- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
10/05/2010
08:00
1 Bardak Yarım Yağlı Süt
10:00
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Parça Beyaz Peynir
1 Domates
1 Salatalık
12:30
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Karışık Salata
2 Küçük Parça Tavuk Göğüs Izgara
19:00
1 Tabak Yoğurtlu Brokoli Salatası
1 Bardak Ayran
1 Tane Haşlanmış Yumurta
SPOR
60 Dakika Yürüyüş
15 Dakika Bisiklet
Bu istikrarı bir yakalasammmm guclubacismile
günaydın 6 takımm
Hilalciğim senin bebeğin var elbetteki bazı şeylerin kısıtlanacak, rabbim hayırlı evlat olarak yetiştirmeni nasip etsin inşallah, ama ben kendi tutarsızlığımı yenemiyorum bir türlü bir kaç gün böyle devam edip sonrasında yine bozuyorum ama bu sefer kendime söz verdim bozmayacağım, çok üzülüyorum kahroluyorum sonra. Sende mesela bebeğini alıp dolasmaya cıksan diyeceğim ama varmı öyle müsait yerler oturduğun semtte ?
ah o tutarsızlıkk şişkoların kaderinde varr
tutarsız olmasak şişkomu olurdukkk :çok üzgünüm:
ecede başladı bakalımmm umarım devamı gelirrr kendimden çok derdim ooo :1no2:
eve hulohop aldımm bugünde ip alıcezz
172 boy 81 kilo :çok üzgünüm:
Hilalciğim senin bebeğin var elbetteki bazı şeylerin kısıtlanacak, rabbim hayırlı evlat olarak yetiştirmeni nasip etsin inşallah, ama ben kendi tutarsızlığımı yenemiyorum bir türlü bir kaç gün böyle devam edip sonrasında yine bozuyorum ama bu sefer kendime söz verdim bozmayacağım, çok üzülüyorum kahroluyorum sonra. Sende mesela bebeğini alıp dolasmaya cıksan diyeceğim ama varmı öyle müsait yerler oturduğun semtte ?
hayıslı olsun ablam umarım yılmaz ...yerimseniben bence biraz esnek yapsın diyeti bıkmasın . yaşıda küçük hemen verir .ah o tutarsızlıkk şişkoların kaderinde varr
Abla eciş pilatesi denemezmi?
ben takımda yeniyimde yabancıyım biraz:kedi: ece kıznız mı oluyor..ve kaç yaşında
ya bize iszden rica etsem kendiniz birazcık tanıtsanız..çok yabancı hissediyorum..abla falan diyorsunuz bazılarınıza..yaşlarınız kaç neyle uğraşıyorsunuz azcık bahsetseniz bende tanısam sizi olmazmı
bende tanıtırım kendimi
denemesine denerizde nasıl bişeyki o ya inan bilmiyokk sadece top olduğunu biliyorumm :sm_confused:
ece kızımm canımm a.s
41 yaşındayımm :1no2:
22 yıllık evliyimm ev hanımıyımm uşakta yaşıyorumm
iki evladım var oğlum 21 yaşında ankara ünide mülkiyede okuyor
kızım 17 yaşında lise son öss sınavına hazırlanıyorr a.s
ya bize iszden rica etsem kendiniz birazcık tanıtsanız..çok yabancı hissediyorum..abla falan diyorsunuz bazılarınıza..yaşlarınız kaç neyle uğraşıyorsunuz azcık bahsetseniz bende tanısam sizi olmazmı
bende tanıtırım kendimi
wawww sn baya protein tüketiyorsun maşallah, ama menün çok güzel her besin grubunda var ve dengeli böyle devamolumunekankayizsmile10/05/2010
08:00
1 Bardak Yarım Yağlı Süt
10:00
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Parça Beyaz Peynir
1 Domates
1 Salatalık
12:30
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Karışık Salata
2 Küçük Parça Tavuk Göğüs Izgara
19:00
1 Tabak Yoğurtlu Brokoli Salatası
1 Bardak Ayran
1 Tane Haşlanmış Yumurta
SPOR
60 Dakika Yürüyüş
15 Dakika Bisiklet
Bu istikrarı bir yakalasammmm guclubacismile
bende tanıtırım kendimi
bende tanıtırım kendimi
bende tanıtırım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?