam 3.5 hafta..ay çok fena bir durum ya..herkes soruyor doğmadımı doğmadımı..telefon trafiği..doğum yapacağım sabah artık annem 7 de başladı aramaya milleti doğuma gidiyoruz diye..
hayırlısıyla sağ salim kurtulursunuz analı kızlı...

menün çok güzel spor da öyle..bende sen gibiyim..yürüyüş yapmak istiyorum ama birgün yapıyorsam 3 gün yapamıyorum..çocuk küçük olduğu için çok engel herşeyime.
spor yapmak istiyorum mesela pilates yapayım diyorum..üstüme çıkıyor..
yürüyüş yapayıom diyorum koşu bandına elini sürtüyor..kpss çalışmak istiyorum gündüz çok az uyuyor geceye kadarda ben yorulmuyorum onunla birlikte uyuyorummafoldumben
neyse o sağlıklı olsunda gerisi bir şekilde hallolur.

Hilalciğim senin bebeğin var elbetteki bazı şeylerin kısıtlanacak, rabbim hayırlı evlat olarak yetiştirmeni nasip etsin inşallah, ama ben kendi tutarsızlığımı yenemiyorum bir türlü bir kaç gün böyle devam edip sonrasında yine bozuyorum ama bu sefer kendime söz verdim bozmayacağım, çok üzülüyorum kahroluyorum sonra. Sende mesela bebeğini alıp dolasmaya cıksan diyeceğim ama varmı öyle müsait yerler oturduğun semtte ?

ah o tutarsızlıkk şişkoların kaderinde varr
tutarsız olmasak şişkomu olurdukkk :çok üzgünüm:

ecede başladı bakalımmm umarım devamı gelirrr kendimden çok derdim ooo :1no2:
eve hulohop aldımm bugünde ip alıcezz
172 boy 81 kilo :çok üzgünüm:

Abla eciş pilatesi denemezmi?

canım burada saat 6 olmadan dışarı çıkamıyoruz çok sıcak anamurdayız..ondada sahile iniyoruz ama yürüyüş gibi olmuyor..bizimki nerde kedi köpek varsa peşinden gidiyor..onun başında dolanıp duruyoruz işte..tempolu yürüyüş olmuyor malesef..:1no2:
babası söz verdi bakalım işten erken çıkmaya çalışacak..alıp parka götürecek bende o zamna ders çalışacağım..

ben takımda yeniyimde yabancıyım biraz:kedi: ece kıznız mı oluyor..ve kaç yaşında

hayıslı olsun ablam umarım yılmaz ...yerimseniben bence biraz esnek yapsın diyeti bıkmasın . yaşıda küçük hemen verir .
boydan kurtarıyoror Allahdan

ya bize iszden rica etsem kendiniz birazcık tanıtsanız..çok yabancı hissediyorum..abla falan diyorsunuz bazılarınıza..yaşlarınız kaç neyle uğraşıyorsunuz azcık bahsetseniz bende tanısam sizi olmazmı

bende tanıtırım kendimi

41 yaşındayımm :1no2:

22 yıllık evliyimm ev hanımıyımm uşakta yaşıyorumm
iki evladım var oğlum 21 yaşında ankara ünide mülkiyede okuyor
kızım 17 yaşında lise son öss sınavına hazırlanıyorr a.s

denemesine denerizde nasıl bişeyki o ya inan bilmiyokk sadece top olduğunu biliyorumm :sm_confused:

ece kızımm canımm a.s

yüzmeye gidebilirmi öyle şansınzı varsa yüzme çok verdiriyopr hem bütün kasları çalıştırıyor..
sabahları yürüyüşe çıksa..ben anneme gidince çıkıyorum kızı ona bırakıp..sabah 6 gibi çıkıyorum..hareketli parçalrıda atıyorum mp3 e sıkılmadan yürüyorumm
bide ben lisedeyken basketbol çok oynardım oda iyi

ay küçük evlenmişsiniz..kocaman oğlunuz vardelikafadulden
ecenin kilo alması normal..öss stresi çok aldırıyor..bizimde son sınıfta çoğu kız kilo almıştı..sene sonuna doğruda herkes rejime girmiş spora başlamıştı malum balo var:roflol:

ben takım kaptanıyım canım adım nazlı . 40 günlük evliyim . eşimle 7 sene birliktelikten sonra evlenebildik bizim evlenmemiz biraz sorunlu oldu 29 yaşındayım . tekstil makinası imalatı yapan bir firmanın satın almasını ve teknik resamlığını yapıyorum canım . 1,5 seneden beridirde takımdayım . 55 li kilolara kadar indim . ama şok diyet olduğu için malum hepsini geri aldım şimdi monti ile devam ediyorum .

wawww sn baya protein tüketiyorsun maşallah, ama menün çok güzel her besin grubunda var ve dengeli böyle devamolumunekankayizsmile

ablacım eğer kilo vermesini istiyorsanız evde hepiniz onun programına göre yaşayacaksınız,
annemde küçükken bana derdi ama biz kayserili olduğumuz için evde hamur işleri pastalar fır döerdi gelde yeme. annem de yaptığı hatanın farkına vardı şimdi evdeki yemekler daha sağlıklı ama ben artık malesef orda yokum, üniye başlarsa da daha çok kilo alınıyorgnelde o yüzden bu sene elinden bırakma. dışarda yediklerine .ok karışma esnek olsun ama evde ona uygun yemeklerpişiin abur cubur pek bulundurmayın hep beraber ortaya çerez getirmek yerine kola içmek yerine süt yoğurt meyve tüketin ve yine hep beraber spor yapın emin ol karşılığını alacaksıız. ece ergenliktente çıkacak 1-2 seneye kiloları yerleşmesin sonra daha zor oluyor.

ben 23 yaşındayım
ankarada yaşıyorum aslen kayseri gesiliyim(hani şu türküsü olan:)
gazi de arapça öğretmenliği okuyorum son sınıf bitiyor inş.
22 aylık evliyim daha bebişimiz yok:gitme:(okul sağolsun)
evlendikten sonra aldığım kiloları vermeye çalışıyorum ilk hedefim 75 sonra yavaş yavaş 65 e kadar inerimumarımkaydirigubbakcemile2

tabii şekerimne demek
29 yaşındayım
yakında 11 yılımızı doldurucaz evlilikte
8 yaşında ve 1.5 yaşında iki oğlum var
ev hanımıyım
doğumdan öncede 6.takımdaydım diyet sırasında hamile kaldım sonra 69la tekrar döndüm 5-6 ay sonra 61.5la izin isteyip ayrıldım
ve 62.8le gene 5-6 ay sonra geri döndüm şimdide malum 56-57 lerde dolanıyorum
bu sefer olacağına inanıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :roflol:
senide tanıyalım ama

hemencecik tanışalım buyrunnnnnnnnn

adım elif ,26 yaşındayım ,2 yıllık evliyim

çocuğum yok (bu konuda herkesi bıktıracak kadar yazdığım için şimdilik susuyorum ,bi ara unutturma seninde kafanı şişiririm :roflol: :roflol: )

çalışıyorum bütün gün pc başında oturup popo büyütüyorum kaydirigubbakcemile3

beslenme dersleri almış ,gıdanın her bişeysini öğrenmiş ama sağlıklı beslenmeyi bir türlü başaramamış bir gıda mühendisiyim bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…